Τελευταία ενημέρωση 18:15, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πρεμιέρα σήμερα (Τρίτη) για τις Ακαδημίες του Ηρακλή Περιστερίου.

Ετικέτες

Mε γεμάτο «οπλοστάσιο» αλλά και με πολύ καλή ψυχολογία έπειτα από την  εύκολη νίκη επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος Κ20 αντιμετωπίζει αύριο/Τετάρτη στο γήπεδο των Μουρνιών στα Χανιά την αντίστοιχη του Πλατανιά στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (12.30).

Συγκριτικά με την πρεμιέρα, ο τεχνικός Γιώργος Κορακάκης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Κώστας Παρθενίου υπολογίζουν στη σημαντική παρουσία δύο βασικών στελεχών της ομάδας, τον Δημήτρη Λημνιό και τον Σπύρο Νάτσο. Οι δύο «98αρηδες» είχαν συμπεριληφθεί από τον Μιχάλη Γρηγορίου στην αποστολή της επαγγελματικής ομάδας αλλά από την στιγμή που δεν αγωνίστηκαν κρίθηκε σκόπιμο να μείνουν στα Χανιά και να ενσωματωθούν με την αποστολή της Κ20 η οποία απόψε αναχωρεί για την όμορφη πόλη της Κρήτης.

Οι υπόλοιποι 16 παίκτες που θα μπουν στις 10 το βράδυ στο αεροπλάνο θα είναι οι Θεοδωράκης, Κυρίτσης, Γιαταγανάκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Μωραΐτης, Στρούγγης, Λαζαρίδης, Παναγιωτόπουλος, Παπασπύρος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος, Κονταξής, Νταβιώτης, Ρεγκάκος.

Στόχος της εξαιρετικής αυτής ομάδας που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν και φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών γνωρίζοντας ωστόσο ότι όση διαφορά δυναμικότητας και αν φαίνεται θεωρητικά να υπάρχει, πρέπει να αποτυπωθεί μέσα στο γήπεδο.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών Τόλης Αποστόλου και ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης.

Ετικέτες

 

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει αύριο ο Πάπε Έμποου, ο μεγάλος άτυχος του Ατρόμητου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Νίκο Πισκοπάκη η επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό του ποδοσφαιριστή.

Ετικέτες

Αλήθεια πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος. Γρήγορα για όσους δεν ζουν από κοντά το δράμα μιας απώλειας, αργά και βασανιστικά για εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν αλλά δεν μπορούν ποτέ να συνειδητοποιήσουν ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος, πατέρας, σύντροφος δεν είναι πλέον κοντά τους. Σωματικά δεν είναι κοντά τους, γιατί η ψυχή του είναι πάντα σε όσους αγάπησε στον εγκόσμιο του βίο.

Πέρασαν κιόλας 100 ακριβώς μέρες από το θάνατο του αξιολάτρευτου Τάκη Μιχαλέτου. Ενός ανθρώπου που μόνο καλά λόγια είχες να πεις, ενός καλοπροαίρετου, λατρευτού προσώπου που έδινε για χρόνια τη δική του μάχη. Ήταν 21 Μάιου όταν ο Τάκης Μιχαλέτος, η ψυχή των ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος έκλεινε για πάντα τα μάτια του στον «Ευαγγελισμό» χτυπημένος από την επάρατο νόσο.

Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν άντεξε. Τι κρίμα. Έφυγε την ημέρα της γιορτής της κορούλας του Ελένη. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τίμησε τη μνήμη αυτού του σπουδαίου εργάτη της ομάδας αλλά και ανθρώπου με ήθος και ευπρέπεια. Τήρησε ενός λεπτού σιγή στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας και έδωσε το όνομα «Τάκης Μιχαλέτος» στο τουρνουά του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο διευθυντής του δικτύου Τόλης Αποστόλου στο Λουτράκι.

Εκατό μέρες χωρίς τον Τάκη Μιχαλέτο αλλά η μνήμη του πρέπει να μας συντροφεύει για πάντα!

Ετικέτες

Είναι νωρίς για να προδικάσουμε οτιδήποτε. Αυτό όμως που κάνει «μπαμ» από μακριά είναι ότι μιλάμε για «ΟΜΑΔΑ» από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας