Τελευταία ενημέρωση 22:30, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού συνολικής αξίας 700 χιλιάδων ευρώ απέρριψε σε διάστημα λίγων ημερών ο Ατρόμητος σε μια περίοδο που κάθε ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία χρειάζεται συνεχώς να τονώνει τα ταμεία της για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο βάρος των πολλών υποχρεώσεων της.

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασαν όπως είναι πια γνωστό δύο ξεχωριστές προτάσεις:Η μια από την Καραπάχ του Αζερμπαϊτζάν για τον Στέφανο Ναπολεόνι ύψους κάτι παραπάνω από 600 χιλιάδες και η δεύτερη από τη Λάτσιο για τον τερματοφύλακα Βασίλη Κίναλη ύψους κάτι λιγότερο από 100 χιλιάδες ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις αν και εντελώς διαφορετικές ο Ατρόμητος είπε όχι.

Για τον Ναπολεόνι κυρίως επειδή είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους, από τους σταρ της ομάδας και απαραίτητος στην προσπάθεια για να διατηρήσει ο Ατρόμητος τα ευρωπαϊκά κεκτημένα. Ίσως άμα η πρόταση της Καραμπάχ ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο ευρώ τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και ο παίκτης να είχε παραχωρηθεί αλλά με τις υποθέσεις δεν μπορούμε να προδικάσουμε οτιδήποτε.

Για τον Κίναλη υπήρχε αντίθετα προσύμφωνο συνεργασίας με τη Λάτσιο που τον είχε δοκιμάσει και τον προόριζε για τη δεύτερη ομάδα μας. Ενώ όλα ήταν έτοιμα για την πραγματοποίηση της μεταγραφής σύμφωνα με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί, η ιταλική ομάδα ξαφνικά άλλαξε γραμμή πλεύσης σχετικά με τον διακανονισμό ακυρώνοντας την αρχική συμφωνία. Ο Αρόμητος βλέποντας αλαζονική στάση από την άλλη πλευρά σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις για τον Κίναλη που έχει σε κάθε περίπτωση μεγάλο μέλλον μπροστά του.

Ετικέτες

Τμήμα παλαιμάχων έχει στα σκαριά ο Άγιος Ιερόθεος. Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας με την σπουδαία πορεία μέσα στη διαδρομή του χρόνου δεν είχε συστήσει μέχρι τώρα ομάδα παλαιμάχων που θα την εκπροσωπούσε σε διάφορα τουρνουά και εκδηλώσεις. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί καθώς δύο εμβληματικές φορές της ομάδας ο Αλιμπράντης και ο Εκατόνταρχος συναντήθηκαν στα γραφεία της ομάδας και έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο για τη δημιουργία ομάδας παλαιμάχων του Αγίου Ιεροθέου.

Ετικέτες

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες ο Ατρόμητος Κ15 κέρδισε χθες την Κ17 της Κηφισιάς με σκορ 2-1 στο γήπεδο «Νταμάρι». Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Βαγγέλης. Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Α ημίχρονο: Μανδας,Κατσερης,Κουστουμπαρδης,Χατζης,Αθανασιου, Ξενοπαναγος, Δρόσος, Δημητρίου, Χαλιμουρδας Γ, Βαγγέλης, Σκαραμαγκος.
Β ημίχρονο: Σκλιας (Λουκης), Χαλιμουρδας Κ, Κουστουμπαρδης, Πολίτης, Ανδριοπουλος, Σασσαλος, Κυριφιδης, Καστορης, Γκούμας, Βαγγέλης, Μπουρντενης .

Ετικέτες

Ήττα 2-0 με αντίπαλο την ομάδα του Γκυζιακού  για το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το βράδυ.Ένα γκολ με σουτ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ένα με κεφαλιά προς το τέλος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και την νίκη του Γκυζιακού.
«Βρισκόμαστε στην προετοιμασία έχουμε αρκετά να δουλέψουμε και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε κάποια νέα στοιχεία στην ομάδα» ήταν τα λόγια του προπονητή κ. Δ. Κακαβά.

Ανακοίνωσε Καραγκούνη

Ο Α.Π.Ο Ηρακλής Περιστερίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Καραγκούνη.

Τον καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηρακλή και του εύχεται καλή επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ετικέτες

Με κεντρικό σύνθημα "Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα - Γίνε πρωταθλητής μαζί με τους πρωταθλητές", ξεκίνησε ο Θέρσιππος  από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό στάδιο της "Χωράφας" του Δήμου Περιστερίου την σκληρή δουλειά για την σεζόν 2015 - 16.

Στο μήνυμά της η διοίκηση του περιστεριώτικου συλλόγου που διαπρέπει στο χώρο του στίβου αναφέρει τα εξής: «Όλοι εμείς θα είμαστε καθημερινά εκεί για να υποδεχτούμε τους αθλητές της προαγωνιστικής κατηγορίες (μαθητές γυμνασίου), τους αθλούμενους του τμήματος Γενικής Φυσικής Κατάστασης καθώς και τους μικρούς μας αθλητές της ακαδημίας του στίβου (μαθητές Β, έως & Στ' Δημοτικού).

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας