Τελευταία ενημέρωση 15:09, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τρεις πολύ δυνατές μεταγραφές έκανε ο Ιπποκράτης στην προσπάθεια του για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Αθηνών.

Συγκεκριμένα στην ομάδα επέστρεψε μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ηρακλή, ο Ναστούλης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με παλαιότερες επιτυχίες της ομάδας. Αποκτήσε επίσης ένας ποιοτικός παίκτης από τον Ηρακλή Περιστερίου ο Κοντός. Τέλος, όπως αναφέρουν οι erasitexnes365 το μεγάλο μπάμ της ομάδας είναι ο Σταύρος Πάλης ο οποίος έχει πολλές παρουσίες στη Δ' Εθνική και στην Α' κατηγορία με τον Ηρακλή ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ανθούπολη.

 

Ετικέτες

Η Διοίκηση του Α.Π.Ο Ηρακλή Περιστερίου ανακοίνωσε ότι  ξεκινάει την Τρίτη 01/09/2015 και ώρα 20.00 την προετοιμασία του παιδικού τμήματος με στόχο μια ακόμη καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

1. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές χρονιές το Παιδικό τμήμα της ομάδας  με την καθοδήγηση του απόλυτα πετυχημένου τεχνικού  Α. Μανεσίωτη και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης κατέλαβε:
Α. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 την 1η θέση στον 5ο Όμιλο χωρίς να γνωρίσει την πικρή γεύση της ήττας σημειώνοντας 20 Νίκες και 2 Ισοπαλίες.
Β. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία του σε σύνολο 56 ομάδων όπου συμμετείχαν.

2. Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών - αθλητών θα γίνει στο γήπεδο του Ηφαίστου όπου και θα πραγματοποιηθούν δοκιμές νέων αθλητών που θα θελήσουν να ταξιδέψουν μαζί με τον Ηρακλή στο δύσκολο και μακρινό ταξίδι μιας νέας πρωτόγνωρης ποδοσφαιρικής πρόκλησης .

Ετικέτες

Δύο ακόμη προσθήκες εν όψει της νέας χρονιάς έκανε ο Ηρακλής Περιστερίου. Όπως αναφέρουν οι erasitexnes365 η ομάδα της πόλης μας απέκτησε τον Γιώργο Κατσαρό και τον Άγγελο Βλάμη οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρσι στην Χρυσούπολη κι έκαναν εξαιρετική χρονιά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Κότσαλου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό Σάκη Κακκαβά βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν έμπειρο τερματοφύλακα και δεν αποκλείεται μέχρι τέλος της εβδομάδας να υπάρχουν ανακοινώσεις.

 

Ετικέτες

Από τους τραυματισμούς που δεν εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου!.

Ετικέτες

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ατρόμητου 20 για την έναρξη του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο «Λεβαδειακός καλώς τα παιδιά» σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) το Σάββατο στις 11 το πρωί στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Στο μεταξύ σήμερα έφθασαν στα γραφεία της ΠΑΕ, κλήσεις σε τέσσερις παίκτες της Κ20 για τις  Εθνικές Ομάδες Νέων της Ελλάδας και της Πολωνίας.

Συγκεκριμένα, οι Στέφανος Ρεγκάκος, Στέφανος Στρούγγης και Αλέξανδρος Κατράνης κλήθηκαν στην Εθνική Νέων για τους φιλικούς αγώνες με την Κύπρο στις 5 και 7 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο. Ο Σεμπάστιαν Κρουσέλ κλήθηκε στην Εθνική Νέων Πολωνίας για τους φιλικούς αγώνες σε Ουλλία και Βέλγιο ( 5 & 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα).

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας