Τελευταία ενημέρωση 14:23, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αλήθεια πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος. Γρήγορα για όσους δεν ζουν από κοντά το δράμα μιας απώλειας, αργά και βασανιστικά για εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούν αλλά δεν μπορούν ποτέ να συνειδητοποιήσουν ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος, πατέρας, σύντροφος δεν είναι πλέον κοντά τους. Σωματικά δεν είναι κοντά τους, γιατί η ψυχή του είναι πάντα σε όσους αγάπησε στον εγκόσμιο του βίο.

Πέρασαν κιόλας 100 ακριβώς μέρες από το θάνατο του αξιολάτρευτου Τάκη Μιχαλέτου. Ενός ανθρώπου που μόνο καλά λόγια είχες να πεις, ενός καλοπροαίρετου, λατρευτού προσώπου που έδινε για χρόνια τη δική του μάχη. Ήταν 21 Μάιου όταν ο Τάκης Μιχαλέτος, η ψυχή των ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος έκλεινε για πάντα τα μάτια του στον «Ευαγγελισμό» χτυπημένος από την επάρατο νόσο.

Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν άντεξε. Τι κρίμα. Έφυγε την ημέρα της γιορτής της κορούλας του Ελένη. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τίμησε τη μνήμη αυτού του σπουδαίου εργάτη της ομάδας αλλά και ανθρώπου με ήθος και ευπρέπεια. Τήρησε ενός λεπτού σιγή στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας και έδωσε το όνομα «Τάκης Μιχαλέτος» στο τουρνουά του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο διευθυντής του δικτύου Τόλης Αποστόλου στο Λουτράκι.

Εκατό μέρες χωρίς τον Τάκη Μιχαλέτο αλλά η μνήμη του πρέπει να μας συντροφεύει για πάντα!

Ετικέτες

Είναι νωρίς για να προδικάσουμε οτιδήποτε. Αυτό όμως που κάνει «μπαμ» από μακριά είναι ότι μιλάμε για «ΟΜΑΔΑ» από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ετικέτες

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα  και φιλόδοξη διοίκηση του Γ.Σ.Π. που θέλει να οδηγήσει τον σύλλογο στο δρόμο των νέων επιτυχιών. Πρόεδρος είναι ως γνωστόν είναι ο Φίλιππος Κότσης παλιός άσος της ομάδας κι επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος.

Πρόεδρος Κότσης Φίλιππος
Αντιπρόεδρος Α Αναστασόπουλος Νίκος
Αντιπρόεδρος Β Καραθάνος Μπάμπης
Γραμματέας Μουστάκης Μανόλης
Αναπληρωτής Γραμματεάς Φωτόπουλος Απόστολος
Ταμίας Παπαθεοδώρου Θωμάς
Γενικός Αρχηγός Κιουριτζόγλου Στέφανος
Αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός Παρδακίδης Γιώργος
   
Μέλος Τζαμουράνης Ηλίας
Μέλος Σπαθούλας Δημήτρης
Μέλος Ντρε Γεωργία
Μέλος Βανικιώτης Γιώργος
Μέλος Ξυπνητός Ιωσήφ
   
   
Αναπληρωματικό Μέλος Γαλάνη Τζένη
Αναπληρωματικό Μέλος Τζαβέλας Δημήτρης
Αναπληρωματικό Μέλος Τσιστράκης Θεοχάρης
Αναπληρωματικό Μέλος Μουζάς Παύλος

 

Ετικέτες

Στον ΑΟ Φάραι ο Πέτσι

 

Στον ΑΟ Φάραι Καλαμάτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο ταλαντούχος επιθετικός Άγγελος Πέτσι ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Περιστερίου. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μιλώντας στους erasitexnes365 τόνισε τα εξής: «Θελω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου για κατι καινούργιο στην καριέρα μου ! Θελω να ευχηθω καλή επιτυχία στους συμπαίκτες και φιλους μου και να τους ευχηθώ να έχουν μια πολυ καλή χρονιά».

Ετικέτες

Είκοσι τέσσερις (24) νέους ποδοσφαιριστές από το νομό Αττικής και την περιφέρεια ενέταξαν φέτος στο δυναμικό τους τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας