Τελευταία ενημέρωση 20:14, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αντρέι Γκορμπούνοφ στον αγώνα Λευκορωσία - Ισπανία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. 

Ετικέτες

Τελευταίος αγώνας

Με τη συμμετοχή σκοπευτών από διάφορα σωματεία και σε όλες τις κατηγορίες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου, ο τελευταίος από τη σειρά αγώνων Β' κατηγορίας που συνδιοργάνωσαν για τη σεζόν 2014-2015 οι ΣΟΕΛ και ΣΟ ΕΨΙΛΟΝ στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας.

Ετικέτες

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο του με τον Ατρόμητο και ο Νίκος Νιόπλιας είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της μεγάλης του ποδοσφαιρικής αγάπης το9υ ΟΦΗ που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική αν και κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Ετικέτες

These are the girls Atromitos!

Tην απέραντη ικανοποίηση της εξέφρασε η υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη για τα όσα πέτυχαν φέτος τα κορίτσια στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής αλλά και στο κύπελλο Ελλάδας. Σε ανάρτησή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης η Στέλλα Μουζάκη αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια που παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας (ήταν επιλογής της προπονήτριας και των υπευθύνων) κατάφεραν να φθάσουν στους ημιτελικούς του κυπέλλου όπου αγωνίστηκαν με τον πρωταθλητή επί δέκα χρόνια ΠΑΟΚ. Μπράβο κορίτσια, το μέλλον σας ανήκει πάντα σεμνά και ταπεινά και ας αφήσουμε τους κακοπροαίρετους παπαγάλους που όλο το χειμώνα που η μόνη τους ασχολία ήταν η δική μας ομάδα, κάτι σαν εφιάλτης τους είχαμε γίνει, φτιάχνοντας πλάνα πως θα τη ρίξουν κατηγορία και ελπίζοντας ότι δεν θα τα μαθαίναμε. Στην οικογένεια του Ατρόμητου απλά κοιτάμε μόνο την ομάδα μας δεν υποτιμάμε και ούτε ασχολούμαστε με κανέναν. Είναι εκείνοι που δεν πίστευαν σε εσάς, σας υποτίμησαν, τώρα μπορούν απλά να σας θαυμάσουν κι εσάς αλλά και τα άλλα 33 ταλεντάκια που σας ακολουθούν.

Προχωράμε λοιπόν βήμα βήμα κάθε χρόνο και καλύτερα για να φτιάξουμε την ομάδα του Ατρόμητου πάντα μαζί με τον κόσμο μας που μας το έχει αποδείξει από το πρώτο καιρό της δημιουργίας της ομάδας και τους ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούμε τίποτα δεν κοιτάμε πίσω, παρά μόνο μπροστά και συνεχίζουμε».

 

 

Ετικέτες

Η  ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  τη λύση της συνεργασίας της με τους Ελίνι Δημούτσο και Λουίτζι Τσέναμο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας