Τελευταία ενημέρωση 09:58, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Επέστρεψε σήμερα το απόγευμα η αποστολή των παικτών από την Κωνσταντινούπολη.

Η ήττα και ο αποκλεισμός αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη ψυχραιμία καθώς όσοι βρέθηκαν στο «Σουκρού Σαράτσογλου» από τους παίκτες και το επιτελείο μέχρι τους φιλάθλους τους Fentagin που βρέθηκαν στις κερκίδες διαπίστωσαν ότι η ομάδα ήταν άνιση.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της Φενέρμπαχτσε έκαναν το πρωί αποθεραπεία (πισίνα, spa) στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή.

Οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ακολούθησαν πρόγραμμα διάρκειας 45 λεπτών.

Αύριο το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στο αθλητικό κέντρο εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ετικέτες

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το απόγευμα ο Ατρόμητος εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (21.00).

Η αποστολή από το αεροδρόμιο πήγε στο ξενοδοχείο για να τακτοποιήσει τα πράγματα της και αμέσως μετά αναχώρησε για την προγραμματισμένη προπόνηση στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Προηγήθηκε η συνέντευξη τύπου του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και του ποδοσφαιριστή Εδουάρδο Μπρίτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου: «Πριν από το πρώτο παιχνίδι είχα πει πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα ερχόμασταν να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ευχόμαστε στο αυριανό παιχνίδι να έχουμε ίση μεταχείριση και το αποτέλεσμα να κριθεί από τους παίκτες και κανέναν άλλον. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ρεαλιστικά τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι μαγικό. Γιατί σου δίνει τις πιθανότητες που σου αναλογούν μέχρι το τελευταίο λεπτό». Σε ερώτηση για τον διαιτητή Μπέμπεκ που σφυρίζει αύριο είπε:««Την ίδια άποψη είχαμε και τον προηγούμενο διαιτητή. Τα λάθη του καθόρισαν το αποτέλεσμα. Δεν έχω κάτι με τον διαιτητή, δεν ξεκινάω με καχυποψία, ελπίζω μετά το τέλος του αυριανού να μην έχω να πω κάτι μετά το παιχνίδι».


Ο Εδουάρδο Μπρίτο δήλωσε: «Ήρθαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι πιο δυνατό από το πρώτο. Σίγουρα στο πρώτο θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό, αλλά αυτό δεν συνέβη για διάφορους λόγους. Αυτό όμως έχει τελειώσει. Ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, όπως μας έχει πει ο προπονητής και αύριο θα δώσουμε τα πάντα».

Ετικέτες

Τρεις πολύ δυνατές μεταγραφές έκανε ο Ιπποκράτης στην προσπάθεια του για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Αθηνών.

Συγκεκριμένα στην ομάδα επέστρεψε μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ηρακλή, ο Ναστούλης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με παλαιότερες επιτυχίες της ομάδας. Αποκτήσε επίσης ένας ποιοτικός παίκτης από τον Ηρακλή Περιστερίου ο Κοντός. Τέλος, όπως αναφέρουν οι erasitexnes365 το μεγάλο μπάμ της ομάδας είναι ο Σταύρος Πάλης ο οποίος έχει πολλές παρουσίες στη Δ' Εθνική και στην Α' κατηγορία με τον Ηρακλή ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ανθούπολη.

 

Ετικέτες

Η Διοίκηση του Α.Π.Ο Ηρακλή Περιστερίου ανακοίνωσε ότι  ξεκινάει την Τρίτη 01/09/2015 και ώρα 20.00 την προετοιμασία του παιδικού τμήματος με στόχο μια ακόμη καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

1. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές χρονιές το Παιδικό τμήμα της ομάδας  με την καθοδήγηση του απόλυτα πετυχημένου τεχνικού  Α. Μανεσίωτη και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης κατέλαβε:
Α. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 την 1η θέση στον 5ο Όμιλο χωρίς να γνωρίσει την πικρή γεύση της ήττας σημειώνοντας 20 Νίκες και 2 Ισοπαλίες.
Β. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία του σε σύνολο 56 ομάδων όπου συμμετείχαν.

2. Η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών - αθλητών θα γίνει στο γήπεδο του Ηφαίστου όπου και θα πραγματοποιηθούν δοκιμές νέων αθλητών που θα θελήσουν να ταξιδέψουν μαζί με τον Ηρακλή στο δύσκολο και μακρινό ταξίδι μιας νέας πρωτόγνωρης ποδοσφαιρικής πρόκλησης .

Ετικέτες

Δύο ακόμη προσθήκες εν όψει της νέας χρονιάς έκανε ο Ηρακλής Περιστερίου. Όπως αναφέρουν οι erasitexnes365 η ομάδα της πόλης μας απέκτησε τον Γιώργο Κατσαρό και τον Άγγελο Βλάμη οι οποίοι αγωνίστηκαν πέρσι στην Χρυσούπολη κι έκαναν εξαιρετική χρονιά υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Κότσαλου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό Σάκη Κακκαβά βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν έμπειρο τερματοφύλακα και δεν αποκλείεται μέχρι τέλος της εβδομάδας να υπάρχουν ανακοινώσεις.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας