Τελευταία ενημέρωση 17:33, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μετά το Μπάσκετ και το Πόλο, ξεκινάει η  τεράστια  προσπάθεια για την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη των Ακαδημιών και στην Κολύμβηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Ετικέτες

To ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Γλαύκου Περιστερίου Αλεξάνδρα Νησιώτη στα 400μ επιφάνειας (3:27.21)  εκπροσωπώντας την Εθνική Ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Πεσκάρα της Ιταλίας.

Ετικέτες

Το peristerisports επιχειρεί σήμερα με αφορμή το πρώτο γκολ του Άντονι Λε Ταλέκ με τη φανέλα του Ατρόμητου μια αναδρομή στο παρελθόν και στους (αυθεντικούς) Γάλλους που έχουν φορέσει μέσα στη διαδρομή του χρόνου την ιστορική φανέλα με το αστέρι.

Ετικέτες

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί ο Πάπε Έμποου από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Ατρόμητος Νίκος Πισκοπάκη.

Η επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό του ποδοσφαιριστή σκέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ήδη από το απόγευμα έκανε φυσικοθεραπεία.

Αύριο το πρωί μάλιστα ο Πάπε Έμποου θα μεταβεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ιατρικού Κέντρου για να ξεκινήσει κινησιοθεραπεία.

Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε αμέσως ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος για να του ευχηθεί περαστικά και ταχεία ανάρρωση εκ μέρους σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ετικέτες

Αχώνευτη ήττα αλλά διαχειρίσιμη!. Ο Ατρόμητος Κ20 είναι αλήθεια ότι δεν μας είχε συνηθίσει σε ήττες από ομάδες που αποδεδειγμένα είναι τουλάχιστον ένα κλικ κατώτερες από εκείνον. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.

Σήμερα το μεσημέρι, κάτω από αντίξοες συνθήκες (αφόρητη ζέστη) ηττήθηκε στο γήπεδο των Μουρνιών από τον Πλαανιά με σκορ 1-0 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος παίζοντας τον αντίπαλο του στο μισό γήπεδο για 85 λεπτά συν τις καθυστερήσεις.

Πολύ νωρίς ο Πλατανιάς (5’) βρέθηκε μπροστά στο σκορ και στην συνέχεια κλείστηκε στην περιοχή του. Οι παίκτες του Ατρόμητου αφυπνίστηκαν, άσκησαν πίεση και άρχισαν να σφυροκοπούν την αντίπαλη εστία αλλά το γκολ, έστω της ισοφάρισης, δεν ήρθε ποτέ.

Η ήττα αυτή σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει το ταλέντο αυτής της ομάδας που είναι αστείρευτο και που είναι βέβαιο ότι σύντομα θα βρει το δρόμο της.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Θεοδωράκης, Γιαταγαννάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Στρούγκης, Νάτσος, Παπασπύρος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος, Λημνιός.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Λαζαρίδης, Κονταξής, Νταβιώτης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας