Τελευταία ενημέρωση 21:37, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

O Aτρόμητος Κ17 επιβεβαίωσε σήμερα σε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της ΑΕΚ ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό δρόμο εν όψει της νέας χρονιάς.

Η ομάδα του Βασίλη Καλτσή αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο α’ ημίχρονο προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Μοιρασγεντή και Ιμέρι.

Στην επανάληψη οι αλλαγές, προκειμένου να παίξουν όλοι οι παίκτες που ήταν στην αποστολή, είχαν ως αποτέλεσμα να χαλάσει η συνοχή της ομάδας με συνέπεια η ΑΕΚ να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ετικέτες

Τις τριάρες ξεκίνησε ο Ατρόμητος Κ20  έστω και σε φιλικά παιχνίδια αλλά με αντιπάλους που θα συναντήσει στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκας και οι οποίες θέλουν να τον ανταγωνιστούν. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη σε πολύ δυνατό crash τεστ κέρδισε στα Σπάτα την ΑΕΚ του Στέλιου Μανωλά με σκορ 3-2 που πέτυχε και τα δύο γκολ της με πέναλτι.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Τατσόπουλο αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτι που είδε ο διαιτητής του αγώνα που οι άνθρωποι της ΑΕΚ φώναζαν με το μικρό του όνομα «Παύλος», έχοντας φαίνεται αποκτήσει μαζί του μεγάλη οικειότητα.

Στην επανάληψη ο Κωστούλας έκανε το 1-2 και ο Κονταξής το 1-3 αλλά ο διαιτητής προφανώς δεν ήθελε να λήξει το ματς με αυτό το σκορ έδωσε άλλο ένα πέναλτι στην ΑΕΚ για να γίνει το τελικό 2-3.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Μιχάλης Γρηγορίου ο οποίος παρά το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό και την οργάνωση του επαναληπτικού με τη Φενέρ πήγε στα Σπάτα για να δει από κοντά τους παίκτες που προπονεί με την επαγγελματική ομάδα αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της Κ20. Μάλιστα στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες παρουσία του Γιώργου Κορακάκη, του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου κα του γενικού αρχηγού Σίμου Συμεωνίδη.

Τον αγώνα στο α’ ημίχρονο είδε επίσης ο Τραϊανός Δέλλας που κάθισε μαζί με τον Τόλη Αποστόλου αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που παρακολούθησε όλο το ματς με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα. Ήταν επίσης και ο γενικός αρχηγός των ακαδημιών του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Κασπίρης.

 

Ετικέτες

Για 15η φορά στην ιστορία τους αναμετρώνται Ατρόμητος και Λεβαδειακός σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών εν όψει της έναρξης της σεζόν 2015-16 εύχεται στους φιλάθλους της καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και στην ομάδα  πολλά γκολ και πολλές νίκες!.

Σε ανακοίνωση της τονίζει ακόμη τα εξής:«Από αύριο ξεκινάμε ένα νέο μαραθώνιο 30 αγωνιστικών και θέλουμε να τον τρέξουμε όλοι μαζί! . Όνειρο μας είναι να συνεχιστούν σε όλη τη διαδρομή του ελληνικού πρωταθλήματος, οι όμορφες εικόνες που είδαμε στους αγώνες με την ΑΙΚ Στοκχόλμης και τη Φενέρμπαχτσε και οι οποίες έκαναν το γύρο της Ευρώπης αποσπώντας κολακευτικά και ευμενή σχόλια για την ομάδα μας

Όλοι μαζί, διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα δώσουμε τη δική μας όμορφη «μάχη» για να συνεχίσουμε να καμαρώνουμε τον Ατρόμητο για πολλά χρόνια ακόμη ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες

Μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, μπορούμε να φθάσουμε το «αστέρι» μας ακόμη πιο ψηλά.

Μια νέα χρονιά, μια νέα πρόκληση, αλλά και νέα όνειρα!».

Ετικέτες

Μετά την ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής και η γυναικεία ομάδα του ΓΣΠ ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν!

Τα κορίτσια της κόουτς Γεωργίας Αγγελή, έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης (20/8) και παρουσία του Γιώργου Παρδακίδη αλλά και του νέου εφόρου του τμήματος, Δημήτρη Σπαθούλα, έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλήτριες είναι πεπεισμένοι πως θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και αισιοδοξούν πως ο κόσμος του Περιστερίου θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας