Τελευταία ενημέρωση 03:59, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο Αθλητικό Κέντρο των Ακαδημιών πραγματοποιεί αύριο ο Ατρόμητος Κ15 την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά (19.30)

Ετικέτες

Επίσημη πρόσκληση από την Σαμπντόρια έλαβε ο Ατρόμητος για την παραχώρηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ομάδας Κ20 προκειμένου να λάβουν μέρος από αύριο και μέχρι τις 9 Αυγούστου σε δοκιμαστικά test

Πρόκειται για τον επιθετικό Στέφανο Ρεγκάκο και τον αμυντικό Στέφανο Στρούγγη οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα για τη Γένοβα καθώς το αίτημα της ιταλικής ομάδας έγινε δεκτό, όπως προσφάτως είχε γίνει αποδεκτό από την ΠΑΕ Ατρόμητος παρόμοιο αίτημα της Λάτσιο που ζήτησε την παραχώρηση του τερματοφύλακα Βασίλη Κίναλη.

Ο Στέφανος Ρεγκάκος αποτέλεσε πέρσι το βασικό σέντερ φορ της ομάδας Κ20 και φέτος έκανε προετοιμασία με την επαγγελματική ομάδα έχοντας μάλιστα συμμετοχή στους φιλικούς αγώνες με Καλλονή και Μπουγιουκσεχίρ. Ο Στέφανος Στρούγγης αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νίκη Βόλου και αμέσως καθιερώθηκε μεταξύ των βασικών στελεχών της Κ20.

Η πρόσκληση και για τους δύο ήρθε προφανώς κατόπιν υπόδειξης του σκάουτερ της ιταλικής ομάδας στην Ελλάδα που τους είδε σε περσινά παιχνίδια της Κ20.

Ετικέτες

Eξαιρετική σε ποιότητα αλλά και σε φινέτσα είναι η νέα φανέλα που θα φορέσουν οι παίκτες του Αγίου Ιεροθέου στη σεζόν 2015-16. Την ερχόμενη Δευτέρα η ομάδα της πόλης ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα φανέλα που είναι καταπληκτική. Σε μαύρο χρόνια και με λεπτές κίτρινες ρίγες είναι σίγουρο ότι θα αγαπηθεί από τους ποδοσφαιριστές αλλά και από τους φιλάθλους του ιστορικού Αγίου.

Ετικέτες

Η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου προσκαλεί κορίτσια ηλικίας από 8-17 ετών να στελεχώσουν τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου. Μετά από 3 χρόνια επίμονης προσπάθειας καμαρώνουμε τα επιτεύγματα καθώς στην ακαδημία μας αντικατοπτρίζεται η άποψή μας για το άθλημα.

Η συστηματική και οργανωμένη προπονητική διαδικασία συνδυάζεται αρμονικά με την παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στη δημιουργία πρόσφορου εδάφους για να αναπτύξουν τα παιδιά το χαρακτήρα τους , στα πλαίσια του αθλητικού τρόπου ζωής , εκεί που ο υπολογιστής και η καφετέρια είναι ένα μέσο και όχι ο τρόπος.

Το ευ αγωνίζεσθαι , το φίλαθλο πνεύμα , η κοινωνικοποίηση , η συνεργασία , η σωστή σωματική ανάπτυξη , η πνευματική αντίληψη είναι στόχοι κάθε αθλήματος , εμείς όμως υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα εκείνων των κοριτσιών που το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που τις εκφράζει , και δικαιούνται να έχουν πρόσβαση σε αυτό όπως και σε κάθε άλλο. Επενδύουμε σε γνώσεις , εξοπλισμούς , ιδέες , όνειρα και στοχεύουμε να ετοιμάζουμε αθλήτριες υψηλού επιπέδου που θα στελεχώνουν την ομάδα μας έχοντας μπολιαστεί με την αγάπη για τη φανέλα.

 

Σας προσκαλούμε να γίνεται μέλη της ΑΤΡΟΜΗΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ

 

Υπεύθυνη : Μουζάκη Στέλλα

 

Τηλ. Επικοινωνίας : 6986569648

 

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι μετά την κάθοδό του από το Ελατοχώρι έδωσε σήμερα ο Ατρόμητος Κ20 στο γήπεδο Νταμάρι αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη του Πανιώνιου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας