Τελευταία ενημέρωση 15:37, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με χαλάρωμα στο υπέροχο Friends Arena ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για τον αυριανό πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν με αντίπαλο την ΑΙΚ Στοκχόλμης για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ετικέτες

Στη Στοκχόλμη βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με την ΑΙΚ στο πλαίσιο του Γ’ Προκριματικού Γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποστολή αναχώρησε στις 11.00 και έπειτα από 3,5 ώρες πτήσης έφθασε στο αεροδρόμιο «Αrlanda» συναντώντας εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες συγκριτικά με εκείνες που άφησε στην Αθήνα, με βροχή και θερμοκρασία 15 βαθμών Κελσίου.

Στις 19.00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του προπονητή  Μιχάλη Γρηγορίου και του αρχηγού Σωκράτη Φυτανίδη.

Μια ώρα αργότερα θα γίνει η προπόνηση στο Friends Arena, που θα διεξαχθεί η αυριανή μεγάλη αναμέτρηση.

Ετικέτες

Να μην δεχθεί γκολ από την ΑΙΚ είναι ο μεγάλος στόχος του Ατρομήτου στο αυριανό παιχνίδι όπως τόνισε ο προπονητής του Μιχάλης Γρηγορίου κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Στοκχόλμη.

«Είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο ματς η ομάδα να κρατήσει το μηδέν και να βάλει γκολ. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα, η ΑΪΚ έχει παίξει 17 επίσημα ματς κι εμείς κανένα. Ο Μπιτόλο είναι πιθανόν να ξεκινήσει βασικός, ο Λε Ταλέκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν καταστεί αναγκαίο», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου για το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού στα προκριματικά του Europa League.

Από τους παίκτες της ομάδας μίλησε ο Στέφανο Ναπολεόνι.

«Πρέπει να έχουμε μυαλό, τίποτα δεν θα κριθεί, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η ρεβάνς», υπογράμμισε.

Ο Νίκος Λαζαρίδης σχολίασε για την κακή παράδοση που έχει η ομάδα να «χάνει» τις προκρίσεις στην έδρα του.

«Έχουν αλλάξει τα δεδομένα, είμαστε πιο έμπειροι πλέον και αυτό θα μας βοηθήσει», τόνισε.

Ετικέτες

Ο Νίκος Λαζαρίδης είναι σαν το καλό κρασί που όσο ωριμάζει γίνεται καλύτερο. Ο γερόλυκος των 36 Ιούλιων ετοιμάζεται να ξεκινήσει βασικός σε τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του Ατρόμητου και να γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Μαζί βέβαια με τον νεότερο του Φυτανίδη ο οποίος θα παίξει και αυτός για 4η φορά στην Ευρώπη μακριά από το Περιστέρι. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προτιμηθεί από τον Έμποου στο κέντρο της άμυνας και μαζί με τον Σωκράτη θα αποτελέσει το δίδυμο των στόπερ έχοντας δεξιά τον Κιβρακίδη και αριστερά τον Κούρο ή τον Μπιτόλο.

Η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς πρέπει να αναχαιτίσει τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ΑΙΚ Στοκχόλμης τον Χένοκ Γκόιτομ που έχει πετύχει 12 γκολ σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο βιονικός «Λάζα» όλα τα μπορεί.

Το 2012 είχε εξολοθρεύσει κυριολεκτικά τον Ντεμπά Μπα στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» κάνοντας φοβερό παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ. Το 2013 είχε εξολοθρεύσει τον Γιόχανσεν στην μεγάλη νίκη μέσα στο Άλκμααρ με 2-0 που για λίγα εκατοστά (δοκάρι Ναπολεόνι) στέρησε την πρόκριση στον Ατρόμητο. Το 2014 ήταν πάλι βασικός στη νίκη με 1-2 μέσα στο Σαράγεβο και την Πέμπτη ετοιμάζεται λοιπόν για το 4 ο εκτός έδρας ευρωπαϊκό του παιχνίδι.

Η απόδοση του απέναντι στον Γκόιτομ θα είναι καταλυτική. Ο «Λάζα» είπαμε όλα τα μπορεί και μπορεί να τον εξολοθρεύσει! Μαζί με τον Σωκράτη μπορούν να αποτελέσουν τον κυματοθραύστη της πρόκρισης!

Ετικέτες

Επίσημη πρόσκληση στην ΠΑΕ Ατρόμητος έστειλε η Λάτσιο για την παραχώρηση του Βασίλη Κίναλη προκειμένου να λάβει μέρος σε trial από αύριο και  μέχρι τις 9 Αυγούστου.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό και ο Κίναλης αναχώρησε για την Ιταλία προκειμένου να κάνει προπονήσεις με την Κ18 της Λάτσιο.

Ο 16χρονος τερματοφύλακας (γεννηθείς στις 22 Απριλίου 1999) είχε δοκιμαστεί και πέρσι στη Λάτσιο αλλά ένας τραυματισμός στο χέρι τον υποχρέωσε να διακόψει πρόωρα. Η ιταλική ομάδα εκτιμώντας τα προσόντα του, του δίνει λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία δείχνοντας ότι τον πιστεύει.

Την περσινή περίοδο ο Κίναλης αγωνίστηκε στην Κ17 ενώ φέτος «ανέβηκε» στην ομάδα Κ20 λαμβάνοντας μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας