Τελευταία ενημέρωση 05:28, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στην αφετηρία στήθηκε χθες η μπασκετική Άμιλλα καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία της νέας χρονιάς για όλα τα τμήματα του συλλόγου του Μπουρναζίου.

Ετικέτες

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ή μόνος άτυχος; Αύριο θα ξέρουμε.

Ο αμυντικός του Ατρόμητου  Πάπε Έμποου που τραυματίστηκε στο γόνατο υποβλήθηκε το πρωί σε ακτινογραφία. Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε για να τον εξετάσει ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας Νίκος Πισκοπάκης μαζί με τον γιατρό Πέτρο Καπράλο.

Του συνέστησε να υποβληθεί απόψε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά αύριο και κατ’ επέκταση η ακριβής διάγνωση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή. Εκφράζονται φόβοι ότιο ενδεχομένως η ζημιά να μην είναι μικρή ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο το πρωί.

 

Στο μεταξύ στο αθλητικό κέντρο ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (21.00).

 

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Λεβαδειακού έκαναν αποθεραπεία και spa, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

 

Ετικέτες

Έγινε το αυτονόητο! Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Αντρέι Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου δεν έχουν περάσει φυσικά απαρατήρητες από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα πρόσκληση στον Γκορμπούνοφ από την Π.Ο. Λευκορωσίας εν όψει των αγώνων της Εθνικής της Ομάδας με Ουκρανία (5 Σεπτεμβρίου) και Λουξεμβούργο (8 Σεπτεμβρίου). 

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα αναχωρήσει για το Μινσκ την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς μια μέρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της ομάδας μας με τον Πλατανιά στα Χανιά.  Η πρόκληση αφορά την ενσωμάτωση του Γκορμπούνοφ για τις 31 Αυγούστου αλλά ο Ατρόμητος θα στείλει αίτημα για να μετατεθεί λόγω αγώνα το ταξίδι του μια μέρα μετά.

Ετικέτες

Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας ο Άγιος Ιερόθεος επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-1 του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Τα τέρματα των κιτρινόμαυρων τα σημείωσαν Χατζής και Αναγνωστόπουλος ενώ για τους νεοφώτιστους στην Α' ΕΠΣΑ ο Ντουλές.


ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Χρήστος Κιούρκος) Σκυριώτης, Μπάκας Α., Θανόπουλος, Γκάτσιος, Υφαντής, Πατέλης, Σκεπετάρης, Μαστρογιάννης, Παπαθανασίου, Αποστολόπουλος, Μπάκας Π. Στο β' μέρος χρησιμοποιήθηκαν Παπαδιώτης, Τσούλος, Παπαδάς, Ντουλές, Γιαννούλης, Μπανιάς, Λουτσιάνο, Καλίλας, Τσαγιάννης, Τζον (Υπο Δοκιμήν), Στρατικόπουλος.


ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Κρητικός, Βαγγέλης, Γεωργίου, Μπιρμπίλι, Καλλιπολίτης, Νιζάμης, Πανούσης, Μπερτσιάς. Στο β' μέρος έπαιξαν Αναγνωστόπουλος, Κοσκινάς, Καραπιπέρης, Σκούρτας, Χατζής,Κουφογιάννης, Γεωργίου, Παπαχρηστόπουλος Α., Παπαχρηστόπουλος Ι.

Ετικέτες

H Φενέρ δεν είχε...Ορσάτο στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ρίζασπορ και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας