Τελευταία ενημέρωση 12:32, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του Ατρόμητου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι είκοσι παίκτες που έχει επιλεγεί από χθες, προπονήθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο, στην συνέχεια γευμάτισαν στις εγκαταστάσεις και αμέσως μετά αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος».

Θυμίζουμε είναι οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Ετικέτες

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Ατρόμητου  και γέννημα θρέμμα της ομάδας Βασίλης Μπάρκας κλήθηκε πάλι στην αποστολή των Ελπίδων αυτή τη φορά  ενόψει της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας στις 7/9/2015, η οποία αποτελεί και την πρεμιέρα της Εθνικής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015-2017.

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων θα συγκεντρωθεί την Τρίτη 1/9/2015 και έως την Κυριακή 6/9/2015 οπότε και θα αναχωρήσει για Ελβετία, που θα είναι η βάση της, θα προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

 

Ετικέτες

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τεχνικής Κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου να ολοκληρώθηκαν στις 2 Αυγούστου με την τρομερή υπέρβαση της ομάδας η οποία κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης, όμως, η αγωνιστική δράση της χρονιάς δεν έχει ολοκληρωθεί

.Λίγες μέρες πριν και απο την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν η Αλεξάνδρα Νησιώτη ντύνεται για μια ακόμη φορά στα γαλανολευκα για να συμμετάσχει στα Mediterranean Beach Games σε λίγες μέρες στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Η ελληνική αποστολή αναχώρησε σήμερα και αναμένεται να μπει στη δράση την προσεχή Τρίτη 1/9. Μετά από μια δύσκολη αγωνιστική σεζόν για την Αλεξάνδρα με μεγάλες επιτυχίες αναμένεται η ολοκλήρωση της με έναν τρόπο αντίστοιχο του υψηλού επιπέδου της! Καλή επιτυχία Αλεξάνδρα!

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου έδωσε σήμερα ο Ατρόμητος Κ15 αντιμετωπίζοντας στο «Νταμάρι» την ομάδα του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά από νωρίς στο σκορ αλλά οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου όχι μόνο έκαναν την ανατροπή αλλά ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με σκορ 3-1 πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ο νεαρός τεχνικός που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του μονταρίσματος της ενδεκάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του κι έμειεν φυσικά απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση τους.

Δύο γκολ πέτυχε ο Βαγγέλης και ένα ο Σκαραμάγκος.

Ετικέτες

Την εξαιρετική του κατάσταση επιβεβαίωσε ο Ατρόμητος Κ17 εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Σήμερα το απόγευμα έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Ανδρική ομάδα του Ολυμπιαού Λιοσίων στο γήπεδο Ιλίου κι επικράτησε με σκορ 2-0 πραγματοποιώντας εξαιρετική απόδοση.

Ο προπονητής Βασίλης Καλτσής χρυησιμοποίησε μάλιστα όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και το γεγονός που τον ικανοποίησε ήταν ότι οι πολλές αλλαγές δεν επηρέσαν σε κανένα σημείο την ομοιογένεια της ομάδας του.

Τα γκολ πέτυχαν Κακοσίμος με πέναλτι και Θεοδωρής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας