Τελευταία ενημέρωση 21:20, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ηρακλής Περιστερίου εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Σκαρπέλη.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο 30χρονος μέσος αγωνίστηκε στον Αργοναύτη Πειραιώς ενώ πέρσι έστειλε έντεκα φορές τη μπάλα στα δίχτυα. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, ΑΟ Περιστερίου, ΑΟ Αναργύρους.

Σε δηλώσεις του στους erasitexnes365 τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Ηρακλή και ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Αγροναύτη για την συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Ετικέτες

Στη δεύτερη εβδομάδα μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Αγίου Ιεροθέου για τη νέα χρονιά.

Ετικέτες

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική επιτυχία προχώρησε η ΑΕ Περιστερίου στην προσπάθεια που θα κάνει στη νέα περίοδο για να πετύχει τον στόχο της επιστροφής στην Β' κατηγορία της Αθήνας.

Η ομάδα της πόλης απέκτησε τον πολυσύνθετο Δημήτρη Νικολάου ο οποίος έρχεται για να βάλει την προσωπική του σφραγίδα και να βοηθήσει την Ένωση να κάνει τον στόχο της πραγματικότητα.

Ο Νικολάου αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Γαλαξία και σε δηλώσεις του στο peristerisports τόνισε τα εξής:« Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον Γαλαξία για την συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνέχεια. Έρχομαι στην ΑΕ Περιστερίου μια ομάδα με καλές βάσεις από την προηγούμενη χρονιά, με διάθεση και όρεξη για να συμβάλω όσο μπορώ από την πλευρά μου προκειμένου να επανέλθει άμεσα στη δεύτερη κατηγορία και προσωπικά πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα το επόμενο καλοκαίρι τέτοιο καιρό θα κάνουμε προετοιμασία για μεγαλύτερη κατηγορία».

 

 

Ετικέτες

Σήμερα η πρεμιέρα

Όλα είναι έτοιμα για την πρώτη συγκέντρωση της Άμιλλας εν όψει της νέας χρονιάς. Η ανδρική ομάδα κάνει σήμερα πρεμιέρα και ώρα 19.30 στο γήπεδο Τσαλαβούτα. Αρχικά οι παίκτες θα παραλάβουν αθλητικό και στην συνέχεια θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Φυσικά θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της διοίκησης οι οποίοι θα ευχηθούν καλή πορεία στην ομάδα ενώ στους παίκτες θα μιλήσει και ο τεχνικός Γιώργος Μπεκρής για τους αναλύσει το πρόγραμμα των πρώτων ημερών προετοιμασίας.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η έκτη μεταγραφή που είναι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Αλειφτηρας ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ειρήνης Πετρούπολης. Παλιότερα έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ατρομητος !

 

 

Ετικέτες

Ο παιχταράς Στόιτσεφ που έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου με την προοπτική να αποτελέσει την έκτη φετινή του μεταγραφή δεν θα μπορέσει τελικά να ενισχύσει την ομάδα στους δύο αγώνες με τη Φενέρμπατσέ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας