Τελευταία ενημέρωση 23:34, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Καζάκο διαιτητή (Καζακστάν) επέλεξε η ΟΥΕΦΑ για τη ρεβάνς με την ΑΙΚ. Πρόκειται για τον  Αρτιόμ Κουτσίν ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Εβγκένι Μπέλσκι και Ανατόλι Χοντίν, και 4ο τον επίσης Καζάκο, Αλεξάντρ Γκάουζερ.

Ετικέτες

Την επίσκεψη της ΟΥΕΦΑ στο γήπεδο Περιστερίου δέχθηκε σήμερα ο Ατρόμητος  λίγες μέρες πριν από τον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Τα μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επιθεώρησαν όλους τους χώρους και συνεργάστηκαν άψογα με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ατρόμητος ενώ έπειτα παρουσίασαν την πλήρη ατζέντα των κανόνων και τις αλλαγές για τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο Europa League.

Στο Περιστέρι βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της νέας τηλεοπτικής εταιρία που έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης (OTE-TV).

Ετικέτες

Την 5η θέση κατέκτησε τελικά ο ΓΣ Περιστερίου. Tα κορίτσια του Θανάση Τσάλτα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην τελική φάση της Β' κατηγορίας Γυναικών νικώντας στο τελευταίο παιχνίδι κατάταξης τον ΟΦΗ με 14-9.

Ετικέτες

Μπράβο στην ΠΑΕ Ατρόμητος για την πρωτοβουλία αυτή γιατί δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δουν οι φίλαθλοι το ματς με την ΑΙΚ Στοκχόλμης με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αυτή τη βραδιά πρέπει να τη ζήσουμε όλοι μαζί». Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου (πλην της Θύρας 3) Περιστερίου στο ματς της Πέμπτης με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Η ομάδα μας βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων (θύρα 2) από τις 12.00 μέχρι τις 20.00».

Ετικέτες

Μπορεί να είμαστε εκτός χρόνου όμως σε λίγες μέρες έχουμε και την Κέρκυρα. Ο Ατρόμητος έχει στρέψει όλη την προσοχή του και δικαιολογημένα στον επαναληπτικό με την ΑΙΚ, όμως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται την Κέρκυρα η οποία πάει καλά στα φιλικά και σήμερα κέρδισε με 1-0 στο Αγρίνιο.

 Οι «Φαίακες» ήταν εξαιρετικοί αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο και τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος μπόρεσε να κάνει και τις δοκιμές του χρησιμοποιώντας τους Σόλιτς, Μανωλά με τον πρώτο μάλιστα να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στα 52 λεπτά που αγωνίστηκε.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 39' του αγώνα όταν μετά από δυνατό σουτ Σιόντη η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκών και κατέληξε στον Μαρκόφσκι ο οποίος έδωσε δίπλα του στον Καϊκούτ και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Σ. Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ντιόγκο, Καϊκούτ, Κρητικός, Γκόμες, Σόλιτς, Μαρκόφσκι, Βίλα, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι.

Έπαιξαν και οι: Μακρίδης, Ντουαλά, Κ. Μανωλάς, Καραγιαννίδης, Καρντόζο, Στ. Μανωλάς, Γεωργακόπουλος, Βλάχος, Τριαντάφυλλος, Κοτάτης, Μεντής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας