Τελευταία ενημέρωση 13:17, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο Ρίο της Πάτρας διεξάγεται από την Πέμπτη το 43ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής στο Σκάκι με την συμμετοχή 31 ομάδων.

Ετικέτες

Η Ανθούπολη δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, έμεινε στο 0-0 με τη Λυκόβρυση στη «Χωράφα» και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσε να φθάσει στην κατάκτηση της πρώτης της νίκης στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ιακωβίδη ήταν βελτιωμένη συγκριτικά με τα δύο πρώτα παιχνίδια, βελτίωσε την αμυντική της λειτουργία διατηρώντας το «μηδέν» μπροστά από την εστία του Στεργίου αλλά ήταν «άσφαιρη» επιθετικά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσαγκάρης.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Στεργίου, Λάμπος, Κυριανάκης, Κακιώρης, Θεμιστοκλής Τσεβελέκος, Μελισσουργός, Μπαρντί, Κωνσταντόπουλος, Στρείδης, Κωστούλας, Τσαγκής.

Έπαιξαν ως αλλαγή και οι: Φιλόπουλος, Στανόγιεβιτς, Καμπαστανάκης.

Ετικέτες

Εξαιρετικός ο Ατρόμητος Κ16 έπαιξε φοβερή μπάλα και νίκησε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο «Νταμάρι» με σκορ 3-1.

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Αυγουστάτο και στο 25' ο Πετσίτης διπλασίασε τα τέρματα. Στην επανάληψη ήρθε ένα ακόμη γκολ με πέναλτι του Αυγουστάτου (το κέρδισε ο Πετσίτης) για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο 65'.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Κοσκινάς, Μαράνος, Στόιλας, Σκουτέρης, Βιταλιώτης, Μακρής, Αυγουστάτος, Μητρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Πιπερίδης, Μουρελάτος, Πετσίτης. Έπαιξαν επίσης και οι Σφυρίδης (Τ), Καρδάμης, Πιπερίδης, Λουφάκης, Φάνος.

Ετικέτες

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Ήφαιστος πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα δείχνοντας ότι μέσα στο Περιστέρι θα είναι πολύ δυνατός καταβάλλοντας την αντίσταση της Νέας Ιωνίας με σκορ 3-2.

Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού «έκαιγε» κυριολεκτικά από πάθος για τη νίκη και δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι η Νέα Ιωνία που είχε ξεκινήσει με «τρία στα τρία» προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ.

Ο Ζυγούρης λοιπόν έκανε το 0-1 στο 40’ αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπότης ανατράπηκε από τον Ταράτσα και το καθαρό πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ρόππας κάνοντας το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου με σουτ του Μισαριώτη στο 60’.

Ποιος είδες όμως τον Ήφαιστο και δεν φοβήθηκε. Από σέντρα του Μουρκάκη, ο Ρωμαϊδης με κεφαλιά ισοφάρισε στο 77’. Δύο λεπτά πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας από σέντρα του Μπότης ο Ρόππας με φοβερό σουτ έκανε το 3-2 μέσα σε αποθέωση.

Συγκλονιστικοί όλοι οι παίκτες του Ήφαιστου με μπροστάρηδες τους Ρόππα, Ρωμαϊδη και Μπότη.

Καλή η διαιτησία του Γρίμμα σωστοί οι βοηθοί του Μαχαίρας, Μητροφάνης.

Η σύνθεση του Ήφαιστου: Ζωντός, Γιαννούλας, Ρόππας, Μουρκάκης, Παπαγιάννι (55’ Τζαβάρας), Ρωμαίδης, Μπότης, Ζαφειράτος, Σάντρια (20’ λ.τρ. Καλαντζής), Παπαευθυμίου (70’ Κόλλιας), Ζήκος.

                                                     ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΟΥΡΙΟΣ

Ετικέτες

Εντυπωσιακό το παμπαιδικό τμήμα του Ηρακλή δεν άφησε τον Άρη Πετρούπολης να πάρει ούτε ανάσα. Κέρδισε με το ευρύ σκόρ 10-0 και από την αρχή μέχρι το τέλος μετέτρεψε τον αγώνα σε επιθετικό μονόλογο. Τρία γκολ πέτυχε ο Ανδρέας Γρηγοράκος, από δύο οι Αγγελος Σαρμπάνης, Αντώνης Πάσχος, Κώστας Κατσίκης κι ένα γκολ με πέναλτι ο Γιώργος Καναβάκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας