Τελευταία ενημέρωση 08:39, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δηλώσεις για την σημερινή κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε τον Ατρόμητο με αντίπαλο το νικητή από το ζευγάρι ΑΙΚ Στοκχόλμης - Σιράκ έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ετικέτες

Πριν από λίγες μέρες καιρό έφυγε απο κοντα μας ένας άνθρωπος που πάντα ηταν κοντα στον αθλητισμό αλλά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Βασίλης Τζιβίσκος. Έφυγε ήρεμα και γαλήνια. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του  Ατρόμητου αλλά και στους παλαίμαχους αργότερα και πρόεδρος στον σύλλογο Μικρασιατών . Πάνω απ' όλα ήταν πάντα χαμογελαστός και πάντα βοηθούσε με χαρά τον συνάνθρωπο του.

Ετικέτες

Σου το χρωστάει η ιστορία, σου το χρωστάει η τύχη, το θέλει ο κόσμος σου, το θέλει ο πρόεδρος σου, το πιστεύουν οι παίκτες σου, το ποθεί ο προπονητής σου, το ονειρεύεται ο Νίκος, ο Γιώργος, ο Κυριάκος, ο Βασίλης αλλά και γιατί το αξίζεις!

Η κλήρωση της Γ' προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ ανέδειξε τον Ατρόμητο με αντίπαλο τον νικητή από το ζευγάρι ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) - Σιράκ (Αρμενία) Το πρώτο ματς έληξε με σκορ 2-0 υπέρ των Σουηδών που σαφώς έχουν τον πρώτο λόγο.

Ετικέτες

Ο Άγιος Ιερόθεος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Δημήτρη Τσουκαλά. Ο ικανότατος πορτιέρο ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας  συναντήθηκε με την διοίκηση και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης τη νέα σεζόν.

Ο Τσουκαλάς είναι δεδομένο ότι διαθέτει την ποιότητα αλλά και την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις για ακόμη μια σεζόν στο συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού.

Ετικέτες

Η μετεγγραφή του Μαριάνο Μπιτόλο στον Ατρόμητο ήρθε ακριβώς την στιγμή που η Ελλάδα έκλεισε την συμφωνία της με τους δανειστές και απομάκρυνε (προσωρινά ή όχι θα φανεί στο μέλλον) τα σενάρια για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας