Τελευταία ενημέρωση 17:14, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Σουηδία είναι μια χώρα με αναπτυγμένο βιοτικό επίπεδο που ανέκαθεν αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση σε όλη Ευρώπη για τη λειτουργία της ως κράτος. Η Στοκχόλμη επίσης είναι μια όμορφη πόλη, σκέτη απόλαυση, που αξίζει να την επισκεφθείς μια φορά και να θαυμάσεις το υπέροχο τοπίο της.

Δύο – τρεις μέρες θα έλεγα είναι αρκετές γιατί μετά θα σε πιάσει η πλήξη. Καιρός πάντα μουντός και βροχερός, άνθρωποι που θαρρούν ότι «κάποιοι είναι» και στον κόσμος κανένας, με δόση υπεροψίας, καθόλου αίσθηση του χιούμορ, μονότονοι, υπερόπτες και χαυνωτικοί. Όταν βλέπουν τον ήλιο με το κιάλι, επόμενο είναι όταν έρχονται στην Ελλάδα να τσιτσιδώνονται και να νιώθουν ότι είναι στον παράδεισο.

Στο μόνο πράγμα πάντως που θέλω να τους μοιάσουμε είναι στην οπαδική κουλτούρα. Πουθενά αλλού. Ο Ατρόμητος αλωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πιο καυτή έδρα της ιστορίας του. Και στο Νιούκαστλ και το Άλκμααρ, και το Σαράγεβο, έδρες με πολύ κόσμο, κυρίως οι δύο πρώτες δεν «φτουράνε» σε τίποτα μπροστά στο Friends Arena.

Bγάζω όμως το καπέλο στους Σουηδούς οπαδούς για την οπαδική τους κουλτούρα. Θα μου πείτε άλλη νοοτροπία, άλλος λαός από τον δικό μας. Ναι, συμφωνώ.

Στο μόνο πράγμα λοιπόν που θα ήθελα να τους μοιάσουμε είναι σε αυτή την οπαδική κουλτούρα. Βάζει το πρώτο γκολ ο Ναπολεόνι; Σηκώνεται το πόδι στο γήπεδο και ενθαρρύνει τους παίκτες. Βάζει το δεύτερο γκολ ο Μαρσελίνιο πάλι τα ίδια. Βάζει το τρίτο ο Ούμπιντες ξανά τα ίδια. Μπαίνει ο Γκόιτομ αλλαγή, πανζουρλισμός. Δίνει ένα φάουλ σε βάρος τους ο διαιτητής φωνές και διαμαρτυρίες.

Δίνει η αντίστοιχη της θύρας 7 της δικής μας το σύνθημα να σηκωθούν όρθιοι και όλο το γήπεδο σηκώνεται όρθιο. Κυριολεκτικά όρθιο. Εμείς αν δεν είχαμε τους Fentagin κατά πρώτο λόγο και τη θύρα 2 κατά δεύτερο θα νομίζαμε ότι παίζαμε σε πρωτάθλημα της εκκλησίας.

Σε αυτό θα ήθελα λοιπόν να τους μοιάσουμε. Για φανταστείτε δηλαδή πόσο ακόμη καλύτεροι θα γίνουμε ως ομάδα όταν όλο το γήπεδο θα είναι στο πόδι. Είναι που είναι η έδρα τόσο δυνατή, καταλαβαίνετε όλοι πόσο ακόμη πιο δυνατή μπορεί και θα γίνει!

Ετικέτες

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πλήρη αναδόμηση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Μανόλη Παπαμακάριο. Ο έμπειρος αθλητής, αναλαμβάνει σε συνεργασία με τον Αλέκο Πέτρουλα, τον τομέα των ατομικών προπονήσεων των αθλητών του συλλόγου, με στόχο την ταχύτερη και μέγιστη δυνατή βελτίωση τους σε όλα τα επίπεδα. 

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα δώσω το «παρών» στη νέα σελίδα του συλλόγου και θα συμβάλλω κι εγώ στο όραμα των ανθρώπων της διοίκησης για ένα νέο και μεγάλο Περιστέρι. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν κοντά στην ομάδα. Το Περιστέρι είναι το σπίτι μου και πλέον θα βοηθήσω έμπρακτα, με τον τρόπο μου, σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που ξεκινάει. Στόχος μου είναι να βοηθάω τα παιδιά να βελτιώνονται και να αναδεικνύω το ταλέντο τους και τις δυνατότητες τους, σε συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας. Το κυριότερο είναι ότι το Περιστέρι επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα», τόνισε ο Μανόλης Παπαμακάριος, με εμφανή ικανοποίηση και ακόμη εμφανέστερη τη διάθεση του για σκληρή δουλειά.

Ετικέτες

Με άρωμα WaterPolo και Α2 πλημμύρισε  το δημαρχιακό μέγαρο. Μία μικρή αντιπροσωπεία αθλητών της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ βρέθηκε στο  Δημαρχείο της πόλης μας, για να μιλήσει και να μοιραστεί με τον δήμαρχο μας Ανδρέα Παχατουρίδη, ένα κομμάτι από την επιτυχία της ανόδου στην Α2. Εκπροσωπώντας όλους τους συναθλητές του, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Αντώνης Σκαρπέλης, προσέφερε στον Δήμαρχο μία από τις μπάλες του πρωταθλήματος. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον αρχηγό και του είπε ότι είναι σημαντικό για τους νεαρότερους αθλητές να έχουν σωστά πρότυπα όπως είναι ο αρχηγός της ομάδας!

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της κατηγορίας των παίδων, Ανδρέας Σιαμανδούρας του πρόσφερε ένα σετ αγωνιστικά σκουφάκια, από αυτά που φορούν οι τερματοφύλακες. Η κίνηση συμβολική... Να στηρίξει ο Ανδρέας Παχατουρίδης, στο βαθμό  που μπορεί, αυτή την αξιόλογη προσπάθεια των παιδιών της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ, ώστε να μην "φάνε" γκολ και χαθεί όλο αυτό που πετύχανε με τόσο κόπο! Δίπλα στον αρχηγό του ανδρικού τμήματος, εκτός από τον Ανδρέα Σιαμανδούρα,  βρέθηκαν και οι μικροί συμπαίκτες του : Παναγιώτης Κυριαζόπουλος, Σπύρος Παπασπηλίου, Φίλιππος Περιστέρης, Στέφανος Φέγγος, Παναγιώτης Ρέππας!

Τους αθλητές συνόδευαν ο Μπάμπης Καραθάνος (Υπεύθυνος Υγρού Στίβου του ΓΣΠ) και οι έφοροι του ανδρικού τμήματος Μπάμπης Παπασπηλίου και Γιάννης Φέγγος. 

Η φιλοξενία του Δημάρχου ήταν υποδειγματική και αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να συζητήσει και να μοιραστεί μερικές από τις σκέψεις και τα όνειρα των μικρών αθλητών. Ο πρωταγωνιστής της φετινής επιτυχίας Αρσένης Μαρούλης, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί σε αυτή την συνάντηση μιας και είχε προπόνηση στο κολυμβητήριο. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης όμως δεν τον ξέχασε και ζήτησε από τους ανθρώπους του ΓΣΠ να του μεταφέρουν τα συγχαρητήρια του! 

«Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά του Περιστερίου αθλητισμό με υψηλά επίπεδα ποιότητας, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια» υποσχέθηκαν  οι υπεύθυνοι της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ.

 

 

Ετικέτες

Η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 18.00.

Το παρών στο γήπεδο της Χωράφας θα δώσουν όλα τα μεταγραφικά απόκτημα της ομάδας μας καθώς επίσης και σύσσωμη η διοίκηση.

Η ιστορική ομάδα ξεκινάει τη νέα χρονιά με πολλά όνειρα και στόχο μια πορεία ακόμη καλύτερη από την περσινή.

Επίσης η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαφειάδης.

Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο είναι άρτια καταρτισμένο καθώς είναι κάτοχος UEFA Β' ενώ διαθέτει αρκετή εμπειρία με δεδομένο ότι έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών (ομάδα Κ-17, Κ-20). Ο Βαφειάδης αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για την ομάδα αφού έχει αναλάβει χρέη προπονητή και στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας. 

Ετικέτες

Είναι πανταχού παρών, όπου και αν παίζει ο Ατρόμητος και πάντα πιστός.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας