Τελευταία ενημέρωση 18:47, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε το πρόγραμμα της αυριαής μέρας για το ματς του Ατρόμητου με την ΑΙΚ.

Ετικέτες

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ γυρίζει σελίδα με στόχο την επανεκκίνηση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα κι απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία του συλλόγου, την ανάδειξη ταλαντούχων αθλητών και την επιστροφή του ΓΣΠ στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ετικέτες

Πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί στην Α2 από τη νέα χρονιά έχει ο ΓΣΠ και ίσως έτσι να εξηγείται η πολύ αξιόλογη μεταγραφική δραστηριότητα της νέας διοίκησης που έχει δημιουργήσει μια ομάδα που εκ πρώτης όψης φαίνεται πολύ μεγάλη για να την χωρέσει η Β’ Εθνική.

Ετικέτες

Δύο σημαντικές προσθήκες έκανε στο δυναμικό της η Άμιλλα υλοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο τις εισηγήσεις του προπονητή Γιώργου Μπεκρή.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 21χρονο Τόλη Τζαβέλλα (φωτό) και τον 30χρονο Χρήστο Κότσαλο. Ο Τζαβέλλας ανήκε πέρσι στη Δόξα Βύρωνα αλλά δεν πήρε πολλά λεπτά συμμετοχής και του δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Ο Κότσαλος με σαφώς μεγαλύτερη διαδρομή ήταν πέρσι στον Άρη Πετρούπολης ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ελπίδα και Ολυμπιακό Λιοσίων.

Ετικέτες

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αθηναϊκού εδάφους δίνει ο Ατρόμητος Κ20 στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα περίοδο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας