Τελευταία ενημέρωση 19:19, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Aποθεραπεία και spa έκαναν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Ατρόμητου που αγωνίστηκαν  εναντίον της ΑΙΚ Στοκχόλμης. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα με πιεστικά τετράγωνα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Λε Ταλέκ πήγε στο αθλητικό κέντρο με ίωση. Έκανε μασάζ και αποχώρησε λαμβάνοντας θεραπευτική αγωγή.

Αύριο δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα επιστρέψουν την Κυριακή το απόγευμα.

Ετικέτες

Κοντά στη βρύση να κληρωθεί με μια βατή ομάδα έφθασε ο Ατρόμητος αλλά δεν ήπιε νερό. Αντίπαλος του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η Φενέρμπαχτσε του Φαν Πέρσι και του Νάνι, ένας μεγάλος σύλλογος στην Τουρκία ενώ η άλλη ομάδα που ήταν υποψήφια ήταν η Σλόβαν Λίμπερετς.

Αυτήν θέλαμε για αντίπαλο, τελικά στο Περιστέρι θα έρθει η Φενέρ των πολλών εκατομμυρίων ευρώ με μπάτζετ 50πλάσιο από εκείνο του Ατρόμητου. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 20 Αυγούστου στο Περιστέρι και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στην Τουρκία.

Το ξέρουμε ότι οι πιθανότητες της ομάδας είναι λίγες αλλά αυτές τις πιθανότητες πρέπει να τις εξαντλήσει. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο έχουμε δε πολλά θαύματα, γιατί να μην δούμε ένα ακόμη; Γιατί ο Φαν Πέρσι να μην μάθει περιστεριώτικα; Ένα καλό αποτέλεσμα στο Περιστέρι (ακόμη και 0-0) και ας πάει η ομάδα να τα παίξει την πρόκριση στην Πόλη. Και άμα είναι να αποκλειστεί εκεί ας αποκλειστεί. Το ζητούμενο είναι να έχει ο Ατρόμητος ελπίδες πρόκρισης στο διάστημα της μιας εβδομάδας που μεσολαβεί από το ένα παιχνίδι στο άλλο.

Έχουμε εμπιστοσύνη στον Μιχάλη Γρηγορίου και στους συνεργάτες του που έκαναν εξαιρετική δουλειά στα ματς με την ΑΙΚ. Αυτό όμως έχει σημασία. Μέσα στο Περιστέρι ας έρθει και 0-0 και μετά βλέπουμε.

Ετικέτες

Εξαιρετική ατμόσφαιρα και πολύ καλή παρουσία για την συγκεκριμένη εποχή μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού είχαν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου στο χθεσινό ματς με την ΑΙΚ.

Ετικέτες

Την...τρέλα του Γιώργου Σπανού για τον Ατρόμητο την καταλαβαίνει κανείς μόνο όταν ζήσει από κοντά ένα τυχαίο περιστατικό που υποδηλώνει ότι είναι φανατικός οπαδός της ομάδας πρώτα απ' όλα κι έπειτα πρόεδρος. Ο Σπανός έζησε λοιπόν πολύ έντονα αυτή την κορυφαία στιγμή της ομάδας και όταν μπήκε στα αποδυτήρια για να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες κάποια στιγμή τους προέτρεψε να φωνάξουν σύνθημα. «Παιδιά πάμε όλοι μαζί» τους προέτρεψε κι εκείνοι ακολούθησαν «Ατρόμητεεεεε».

Ετικέτες

 

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός παραχώρησε συνέντευξη στον sportfm και είπε τα εξής:

-την πρόκριση στα play off του Europa League: «Η ΑΪΚ ήταν ένας αντίπαλος που δεν θέλαμε. Επειδή είχε φουλ ρυθμό. Δικαίως μας έδιναν ως αουτσάιντερ ή μας έδιναν μοιρασμένες πιθανότητες. Αλλά η ομάδα μας ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη. Βάλαμε τις βάσεις με ένα πολύ καλό και μυαλωμένο παιχνίδι στη Σουηδία και χθες με μια δεύτερη νίκη πήραμε την πρόκριση».

 - τη συνέχεια της ομάδας του στη διοργάνωση: «Από τη στιγμή που είμαστε στους αδύναμους ξέρουμε ότι δεν θα είμαστε φαβορί, αλλά σίγουρα οι δύο ομάδες από Τσεχία και Πολωνία (Λεχ Πόζναν και Σλόβαν Λίμπερετς) είναι πιο ευπρόσδεκτες. Και τα προηγούμενα χρόνια, παίζοντας και με την Αλκμάαρ ήμασταν ανταγωνιστικοί και άτυχοι».

- τους στόχους στη νέα σεζόν: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στο πρωτάθλημα, δηλαδή να μείνουμε στις πρώτες θέσεις. Το πρώτο βήμα το κάναμε χθες στη σεζόν και το πιο μεγάλο θα είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

-το αν νιώθει δικαιωμένος λόγω της πορείας του Μιχάλη Γρηγορίου: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης, δεν ήταν στοίχημα. Τον παρακολουθήσαμε, είδαμε το πώς δουλεύει, την φιλοσοφία που έχει. Ήταν μια συνειδητή κίνηση. Είχα αποκρυσταλλωμένη άποψη. Ξέρω ότι είναι φιλόδοξος και πολύ σοβαρός. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ικανοποιητικά».

-το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή και το ενδιαφέρον για τον Στόιτσεφ της Σεράγεβο: «Ενδεχομένως να γίνει μια μεταγραφή. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του και δούμε τις επόμενες ημέρες. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πιθανότητες. Σίγουρα θέλει να έρθει, αλλά δεν είναι ελεύθερος. Έχει ομάδα, δεσμεύεται με συμβόλαιο και μιλάμε με την ομάδα του».

-την προσέλευση του κόσμου: «Είμαστε ευχαριστημένοι, δεδομένων των συνθηκών και περιμένουμε περισσότερο κόσμο στα play off».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας