Τελευταία ενημέρωση 12:32, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα. Μια συχνή  κατάσταση του καρπού και του χεριού, η οποία χαρακτηρίζεται από τη συμπίεση του μέσου νεύρου, καθώς αυτό διέρχεται από τον καρπιαίο σωλήνα.

Ετικέτες

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή έδωσε χθες ο Ήφαιστος στο γήπεδο του κατά τη διάρκεια του οποίου ο Θοδωρής Τρανός είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση. Το αποτέλεσμα έληξε 1-1 και σκόρερ για τον Ήφαιστο ήταν ο Παπαγεωργίου. Επόμενο φιλικό για την ομάδα της πόλης μας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χαλανδρίου στο γήπεδο Ηφαίστου.

Ετικέτες

Φιλική ήττα με 0-2 γνώρισε ο Άγιος Ιερόθεος από το Ηράκλειο σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Πρασίνου Λόφου. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού παρουσίασε θετικά δείγματα γραφής απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία αποδεικνύοντας ότι η δουλειά που έχει ξεκινήσει πριν από μερικές εβδομάδες αποφέρει καρπούς.
Η ομάδας της πόλης  μας  δημιούργησε αρκετές φάσεις ενώ στο 60' είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1, όμως το πέναλτι του Μπερτσιά δεν βρήκε στόχο.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσουκαλάς, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Κρητικός, Καραπιπέρης, Γεωργίου, Μπιρμπίλι, Καλλιπολίτης, Νιζάμης, Πανούσης, Μπερτσιάς.
Στο β' μέρος έπαιξαν Αβίτογλου, Κοσκινάς, Σκενδέρης, Βαγγέλης, Κυριαζής, Αναγνωστόπουλος, Κουφογιάννης, Χατζής, Παπαχρηστόπουλος Α., Ρουμπής., Λουκάκης.

Ετικέτες

Ένας διαιτητής που έχει 2,5 χρόνια να βρεθεί στο δρόμο του Ατρόμητου σφυρίζει απόψε στα Περιβόλια στο ματς με τον Πλατανιά. Είναι ο Δημήτρης Θάνος από τον σύνδεσμο τω Γρεβενών ο οποίος την τελευταία φορά που είχε διαιτητεύσει σε αγώνα του Ατρόμητου ήταν τον Μάρτιο του 2013 στο εκτός έδρας 0-0 στα Πηγάδια κόντρα στη Ξάνθη. Βοηθοί του θα είναι ο Χαρίσης από τα Γρεβενά, ο Πάτρας από την Μακεδονία και τέταρτος διαιτητής ο Μήτσιος από την Ήπειρο. 

Ετικέτες

Την πρώτη του νίκη στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά θα αναζητήσει σήμερα ο Ατρόμητος καθώς τις τρεις προηγούμενες φορές που επισκέφθηκε τη φιλόξενη έδρα των Περιβολίων έφυγε με ισάριθμες ισοπαλίες. Η πρώτη φορά ήταν με προπονητή τον Μπάγεβιτς (0-0), η δεύτερη με προπονητή τον Παράσχο (1-1, το γκολ ο Παπαδόπουλος) και πέρσι με τον Σάντο Πίντο (0-0). Σε κάθε παιχνίδι με διαφορετικό δηλαδή προπονητή.

Μάλιστα και σήμερα ο προπονητής θα είναι διαφορετικός, ο τέταρτος κατά σειρά που θα καθίσει στον πάγκο του Ατρόμητου, ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος φιλοδοξεί να κατακτήσει η ομάδα το πρώτο της τρίποντο στην Κρήτη. Απέναντι του θα βρεθεί βέβαια ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος.

Όλοι οι αγώνες των δύο ομάδων στον πίνακα που ακολουθεί:

15/01/15 Α Πλατανιάς - Ατρόμητος Αθηνών 1115    (0-0)   0-0   
 
24/08/14 Α Ατρόμητος Αθηνών - Πλατανιάς 630    (1-0)   1-0   
 
23/03/14 Α Ατρόμητος Αθηνών - Πλατανιάς 1165    (1-0)   3-0   
 
30/11/13 Α Πλατανιάς - Ατρόμητος Αθηνών 1051    (1-1)   1-1   
 
20/01/13 Α Ατρόμητος Αθηνών - Πλατανιάς 1582    (1-0)   1-0   
 
16/09/12 Α Πλατανιάς - Ατρόμητος Αθηνών 3590    (0-0)   0-0   
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας