Τελευταία ενημέρωση 15:41, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Όπως τα λέγαμε. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις.... Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρόμητου για τον αγώνα της Πέμπτης στη Στοκχόλμη και μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται δύο παίκτες που έχουν γεννηθεί το 1998 και διέπρεψαν πέρσι με την Κ20, ο Νάτσος και ο Λημνιός, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ομάδα επενδύει, στηρίζει και προωθεί το νέο αίμα που προέρχεται από τα τμήματα των υποδομών.

Την αποστολή αποτελούν αναλυτικά  οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Την σημερινή προπόνηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο «Μαζαράκη» κι εμψύχωσαν με συνθήματα την ομάδα.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο στις 9.00 και θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος» καθώς η πτήση τσάρτερ έχει προγραμματιστεί για τις 11.00

Οι φίλοι που θα συνοδέψουν την ομάδα παρακαλούνται όπως βρίσκονται στις 09.00 στο «Ελ. Βενιζέλος» για να κάνουν check- in (γκισέ 9-11).

H ομάδα θα προπονηθεί αύριο στις 19.00 (τοπική ώρα) στο γήπεδο Friends Arena που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Μια ώρα νωρίτερα (18.00 τοπική) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και του αρχηγού Σωκράτη Φυτανίδη.

Ετικέτες

Για άλλες ομάδες αποτελεί μεγάλη είδηση, για τον Ατρόμητο είναι όμως «αναγκαίο καλό»!

Ετικέτες

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που ο Λάζαρος Αβίντογλου αποχαιρέτησε τον Άγιο Ιερόθεο ωστόσο η θέση της ομάδας της πόλης μας είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του πολύπειρου επιθετικού.

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου με τη μεγάλη προσφορά στα σωματεία της πόλης μας γράφει σήμερα στο peristerisports για τη θεραπευτική άσκηση σε πισίνα, μέθοδο που χρησιμοποιεί κινήσεις και ασκήσεις στο νερό με στόχο την αποκατάσταση παθήσεων.

Ετικέτες

Σε μία χρονιά με τεράστιες δυσκολίες και με ανανέωση όλου του προπονητικού και υποστηρικτικού team, ο ΓΣΠ έβαλε τις βάσεις για την ανάπτυξη του water polo στην πόλη του Περιστερίου με θεαματικά αποτελέσματα σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας