Τελευταία ενημέρωση 02:16, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

ΤΟΥ Α.ΝΤΟΥΡΙΟΥ

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ15 δεν κατάφερε να περάσει σήμερα το εμπόδιο του Πλατανιά στο γήπεδο των Μουρνιών αν και καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Του έλειψε όμως η τύχη και το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα Κ15 της Σούπερ Λίγκα.

Στη μεγαλύτερη φάση του αγώνα ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Καστόρη στο 22’ ενώ ευκαιρίες για γκολ σε τετ α τετ είχαν οι Σκαραμάγκος και Δημητρίου.

Ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος (συνεργάτης του ο Βασίλης Γκούμας) ξεκίνησε με την ακόλουθη ενδεκάδα: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Δημητρίου, Δρόσος, Μπουρντένης, Σάσσαλος, Καστόρης. Έπαιξαν και οι Σκαραμάγκος, Χατζής.

Ετικέτες
 Ο Ατρόμητος  Κ13 παίζοντας σοβαρά και παθιασμένα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πανιώνιο Κ13 να αμφισβητήσει στο ποιός θα ήταν ο κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και τον νίκησε με σκορ 2-1 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Ετικέτες

 Στο «άψε-σβήσε» ξεπέρασε η ΑΕ Περιστερίου την ανέλπιστη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Θύελλα Περιστερίου καθώς επιβλήθηκε χθες με άνεση εκτός έδρας του Προμηθέα με σκορ 3-0.

Τα γκολ πέτυχαν οι Αρχοντούλης 36’ – 75’) και Μαρουλής (81΄).

Ο προπονητής Νίκος Ηλιόπουλος χρησιμοποίησε την ακόλουθη ενδεκάδα:Παπαβασιλείου, Νταλαγιώργος, Γκούβας, Σοιλές, Γκούμας, Ζαφείρης, Μαρούλης, Θώμος, Ρούμπης, Κουφός, Αρχοντούλης. Έπαιξαν και οι Παλάτσιος, Κοινής, Παραμυθιώτης.

Ετικέτες

Στα δικά του καλά στάνταρ βρέθηκε χθες ο Ατρόμητος Κ14 ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο με σκορ 3-0 της αξιόμαχης Καλλιθέας σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι».

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου (συνεργάτης του ο Τάσος Γκέρος) επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της στο παιχνίδι και από την στιγμή που πέτυχε το πρώτο γκολ όλα έγιναν πολύ εύκολα.

Tα γκολ πέτυχαν οι Σέλληνας, Κουτσούκος, Τουμαζάτος.

Ξεκίνησαν οι: Σάλτας, Καρδάμης, Πομώνης, Τουμαζάτος, Γιαννακίδης, Κουτσούκος, Πιέτρης, Φίλης, Ρονάλντο, Σέλληνας, Ζαχαρίου. Έπαιξαν επίσης και οι Κόκας, Στάγκος, Καψομέρας, Παπαδόπουλος, Μπακάλης, Μακρυγιαννάκης, Πιτέλης, Ρουσόπουλος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας