Τελευταία ενημέρωση 23:43, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Άλλη μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άγιος Βασίλης για το πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων του Περιστερίου. Αν και έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λιγνού για εξύβριση εν τούτοις κατακεραύνωσε τον Κεραυνό με σκορ 4-1.

Το 1-0 έκανε ο Κέβιν στο 30' με σουτ από 30 μέτρα. Στο 44' ο Βασιλόπουλος αφού χόρεψε τον αντίπαλο του με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0. Ο Κεραυνός πίεσε στην επανάληψη και μείωσε το σκορ ωστόσο ο Κέβιν  έκανε με πλασέ το 3-1 και λίγο αργότερα με ανάποδο ψαλίδι διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Αυτό ήταν το δεύτερο φετινο χατ τρικ του Κέβιν.
ΕΠΑΙΞΑΝ:ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΣ,ΚΑΚΑΒΑΣ,ΜΠΑΖΙΟΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΖΙΩΓΑΣ,ΚΩΣΤΑΣ,ΚΕΒΙΝ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΙΓΝΟΣ ΜΟΥΡΤΖΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

 

Ετικέτες

Το παραδοσιακό ντέρμπι του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Περιστερίου βρήκε νικητή τον Ταξιάρχη επί της ΠΟΑΛ με σκορ 3-0.

Ετικέτες

Φιλανθρωπικός αγώνας για τους σεισμόπληκτους της Λευκάδας αλλά και για το πανελλήνιο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Φωνή Αγάπης για τα Παιδιά».

Ετικέτες

Διάρκεια τεσσάρων ετών έχει το συμβόλαιο του Κώστα Παπαμάρκου που υπογράφθηκε πέρσι όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΓΣΠ.

Ετικέτες

Σε φάση διοικητικών εξελίξεων βρίσκεται ο Ήφαιστος κάτι που επιβεβαιώνεται και από επίσημα στελέχη του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται για να πάρει στα χέρια του την ομάδα της πόλης μας ο Χάρης Κουτσούρης, ο οποίος διετέλεσε ισχυρός άντρας των Τρικάλων και πιο πριν στην Κέρκυρα.

Οι συζητήσεις με τη διοίκηση του Ηφαίστου θα γίνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Την συγκεκριμένη είδηση δημοσίευσε πρώτος ο δημοσιογράφος Θανάσης Ζαχάκης χωρίς να αναφέρει το όνομα του συγκεκριμένου επιχειρηματία κάνοντας λόγο για είσοδος-βόμβα στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Το peristerisports οφείλει ωστόσο να ζητήσει συγνώμη από τους αναγνώστες του αλλά κυρίως από τον κ. Κατσιαούνη για τη λάθος εμπλοκή του ονόματος του.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας