Τελευταία ενημέρωση 20:38, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αύριο (Τετάρτη) ξεκινάει από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος (θύρα 2) η πώληση των εισιτηρίων του μεγάλου αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ Solna. Το ωράριο λειτουργίας είναι 12.00 με 20.00.

H γενική είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου (πλην της Θύρας 3) Περιστερίου ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Η ομάδα μας βρίσκεται αγκαλιά με την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της και η συμπαράσταση από τους φιλάθλους θα αποτελέσει τον σπουδαιότερο σύμμαχο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Αυτή τη νύχτα πρέπει να τη ζήσουμε όλοι μαζί!

 

 

Ετικέτες

Πριν τριάντα και βάλε χρόνια ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έγραψε το πάντα επίκαιρο τραγούδι «αρχίζει το ματς άδειασαν οι δρόμοι, αρχίζει το ματς η ώρα ζυγώνει». εκφράζοντας ενδεχομένως και την επιθυμία του πριν από κάθε μεγάλο ματς. Κάτι αντίστοιχο έχουμε κι εμείς μπροστά μας στο Περιστέρι...

Ετικέτες

Στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Ατρόμητου  για τον μεγάλο αγώνα της Πέμπτης με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα ο Ήφαιστος. Στους παίκτες μίλησε ο προπονητής Τρανός ο οποίος τους ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.

Ετικέτες

Η οικογένεια του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συγχαίρει τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΚΟΥΛΙΔΑ και τα άλλα παιδιά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων και τους εύχεται στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις!

Η συγκίνηση μας και η περηφάνια μας για τον Διονύση είναι τεράστια, αφού αυτός ο μεγάλος μικρός του συλλόγου μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Η σκληρή δουλειά του, η συνέπεια και το πείσμα του σιγά-σιγά ανταμείβονται! Διονύση, σε ευχαριστούμε!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας