Τελευταία ενημέρωση 20:48, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Έγινε το αυτονόητο! Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Αντρέι Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου δεν έχουν περάσει φυσικά απαρατήρητες από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα πρόσκληση στον Γκορμπούνοφ από την Π.Ο. Λευκορωσίας εν όψει των αγώνων της Εθνικής της Ομάδας με Ουκρανία (5 Σεπτεμβρίου) και Λουξεμβούργο (8 Σεπτεμβρίου). 

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα αναχωρήσει για το Μινσκ την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς μια μέρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της ομάδας μας με τον Πλατανιά στα Χανιά.  Η πρόκληση αφορά την ενσωμάτωση του Γκορμπούνοφ για τις 31 Αυγούστου αλλά ο Ατρόμητος θα στείλει αίτημα για να μετατεθεί λόγω αγώνα το ταξίδι του μια μέρα μετά.

Ετικέτες

Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ο Άγιος Ιερόθεος επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-1 του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Τα τέρματα των κιτρινόμαυρων τα σημείωσαν Χατζής και Αναγνωστόπουλος ενώ για τους νεοφώτιστους στην Α' ΕΠΣΑ ο Ντουλές.


ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Κιούρκος) Σκυριώτης, Μπάκας Α., Θανόπουλος, Γκάτσιος, Υφαντής, Πατέλης, Σκεπετάρης, Μαστρογιάννης, Παπαθανασίου, Αποστολόπουλος, Μπάκας Π. Στο β' μέρος χρησιμοποιήθηκαν Παπαδιώτης, Τσούλος, Παπαδάς, Ντουλές, Γιαννούλης, Μπανιάς, Λουτσιάνο, Καλίλας, Τσαγιάννης, Τζον (Υπο Δοκιμήν), Στρατικόπουλος.


ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Κρητικός, Βαγγέλης, Γεωργίου, Μπιρμπίλι, Καλλιπολίτης, Νιζάμης, Πανούσης, Μπερτσιάς. Στο β' μέρος έπαιξαν Αναγνωστόπουλος, Κοσκινάς, Καραπιπέρης, Σκούρτας, Χατζής,Κουφογιάννης, Γεωργίου, Παπαχρηστόπουλος Α., Παπαχρηστόπουλος Ι.

Ετικέτες

H Φενέρ δεν είχε...Ορσάτο στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ρίζασπορ και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ετικέτες

Σίγουρα πρόκειται για μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ατρόμητου και το όνομα του θα περάσει με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του συλλόγου.

Ετικέτες

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην μικρή και μεγάλη πισίνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου στην  Χωράφα με στόχο από 1η Σεπτεμβρίου να αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις για τα τμήματα της Υδατοσφαίρισης. 

Ο Γ.Σ. Περιστερίου μόλις πριν από ένα μήνα ολοκλήρωσε με επιτυχία την αγωνιστική σζόν 2014-15 παρουσιάζοντας  σημαντικές επιτυχίες σε όλα τα ηλικιακά του τμήματα της Υδατοσφαίρισης,  με αποκορύφωμα την άνοδο του ανδρικού τμήματος στην Α2 ! 

Να αναφέρουμε όμως ότι η συστηματική δουλειά απέδωσε,  σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα,  καρπούς και για τα υπόλοιπα τμήματα του WaterPolo του «πρεσβευτή της πόλης» μας: 

  • Το μόλις 3 χρόνων τμήμα του γυναικείου κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Β΄Γυναικών
  • Τα τμήματα των promini , συμμετείχαν στο τουρνουά του AlmaClub με εξαιρετική παρουσία.
  • Οι mini παίδες πήραν την πρωτιά στο τουρνουά του Νηρέα Λαμίας και πέρασαν στην 2η φάση του πρωταθλήματος τους χάνοντας την συμμετοχή για την τελική φάση για μόλις  ένα γκολ.
  • Οι παίδες και οι έφηβοι παρουσίασαν μία πολλή καλή αγωνιστική εικόνα στα πρωταθλήματα της κατηγορίας τους.
  • Οι νεανίδες έδειξαν ότι είναι έτοιμες για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο χώρο του γυναικείου WaterPolo
  • Οι νέοι άνδρες πέρασαν και αυτοί στην 2η φάση του πρωταθλήματος.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας