Τελευταία ενημέρωση 13:27, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού σας καλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με θέμα : « ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ».

Ετικέτες

Με σύνθημα «είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου, το 1 ο Τουρνουά Δικτύου Σχολών Ατρόμητου, αφιερωμένο στη μνήμη του επί σειρά ετών Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τάκη Μιχαλέτου που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Στο τουρνουά που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο θα λάβουν μέρος συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου και τοπικές ομάδες από το νομό Κορινθίας.

Συγκεκριμένα συμμετοχή δήλωσαν οι εξής ακαδημίες : Soccer Champions Academy (Kύπρος), Ακαδημία Σερπάνου, ΑΟ Μυκόνου, Ελλάς Βέλου, Ευκλείδης Μεγάρων, Δύναμη Ασπροπύργου, Νέα Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου, ΑΟ Κουβαρά, ΠΑΣ Νάξου, ΑΟ Λουτρακίου, Πέλοψ Κιάτου. 

Οι αγώνες  θα διεξαχθούν στα γήπεδα Λουτρακίου (Θώδειο), Ισθμίων, Αγίων Θεοδώρων.

Περισσότερα από 500 παιδιά συμμετέχουν   σε ένα τουρνουά γνωριμίας μεταξύ των τεχνικών επιτελείων των συνεργαζόμενων σχολών  και των ποδοσφαιριστών τους που ανήκουν πλέον στην «οικογένεια» του Ατρόμητου. Θα  αξιολογηθούν από τους επικεφαλείς του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου μέσα σε πνεύμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εν όψει της ολοκλήρωσης της σεζόν 2014 – 15.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με την άμεση στήριξη του Δήμου Λουτρακίου, ιδιαίτερα  του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Τάσου Σακελλαρίου και του Προϊστάμενου του Τμήματος Αθλητισμού Αργύρη Παναγιώτη.΄

Σημαντικό ρόλο στην καλύτερη οργάνωση του τουρνουά έχει η συνεργασία του Ατρόμητου με τις ακαδημίες Ελλάς Βέλου και Νέα Αθλούπολη που ανήκουν στο Δίκτυο Σχολών  αλλά και του ΑΟ Λουτρακίου.

 

 

Ετικέτες

Σε θέλω με θέλεις γιατί δεν παντρευόμαστε. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος ο οποίος κράτησε στο δυναμικό του τον εξαιρετικό Αντρέι Γκορμπούνοφ μέχρι το 2016.

Ετικέτες

Στην πανέμορφη Μύκονο με τις απίθανες θάλασσες και την ωραία ζωή απολαμβάνει τις διακοπές του ο νεαρός άσος του Ατρόμητου Παναγιώτης Μπάλλας παρέα με τους αδελφούς Καραγκούνη.

Ετικέτες

Ο διακεκριμένος φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports  για την πάρεση προσωπικού νεύρου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας