Τελευταία ενημέρωση 23:53, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τα παιδιά της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 16/6 στο Άλσος Περιστερίου και έδωσαν περισσότερα από 3.000 ενημερωτικά έντυπα για την Υδατοσφαίριση. Με ενδιαφέρον οι γονείς έπαιρναν το φυλλάδιο στα χέρια τους και ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το άθλημα του WaterPolo. Τα παιδιά του Γ.Σ. Περιστερίου συνοδευόντουσαν από τους εφόρους του ανδρικού τμήματος Γιάννη Φέγγο και Μπάμπη Παπασπηλίου και από τον Γιώργο Γιαννόπουλο. Στην φωτογραφία οι νεαροί του Γ.Σ.Π. με τον Αντιδήμαρχο της πάλης μας κ. Βασίλη Μπέτση, ο οποίος είναι φίλος και υποστηριχτής της προσπάθειας της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην προσπάθεια του Συλλόγου ... για περισσότερο WaterPolo στην πόλη μας.

Ετικέτες

Αχτύπητη ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί, θα έχει ο ΓΣΠ στη νέα περίοδο καθώς συνεχίζει ακάθεκτος την ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό ανακοινώνοντας την απόκτηση του Χρήστου Λάκκα.

Ετικέτες

Το 1ο καλοκαιρινό camp

Η Άμιλλα Περιστερίου έχει την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στο 1ο Καλοκαιρινό Basketball Camp Βασικής Τεχνικής – ΑΜΙΛΛΑ Skills &Drills2015, που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι από 16/6 μέχρι 26/6.

Ετικέτες

Αστέρια, παίκτες που φόρεσαν το αστέρι, σε μια εικόνα.

Ετικέτες

Aύριο το απόγευμα θα γίνει στο γήπεδο της Χωράφας η εκδήλωση του ΑΟΔΗΠ με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των φετινών πρωταθλημάτων.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας