Τελευταία ενημέρωση 15:57, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

 Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ατρόμητος με ευχαριστίες προς τους φιλάθλους για τη προπώληση εισιτηρίων αλλά και για την επίδεξη κόσμιας συμπεριφοράς αύριο στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ευχαριστεί τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκαν με τόσο ζεστό» τρόπο στην προπώληση των εισιτηρίων.

Το γήπεδο Περιστερίου φιλοξενεί αύριο ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας και πρέπει να κυριαρχεί το πάθος για τον Ατρόμητο αλλά και η φίλαθλη ατμόσφαιρα αφού χιλιάδες μάτια εντός κι εκτός των συνόρων θα είναι «πάνω» μας!

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο αφενός για να δημιουργηθεί από νωρίς ένα θερμό κλίμα υποστήριξης κι αφετέρου για να διευκολυνθεί η ομαλή ροή εισόδου στο γήπεδο που θα αποτρέψει τις όποιες καθυστερήσεις.

Oι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19.00.

Είναι απαραίτητο επίσης να επιδείξουμε κόσμια συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί η ΟΥΕΦΑ είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα ρατσισμού, καπνογόνων, κροτίδων και μηνυμάτων που επισύρουν βαριές ποινές σε κάθε σωματείο.

Όλοι λοιπόν νωρίς στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα μας σε αυτό το μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της!».

Ετικέτες

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα το απόγευμα ο προπονητής  Μιχάλης Γρηγορίου και ο εκ των αρχηγών Νίκος Λαζαρίδης εν όψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ετικέτες

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς ξεκίνησε σήμερα η πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Από την πρώτη ώρα της διάθεσης σχηματίστηκαν ουρές έχω από το εκδοτήριο της διαχείρισης εισιτηρίων και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό γεγονός δεδομένου ότι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού υπάρχει σημαντική ζήτηση από τους φιλάθλους του Ατρόμητου.

Στη μεγάλη ανταπόκριση συνηγορεί βεβαίως και το χαμηλό εισιτήριο των 10 ευρώ που έχει ορίσει η διοίκηση του Ατρόμητος θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να πάει αύριο στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της.

Η πώληση θα συνεχιστεί σήμερα μέχρι τις 8 το βράδυ ενώ αύριο ημέρα του αγώνα θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ετικέτες

Ο φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Βασιλείου γράφει σήμερα στο peristerisports για τον «παγωμένο ώμο».

Ετικέτες

Τα πιθανά κέρδη

O Aτρόμητος δίνει αύριο ένα πολύ κρίσιμο αγώνα όχι μόνο για την ευρωπαϊκή του προοπτική αλλά και για τα ταμεία του καθώς ενδεχόμενη πρόκριση επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης θα του αποφέρει πολύ σημαντικά έσοδα, ενώ πιθανώς αποκλεισμός κάτι που απευχόμαστε θα περιορίσει τα κέρδη. Τα δύο σενάρια για την ομάδα της πόλης μας είναι τα εξής:

-Αν αποκλειστεί από ΑΪΚ: το ευρωπαϊκό του ταξίδι τελειώνει εδώ και θα εισπράξει 220.000 ευρώ.

-Αν προκριθεί: θα παίξει στα play offs του Europa League κι εφόσον προκριθεί θα μπει στους ομίλους του Europa League, θα πάρει 2,4 εκατ. ευρώ ως πριμ συμμετοχής. Κάθε νίκη στους ομίλους πριμοδοτείται με 360.000 και κάθε ισοπαλία με 120.000. Αν αποκλειστεί θα πάρει 230.000 ευρώ και θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας