Τελευταία ενημέρωση 01:18, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Εγγραφές η Άμιλλα

Η μπασκετική Άμιλλα ανακοίνωσε την έναρξη εγγραφών των ακαδημιών  για τη χρονιά 2015-2016!!!

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 1η Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό γήπεδο της Άμιλλας Περιστερίου Ηρακλέους και Τρώων στο Περιστέρι όπου εδρεύουν και τα γραφεία της ομάδας.

Ημέρες και ώρες εγγραφών :

Δευτέρα - Παρασκευή 19.00-21.00

Σάββατο 10.30-12.00

Οι ακαδημίες  απαριθμούν 230 αθλητές όλων των ηλικιών από 5-18 ετών !!!

τηλ επικοινωνίας 6948821224

Ετικέτες

«Βόμβα» ο Π. Πλέστης

Τεράστια μεταγραφή για τα επίπεδα ανεξάρτητου πρωταθλήματος έκανε ο Ταξιάρχης ο οποίος απέκτησε τον Παναγιώτη Πλέστη. Έναν ποδοσφαιριστή που μόλις πριν από δύο χρόνια αντιμετώπισε την ΑΕΚ σαν παίκτης του Όμιλου στο ιστορικό 0-0 στο «Ελ - Πάσο».

 Οι παρουσίες του σε Γ' και Δ' Εθνική αμέτρητες και όπως καταλαβαίνετε βαρύ θα είναι και το φορτίο που αναμένεται  να σηκώσει  στις μαθημένες πλάτες του αφού οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί για φέτος. Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο «Τσαλαβούτα».

Ετικέτες

Σε δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο ΑΟ Περιστερίου ηττήθηκε από τον Άλιμο με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Καζαντζή στο 6' και ισοφάρισε ο Ψαράκης (υπό δοκιμή) στο 34'. Στην επανάληψη κι ενώ ο ρυθμός του αγώνα χάλασε από τις πολλές αλλαγές ο Άλιμος πήρε τη νίκη με γκολ του Καριάταλη.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Ιατρούδης, Κούτρης (46′ Λιαγκόζης), Καζιάνης, Γουβαλάρης, Κρούτης (ΥΔ), Χέλμης, Τσίγκος, Αργυρός, Ψαράκης (ΥΔ) (46′ Τσιτιμάκης), Γεωργίου (ΥΔ). Από το 60′ και μετά μπήκαν οι: Βασιλείου, Χατζηιωάννου, Μπούζας Γ., Μπούζας Θ., Αγγελόπουλος, Αννιτσάκης.

Ετικέτες

«Πάμε Water Polo, πάμε ΓΣΠ»

Το peristerisports είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του ΓΣΠ στην Υδατοσφαίριση και την ακάματη προσπάθεια των ανθρώπων του για να καταστήσουν τον δημοφιλή σύλλογο της πόλης πρωτεύουσα δύναμη στα δυτικά προάστια.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας κολυμβητικής περιόδου οι δύο έφοροι και «ψυχές«» του τμήματος  Μπάμπης Παπασπηλίου και Γιάννης Φέγγος (Στη ΦΩΤΟ μαζί με τον προπονητή Αρσένη Μαρούλη) μας παραχώρησαν κοινή συνέντευξη και μας μίλησαν για τους στόχους που έχουν τεθεί αλλά τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει ένα άθλημα σαν το πόλο.

 Ποια φράση πιστεύετε ότι χαρακτηρίζει την Υδατοσφαίριση στον Γ.Σ. Περιστερίου;

« Πιστεύουμε ότι η φράση που μας χαρακτηρίζει απόλυτα είναι «Σαν το παλιό καλό κρασί!» Να σου εξηγήσουμε και τον λόγο.  Τα κρασιά – μέσα από συνθήκες - μετά από χρόνια γίνονται πιο ευχάριστα, τόσο αρωματικά, όσο και στην πόση, προσφέροντας μεγαλύτερες απολαύσεις. Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού από το 1971! Έχουν περάσει από την «αγκαλιά» του χιλιάδες παιδιών και σήμερα οι αθλητές του τότε, εμπιστεύονται στον Σύλλογο τα παιδιά τους! Η εμπειρία, πέρα από το σημαντικό μέγεθος που έχει ο Σύλλογος,  είναι τεράστια . Στην Υδατοσφαίριση καταφέραμε να παντρέψουμε τις σύγχρονες τεχνικές προπόνησης με τον ρομαντισμό και το μεράκι του παρελθόντος. Στραφήκαμε στις Ακαδημίες και στις μικρές κατηγορίες , δουλεύοντας με τα αγόρια των 7 – 12 χρόνων με δύο στόχους. Να καταφέρουμε να τους δείξουμε την μαγεία του αθλήματος μέσα από το παιχνίδι φέρνοντας στην επιφάνεια τα ταλέντα τους και να βάλουμε τις βάσεις για την σταθερή  αθλητική τους «ωρίμανση», ώστε να έχουν όλα τα εφόδια όταν θα χρειαστεί να στηρίξουν την ανδρική ομάδα.

  Από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει και επίσημα η καμπάνια του Γ.Σ.Π. για την Υδατοσφαίριση « Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π.» . Ποιος είναι ο κεντρικός στόχος;

«Η Υδατοσφαίριση είναι ένα άθλημα που δεν προωθήθηκε ιδιαίτερα στο Περιστέρι όλα αυτά τα χρόνια. Αν ρωτήσεις κάποιο παιδάκι της Α ή Β Δημοτικού για το WaterPolo, το πιο πιθανό είναι να μην ξέρει το άθλημα ή να μην ξέρει ότι μπορεί να ασχοληθεί με την υδατοσφαίριση στην πόλη του Περιστερίου. Αυτό άρχισε να αλλάζει από την περασμένη χρονιά. Αποκτήσαμε εξωστρέφεια σαν άθλημα ! Μοιράσαμε ενημερωτικά φυλλάδια, οργανώσαμε ημερίδα με καλεσμένο τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Χρήστο Αφρουδάκη,  η πορεία και οι επιτυχίες μας παρουσιαστήκανε μέσα από ηλεκτρονικά έντυπα και από τα social media!  Θεωρήσαμε ότι παράλληλα με όλα αυτά, θα έπρεπε να δώσουμε ένα ακόμα κίνητρο στους υποψήφιους νέους φίλους του αθλήματος. Έτσι , για 15 ημέρες , κάθε αγόρι ή κορίτσι του Δημοτικού, θα μπορεί να έρθει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χωράφας και να «Παίξει  WaterPolo» μαζί με άλλα παιδάκια της ηλικίας του. Για αυτό και η καμπάνια ονομάστηκε «Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π». Με αυτόν τον τρόπο, χωρίς καμία επιβάρυνση , γονείς και παιδιά έχουν την ευκαιρία να μας επισκεφθούν και να ζήσουν 15 ημέρες Υδατοσφαίρισης. Παράλληλα τα νέα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αθλητές μας από τις αγωνιστικές κατηγορίες και να δουν με τα μάτια τους την εξέλιξη που θα έχουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Να τονίσουμε ότι τα αγωνιστικά τμήματα ξεκινούν από την ηλικία των 10-11 χρόνων άρα πολύ σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες».

 Μέχρι τότε δεν θα συμμετέχουν σε αγώνες;

 « Δεν υπάρχει WaterPolo χωρίς αγώνες! Πέρα από τα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο μας παράλληλα με την εκμάθηση, η κατηγορία των πιο μικρών μας αθλητών συμμετέχει σε οργανωμένο τουρνουά για ProMini. Στόχος μας είναι, όταν οι αθλητές μας φτάσουν στην ηλικία για την συμμετοχή τους στους επίσημους αγώνες των Mini Παίδων, να έχουν την απαραίτητη εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να παίξουν σωστά WaterPolo!».

Πιστεύετε ότι είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στα μικρά παιδιά;

 « Πέρα από την υποστήριξη της κοινωνικοποίησης του παιδιού , την εκγύμναση όλου του σώματος χωρίς μυοσκελετικούς  τραυματισμούς και  τις ισχυρές φιλίες, που αποτελούν τρεις βασικούς λόγους για αυτές τις ηλικίες,  θα θέλαμε να ρωτήσουμε όλους τους γονείς : «Το παιδί σας φέτος το καλοκαίρι πόσο έπαιξε με μία μπάλα – μικρή ή μεγάλη – μέσα στο νερό?» Στους 10 γονείς εκτιμούμε ότι οι 8 θα μας απαντήσουν «πολύ»!. Είναι στην φύση των παιδιών το παιχνίδι με την μπάλα. Και η διασκέδαση που προσφέρει το υγρό στοιχείο τονώνει ακόμα περισσότερο την διάθεση τους για παιχνίδι».

 Και σαν επίλογο στην σημερινή μας κουβέντα τι θα θέλατε να πείτε?

«Μα τι άλλο … για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού «Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π. Πληροφορίες μπορεί να έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος μέσω των γραφείων του Συλλόγου στο 210 5055125 ή με την επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο  (Πευκών & Ευκαλύπτων) στην Κηπούπολη».

 

 

Ετικέτες

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 αρχίζει το 7ο « ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» όπεν Σκακιστικό τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση έλο που διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.
Το σύστημα αγώνων είναι ελβετικό (fide) 7 γύρων σε δύο (2) ομίλους με χρόνο σκέψης 90 λεπτά ανά παίκτη για όλη την παρτίδα +30 δευτερόλεπτα πρόσθετα για κάθε κίνηση από την 1η κίνηση.

A΄ όμιλος: παίκτες με διεθνές ή ελληνικό ΕΛO > 1700
Β΄ όμιλος: παίκτες με διεθνές ή ελληνικό ΕΛΟ < 1500
ΕΛΟ 1500 – 1699 δικαίωμα επιλογής Α΄ ή Β΄ ομίλου

Θα δοθούν χρηματικά έπαθλα, κύπελλο στον 1ο νικητή της γενικής κατάταξης κάθε ομίλου και μετάλλια στο 1ο ,2ο και 3ο νικητή γενικής κατάταξης κάθε ομίλου και ειδικής κατηγορίας.

Ειδική κατηγορία
Α΄ όμιλος: ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΩΝ(-20), ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ(-18), ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ(-16), ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ< 1964.  
Β΄ όμιλος: ΠΑΙΔΩΝ(-14), ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ(-14), ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ(-12), ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ(-12), ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ(-10), ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ(-10), junior (-8).
Τα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές του Α΄ ομίλου είναι :
                   1ος νικητής το 30% των παραβόλων
                   2ος νικητής το 20% των παραβόλων
                   3ος νικητής το 10% των παραβόλων
                   1η Γυναίκα 100€
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 07 έως 13 Σεπτεμβρίου στο κτίριο Κ.Υ.Β.Ε. επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Λεωφόρο Κηφισού, στο Περιστέρι κοντά στον σταθμό Μετρό του Αγίου Αντώνιου με ώρα έναρξης 18.00.

Το ανώτατο όριο συμμετοχής είναι 150 άτομα και θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Λαπατά Ιάκωβο κιν.6947-156137                                   σταθερό (210)- 5758545 ή στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Για περισσότερες πληροφορείς στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.soperisteriou.gr  

 

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας