Τελευταία ενημέρωση 18:49, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

O Γ.Σ. Περιστερίου ανακοίνωσε  την επιστροφή του Αλέκου Πέτρουλα. Ο πολύπειρος παίκτης, γέννημα-θρέμμα του Περιστερίου, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον σύλλογο και με την εμπειρία αλλά και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Ο σύλλογος με συνέπεια, συνέχεια, επιμονή και υπομονή δεν σταματάει την προσπάθεια για ένα ρόστερ που θα φέρει τον Γ.Σ. Περιστερίου εκεί που πραγματικά ανήκει!”.

Ο 37χρονος παίκτης που είναι γέννημα θρέμμα Περιστεριώτης κι έχει αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα τόσο τη σεζόν 1999-2000 όσο και το διάστημα 2010-2013, δήλωσε:

“Για εμένα είναι πάντα ξεχωριστό να φοράω τη φανέλα του Περιστερίου. Από εδώ ξεκίνησα και κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο με το Περιστέρι είναι διαφορετικό το συναίσθημα. Η ομάδα έχει οργάνωση, υψηλούς στόχους, αλλά και όραμα για το μέλλον και μακάρι να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι σε αυτό το νέο οικοδόμημα που προσπαθεί να χτιστεί. Περιμένω από τον κόσμο να είναι δίπλα μας και αναμένω με αγωνία το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για να βρεθούμε και πάλι με τους φιλάθλους μας», ανέφερε ο ίδιος μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του”.

Ετικέτες

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Ατρόμητου.  Έλαβαν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αύριο έχει δοθεί ρεπό και την Κυριακή το απόγευμα θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει του αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ωστόσο ο Γιάννης Κοντοές θα βρεθεί στο αθλητικό κέντρο για να ξεκινήσει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και πισίνα υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Τσουκαλά.

Ξεκινούν από αύριο (10.00 με 14.00) οι εγγραφές για τους φιλάθλους μας που ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Οι εγγραφές θα γίνονται στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η κλήρωση για την ανάδειξη των πέντε (5) τυχερών θα γίνει αύριο (Σάββατο) και ώρα 12.30 στο «Ατρόμητος Cafe».

Στην κλήρωση θα λάβουν οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια με όλα τα έξοδα πληρωμένα για το ταξίδι στην Στοκχόλμη εν όψει του ματς με την ΑΙΚ (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο, εισιτήριο του αγώνα).

Ετικέτες

Πρόβα τζενεράλε έκανε σήμερα ο Ατρόμητος μια εβδομάδα πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης την οποία θα αντιμετωπίσουμε στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Φετίχ Τερίμ» της Κωνσταντινούπολης αντιμετώπισε την Μπουγιουκσεχίρ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-0. Aυτό που κρατάει η ομάδα είναι η πολύ καλή εμφάνιση στο β' ημίχρονο δείχνοντας ότι είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για την συγκεκριμένη περίοδο.

H τουρκική ομάδα που είχε τον έλεγχο στο α’μέρος προηγήθηκε με σουτ του Σοκόλ στο 3’ μέσα από την περιοχή.

Πρώτη καλή στιγμή για το αστέρι στο 16’ όταν το καλό σουτ του Μαρσελίνιο έφυγε άουτ.

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, ο Ναπολεόνι ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε εκπληκτικά ο Μπαμπατζάν.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Ατρόμητο που ανέκτησε τον πλήρη έλεγχο, είχε ρυθμό, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις.

Στο 49’ σουτ του    Βίστζα από καλή θέση μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του Ούμπιντες έφυγε λίγο άουτ.

Στο 57’ ο Φυτανίδης εκτέλεσε φάουλ που πέρασε ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 60’ ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε το σουτ του Βίστζα.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 60’ όταν ο Κούρος έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά έκοψε τη μπάλα στον Μαρσελίνιο που πλάσαρε πάνω από το δοκάρι.

Διπλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο, στο 72’ με διαδοχικά σουτ των Γκαρσία, Γοδόι που έδιωξαν οι τούρκοι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τασκινσόι.

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ: Μπαμπατζάν, Ουτσάρ, Τζανσέβ, Αιχάν, Οστορούν, Τεκντεμίρ, Μπατζί, Μοσορό, Ντοκά, Βίστζα, Σοκόλ.

Έπαιξαν και οι: Σίμπασι, Ερντέμ,Αγκάι, Ρότμαν, Eμρέ, Σαχίν, Αλκιλίκ, Αλτούν, Πατντάλ, Αλτούν Τας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κούρος (61’ Μπιτόλο), Έμποου (73’ Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Γκαρσία(87’ Λημνιός) , Γοδόι (73’ Μπάλλας), Ουσέρο (87’ Νάτσος), Μαρσελίνιο (73’ Μπρίτο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι(87’ Ρεγκάκος).

Ετικέτες

Προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του «Φατίχ Τερίμ» έκανε το απόγευμα o Ατρόμητος εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την Μπουγιουκσεχίρ στις 18.45.

Στο πρόγραμμα διάρκειας μιας ώρας έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Την αποστολή επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Μπουγιουκσεχίρ Goksel Gumusoag ο οποίος είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τα μέλη της ομάδας και έδωσε τις ευχές του για καλή διαμονή στην Κωνσταντινούπολη.

Εκ μέρους της διοίκησης βρίσκονται κοντά στην αποστολή ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Βασίλης Μπέτσης και Βασίλης Καρακατσάνης.

Σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, ο Βασίλης Μπέτσης τον ευχαρίστησε για τη φιλοξενία κι ευχήθηκε κάποια στιγμή στο μέλλον ο Ατρόμητος να την ανταποδώσει στην Αθήνα.

Ετικέτες

Η αγάπη τους για τον Ατρόμητο έφθασε φυσικά μέχρι την Κωνσταντινούπολη. Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης και ο ιστορικός πλέον παράγοντας Βασίλης Καρακατσάνης δεν χάνουν ούτε φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου και φυσικά ως μέλη της διοίκησης συνόδευσαν την αποστολή στην Πόλη για το φιλικό με την Μπουγιουκσεχίρ.

Βασίλης Καρακατσάνης και Βασίλης Μπέτσης με τον γιατρό Πέτρο Καπράλο σήμερα στην Πόλη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας