Τελευταία ενημέρωση 17:23, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς ξεκίνησε σήμερα η πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Από την πρώτη ώρα της διάθεσης σχηματίστηκαν ουρές έχω από το εκδοτήριο της διαχείρισης εισιτηρίων και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό γεγονός δεδομένου ότι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού υπάρχει σημαντική ζήτηση από τους φιλάθλους του Ατρόμητου.

Στη μεγάλη ανταπόκριση συνηγορεί βεβαίως και το χαμηλό εισιτήριο των 10 ευρώ που έχει ορίσει η διοίκηση του Ατρόμητος θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να πάει αύριο στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της.

Η πώληση θα συνεχιστεί σήμερα μέχρι τις 8 το βράδυ ενώ αύριο ημέρα του αγώνα θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για τον «παγωμένο ώμο».

Ετικέτες

Τα πιθανά κέρδη

O Aτρόμητος δίνει αύριο ένα πολύ κρίσιμο αγώνα όχι μόνο για την ευρωπαϊκή του προοπτική αλλά και για τα ταμεία του καθώς ενδεχόμενη πρόκριση επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης θα του αποφέρει πολύ σημαντικά έσοδα, ενώ πιθανώς αποκλεισμός κάτι που απευχόμαστε θα περιορίσει τα κέρδη. Τα δύο σενάρια για την ομάδα της πόλης μας είναι τα εξής:

-Αν αποκλειστεί από ΑΪΚ: το ευρωπαϊκό του ταξίδι τελειώνει εδώ και θα εισπράξει 220.000 ευρώ.

-Αν προκριθεί: θα παίξει στα play offs του Europa League κι εφόσον προκριθεί θα μπει στους ομίλους του Europa League, θα πάρει 2,4 εκατ. ευρώ ως πριμ συμμετοχής. Κάθε νίκη στους ομίλους πριμοδοτείται με 360.000 και κάθε ισοπαλία με 120.000. Αν αποκλειστεί θα πάρει 230.000 ευρώ και θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη.

 

Ετικέτες

Πρώτα σφραγίζει την πρόκριση και ύστερα ο Στόιτσεφ. Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Σέρβο μέσο του Σαράγεβο που εντυπωσίασε στους περσινούς αγώνες των δύο ομάδων με το νούμερο «7» στην πλάτη.Ο Ατρόμητος έχει κάνει δύο διαφορετικές προτάσεις, η δεύτερη καλύτερη από την πρώτη και ποντάρει στην επιθυμία του παίκτη να κάνει το μεγάλο βήμα και να έρθει στην Ελλάδα. Θα περιμένει όμως να περάσει πρώτα το αυριανό ματς κι έπειτα θα κάνει την τελευταία κίνηση.

Ο Στόιτσεφ μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουτσούμπα για το sdna και εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα. Η συνέντευξη έχει ως εξής:

-Γνωρίζουμε ότι ο Ατρόμητος και Σαράγεβο είναι σε διαπραγματεύσεις για σένα, αλλά δεν υπάρχει deal. Τι περιμένεις να συμβεί; Ποια είναι η δική σου επιθυμία;

«Είμαι 1,5 χρόνο στη Σαράγεβο και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσω σελίδα. Ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται για μένα και εγώ από την πλευρά μου, θέλω πολύ να παίξω σε αυτή την ομάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

-Ποια είναι τα εμπόδια για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή; Είσαι σημαντικός για την ομάδα σου ή υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων;

«Σίγουρα, είμαι σημαντικός για την ομάδα μου. Εχω αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια και έχω προσφέρει πάρα πολλά στον σύλλογο. Είμαι όμως 28 χρονών και η ομάδα μου είχε υποσχεθεί να μην μου σταθεί εμπόδιο και να με βοηθήσει αν παρουσιαστεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου, όπως συμβαίνει τώρα. Ξέρω ότι δεν θεωρούν καλή την προσφορά, αλλά ελπίζω να βρεθεί μία λύση μεταξύ τους και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

-Οι οπαδοί του Ατρόμητου θυμούνται πολύ καλά τον παίκτη με το νούμερο «7», από τα περσινά ματς με τη Σαράγεβο και παρά το ότι ήσουν από τους καλύτερους παίκτες και τους πίκρανες σε θέλουν στην ομάδα τους...

«Είναι πολύ καλό που μου του λες (γέλια). Μου ακούγεται όμορφο το ότι με αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο. Θυμάμαι τα δύο παιχνίδια, είχα αρκετά καλή απόδοση. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει αίσιο τέλος και να παίξω για τον Ατρόμητο».

Ετικέτες

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα με την ΑΙΚ και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Από την σημερινή προπόνηση, μόνο ο Πίτου Γκαρσία για προληπτικούς λόγους (ενοχλήσεις στο γόνατο) έκανε πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Λόγω αλλαγής στην ώρα έλευσης της αποστολής της ΑΙΚ στην Ελλάδα, η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Andreas Alm θα γίνει αύριο στις 22.15 στο γήπεδο Περιστερίου (αίθουσα συνεντεύξεων τύπου). Θα έχει προηγηθεί στις 21.00 η προπόνηση της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας