Τελευταία ενημέρωση 03:11, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας έκανε σήμερα η Κηπούπολη επικρατώντας με σκορ 1-0 του Βύρωνα στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Αναγνώστου.

Έπαιξαν για την ομάδα της πόλης μας οι: Παπαχριστόπουλος, Μακρής, Λαγός, Βλάσσης, Αναγνώστου, Νομικός, Ζαχουλίτης (Πολυζωγόπουλος), Κωνσταντινίδης (Μωραϊτης), Μόσχος (Κούλιας), Κερμαλής, Κοντογιαννόπουλος.

 

 

Ετικέτες

Στην ημιτελική φάση του διεθνούς τουρνουά ελληνοτουρκικής φιλίας προκρίθηκε ο Ατρόμητος Κ15 που διεξάγεται στο Κουσάντασι.

Το απόγευμα απέκλεισε την Μπεσίκτας στη διαδικασία των πέναλτι, με ήρωα και πάλι τον τερματοφύλακα Μανδά που απέκρουσε δύο πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Αύριο στις 9 το πρωί ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει λοιπόν στα ημιτελικά την διοργανώτρια Αλντινορντού με την οποία είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1 στη φάση των ομίλων και ασφαλώς μπορεί να πετύχει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθεί ο ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι.

Ετικέτες

Κυριολεκτικά σαν το σπίτι τους νιώθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κ15 αλλά και τα μέλη που συνοδεύουν την αποστολή της ομάδας στο τουρνουά που διοργανώνει η Αλντινορντού. Τα ίδια συναισθήματα διακατέχουν βέβαια και τις αποστολές των υπολοίπων ελληνικών ομάδων που μετέχουν στο τουρνουά. Πράγματι η φιλοξενία των διοργανωτών είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, σχεδόν οικογενειακό και σε αυτό έχει συνετέλεσει ο πρόεδρος της Αλντινορντού ένας πλούσιος επιχειρηματίας αλλά πολύ ανθρώπινος και οικείος σε όλους. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά θα επιστρέψουν από την Τουρκία με τις καλύτερες αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα.

Ετικέτες

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να κατακτήσει αύριο η Ανθούπολη έστω και μακριά από την έδρα της αντιμετωπίζοντας την Κοψαχείλα στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου (11.00).

Το ματς της πρεμιέρας με τον Κολωνό και η ήττα αποτελούν παρελθόν για τους παίκτες του Ιακωβίδη που θέλουν να αρχίσουν την βαθμολογική τους συγκομιδή αλλά και για να αποκτήσουν ψυχολογία για την συνέχεια.

Από αγωνιστικής πλευράς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι καθώς επιστρέφει ο Θεμιστοκλής Τσεβελέκος που απουσίασε από την πρεμιέρα ενώ ένα μικρό πρόβλημα με τον Καμπαστανάκη δεν είναι ικανό να του στερήσει την συμμετοχή στο αυριανό ματς.

Ετικέτες

Τη μάσκα που φορούσε και την εμπόδιζε να αναδείξει το αληθινό της πρόσωπο πέταξε από πάνω της η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου η οποία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας κέρδισε άνετα, εύκολα και απλά την ΑΕΚ στο γήπεδο των Σπάτων με σκορ 2-0 παρουσία του Γιώργου Σπανού.

Με μια λέξη η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν εξαιρετική. Μια ομάδα που βέβαια ποτέ «δεν ξέχασε την μπάλα» αλλά είναι αλήθεια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δημιούργησε προβληματισμό με αναπάντεχα αποτελέσματα που δεν συνάδουν με την πραγματική της αξία της.

Σήμερα όμως θύμισε τον περσινό καλό Ατρόμητο Κ20 που περνούσε «τρένο» από την οποιαδήποτε έδρα. Δύο γκολ στο α’ ημίχρονο, ξεκούραστη επανάληψη, ωραία τρίποντο που τόνωσε την ψυχολογία των παικτών αλλά και τη ψυχολογία των φιλάθλων εν όψει του αυριανού αγώνα των δύο συλλόγων σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί όλα έχουν μια αλληλουχία.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Μωραϊτης στο 35’ μετά από φάουλ του Λημνιού. Από δημιουργός ο Λημνιός χρίστηκε σκόρερ στο 42’ παίρνοντας τη μπάλα από τον Μπαστακό. Δοκάρι είχε ο Τσατσόπουλος από πάσα του Λημνιού.

Κόκκινη κάρτα πήρε ο Κωστούλας στο 78’ με δεύτερη κίτρινη.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Θεοδωράκης, Γιαταγαννάκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Κωστούλας, Κρουσέλ, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, ,Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Παπασπύρος, Νταβιώτης, Παυλής.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας