Τελευταία ενημέρωση 23:18, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tην πρώτη θέση στο τουρνουά της Θύελλας Περιστερίου κατέκτησε ο Ατρόμητος Κ11 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004).

Ετικέτες

Η Γεωργία Σπυροπούλου - Ρετζιλά  είναι μέλος της επιτροπής Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου που κινείται πολύ δραστήρια μέσα στην πόλη μας με στόχο τη διάδοση και την προώθηση ενός συνπαρπαστικού αθλήματος. Σε συνέντευξη της στο peristerisports  μοιράστηκε μαζί μας τις  σκέψεις της για το Water Polo  μέσα από τα σχέδια του Γ.Σ.Π.

PeristeriSports: Πριν από δύο εβδομάδες μιλήσαμε με τον πρώτο προπονητή σας  τον Αρσένη Μαρούλη και πήραμε τα θετικά μηνύματα. Εσείς τι βλέπετε για το μέλλον του αθλήματος στην πόλη μας

Γεωργία Σπυροπούλου-Ρετζιλά: Ο Αρσένης πιστεύω ότι κάλυψε με τις δηλώσεις του όλους μας. Φέτος προσπαθήσαμε από την αρχή της χρονιάς να βάλουμε την Υδατοσφαίριση σε μία νέα βάση. Να οργανώσουμε δομές και να σχεδιάσουμε μακροπρόθεσμα. Μιλάω για το 5ετές πλάνο στο οποίο έχει αναφερθεί και ο Αρσένης. Δεν θα ήθελα να επαναλάβω τα σημεία που ήδη έχουν τονιστεί αλλά θα ήθελα να επικεντρωθώ στο κομμάτι που αφορά την ανάπτυξη των Ακαδημιών μας. Αναγνωρίσαμε δύο σημαντικούς παράγοντες στους οποίους είχαμε αδυναμίες. Ο πρώτος  αφορούσε τον αριθμό των νεαρών αθλητών και αθλητριών που είχαμε στα προαγωνιστικά μας τμήματα ή αλλιώς Pro Mini όπως τα λέμε εμείς. Είχαμε έναν αριθμό παιδιών που στα επόμενα χρόνια δεν θα μας επέτρεπε να βλέπουμε με αισιοδοξία το αγωνιστικό μας παρόν στις επίσημες διοργανώσεις. Με την μέθοδο στόμα με στόμα καταφέραμε και εντάξαμε στις δυνάμεις μας νέους μικρούς αθλητές και αθλήτριες φτάνοντας σήμερα να μιλάμε για έναν ικανοποιητικό αριθμό στην κατηγορία. Αλλά και αυτό δεν μας έφτανε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας για την δημιουργία «Σχολής Υδατοσφαίρισης».

PeristeriSports: Αυτό φαίνεται … δεν μένετε στις επιτυχίες αλλά βάζετε τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

Γεωργία Σπυροπούλου- Ρετζιλά: Και έτσι πρέπει … Ο στόχος μας δεν μένει στο μέτριο ή στο πολύ καλό. Ο στόχος μας είναι από την αρχή της σαιζόν το ιδανικό! Μόνο έτσι φτιάχνεις «Σχολές». Και εδώ έρχεται ο δεύτερος παράγοντας. Διαπιστώσαμε την άγνοια ή ίσως καλύτερα την φτωχή ενημέρωση των συμπολιτών μας για το άθλημα της Υδατοσφαίρισης. Η επιτροπή λοιπόν καλέστηκε να δημιουργήσει ένα πλάνο ώστε σταδιακά , με προσοχή και υπευθυνότητα να ενημερώσει τους Περιστεριώτες για το μοναδικό αυτό άθλημα, τις προοπτικές που μπορεί να έχει στην πόλη μας καθώς και για το πόσα πράγματα μπορεί να κερδίσει ένα παιδί μέσα από την αθλητική του αρχικά και αγωνιστική του στη συνέχεια ενασχόληση με την Υδατοσφαίριση. Διοργανώσαμε την πετυχημένη βραδιά υδατοσφαίρισης αφιερωμένη στον Ολυμπιονίκη μας Χρήστο Αφρουδάκη (φωτο).

Να αναφέρω ότι ο Δήμαρχος μας Ανδρέας Παχατουρίδης που ήταν παρόν στην εκδήλωση , την χαρακτήρισε σαν μία «Ημερίδα για το άθλημα της Υδατοσφαίρισης». Στη συνέχεια, και με αφορμή το 1Ο All Star Game που πραγματοποιήθηκε στην Γλυφάδα το περασμένο Σάββατο, δώσαμε ένα δυναμικό παρόν με τους αθλητές και τις αθλήτριές μας και παρουσιαστήκαμε ως μία οργανωμένη ομάδα! Αυτό παρουσιάστηκε με κολακευτικά σχόλια τόσο από το Peristeri Sports, όσο και από το WaterPoloNews με αναφορά μόνο για τον Γ.Σ. Περιστερίου. Και οι δύο αναφορές μας τιμούν και δείχνουν ότι ο δρόμος που ακολουθούμε είναι ο «δύσκολος» , ίσως ο διαφορετικός αλλά σίγουρα είναι ο σωστός.

PeristeriSports: Χθες στο  Άλσος Περιστερίου ενημερώσατε  γονείς και παιδιά για την προσπάθεια σας και το άθλημα που υπηρετείτε.

 Γεωργία Σπυροπούλου – Ρετζιλά: Το φυλλάδιο μας είναι πολύ φρέσκο... Το έχουμε στα χέρια μας μερικές μόνο ημέρες. Θεωρήσαμε σωστό να το διανείμουμε σε μία βραδιά που ο Δήμος μας θα είχε μία εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά της πόλης μας. Η δράση μας είχε μεγάλη επιτυχία, σε ότι αφορά την διανομή , μιας και καταφέραμε να μοιράσουμε σε στοχευόμενο κοινό περισσότερα από 3.000 φυλλάδια. Ταυτόχρονα εισπράξαμε και ένα μεγάλο ενδιαφέρον από μικρούς και μεγάλους για ενημέρωση για το άθλημα της Υδατοσφαίρισης.

PeristeriSports: Νιώθετε ότι σε αυτό τον αγώνα έχετε αρωγούς ή αισθάνεσαι την συνήθη πικρία του «παλεύουμε μόνοι μας;

Γεωργία Σπυροπούλου – Ρετζιλά: Σε καμία περίπτωση δεν αισθανόμαστε ότι παλεύουμε μόνοι ! Και αυτό είναι το ωραίο στον Γ.Σ.Π. και στην πόλη του Περιστερίου. Ο Σύλλογος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την προοπτική της Υδατοσφαίρισης. Η συνεργασία μεταξύ μας είναι μοναδική και θα υπενθυμίσω στους αναγνώστες σου μία ακόμα δημοσίευση σου που αναφερόταν στο μοναδικό θετικό κλίμα που επικρατεί στον χώρο της πισίνας. Από αθλητές και προπονητές μέχρι την Διοίκηση. Νομίζω ότι μας «ζηλεύουν» πολλοί για αυτό που έχουμε πετύχει. Και το λέω καλοπροαίρετα εννοώντας ότι πολλές φορές το δύσκολο είναι να φτιάξεις κλίμα! Από την άλλη , ο Δήμος στηρίζει τις προσπάθειες μας για την αναγνώριση του WaterPolo στο Περιστέρι. Για παράδειγμα εχθές πήραμε την άδεια να μοιράσουμε τα φυλλάδια έξω από το Άλσος και ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης βρέθηκε δίπλα στα παιδιά για να τα παροτρύνει.

PeristeriSports: Τι σχεδιάζετε για το μέλλον;

Γεωργία Σπυροπούλου – Ρετζιλά: Καλό είναι κάποια πράγματα να τα κρατάμε για εμάς μέχρι να γίνουν πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι ότι το παρόν μας θα είναι όλο και πιο δυναμικό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης και του χώρου της Υδατοσφαίρισης. Το έργο συνεχίζεται»

Ετικέτες

Μια ακόμη αποχώρηση από το έμψυχο δυναμικό του Ατρόμητου. Αυτή τη φορά ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κατσουράνη ο οποίος χθες αγωνίστηκε ως αρχηγός με την Εθνική Ομάδα στο φιλικό με την Πολωνία.

Ετικέτες

Σε τρεις ακόμη ανανεώσεις προχώρησε ο Ήφαιστος συνεχίζοντας τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο με ταχείς ρυθμούς. Συγκεκριμένα έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Θοδωρή Τρανού, θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα οι Ανέστης Ρωμαϊδης, Γιώργος Ζαφειράτος και Άντυ Παπαγιάννι.

Ο Ρωμαϊδης έκλεισε τη σεζόν με 12 συμμετοχές (γκολ), ο Παπαγιάννι με 28 συμμετοχές (1 γκολ) και ο Ζαφειράτος (2 γκολ) με 30 συμμετοχές.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις.

Στο μεταγραφικό πεδίο η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα κι ενός κεντρικού αμυντικού.

 
Ετικέτες

Το Δ.Σ. Του Άγιου Ιερόθεου ανακοίνωσε τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Βατίστα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας