Τελευταία ενημέρωση 12:29, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το πρόγραμμα των τμημάτων Ακαδημιών του ΑΠΣ Ατρόμητος το Σαββατοκύριακο έχει ως εξής:

Ετικέτες

Τόσο η παιδική όσο και η εφηβική ομάδα του ΓΣΠ επικράτησαν, εκτός έδρας, των αντίστοιχων του Αμύντα και συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Ετικέτες

Με σύνθημα «ζήτω ο Ατρόμητος» υποδέχθηκαν σήμερα οι μαθητές του 35ου δημοτικού σχολείου τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου που του επισκέφθηκαν παρά τοπν πολύ βροχερό καιρό. Οι Μπρίτο, Κιβρακίδης, Μπαστακός βρέθηκαν εκεί για να μοιράσουν τα ειδικά βραχιολάκια στους μαθητές  για την είσοδο τους στο κυριακάτικο παιχνίδι αρκεία να συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Για μια ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές μας εισέπραξαν αγάπη για τον Ατρόμητο και αποθεώθηκαν από τους μικρούς μαθητές στους οποίους υπέγραψαν αυτόγραφα.

 

Ετικέτες

Ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης η αποστολή του κυριακάτικου αγώνα (15.00) με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του Περιστερίου.

Την αποτελούν οι παρακάτω δεκαεννέα (19) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λημνιός, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ, Μπίτολο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ουσέρο, Γκαρσία, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Θεολόγου, Γοδόι, Ούμπιντες.

Η ενδεκάδα που νίκησε στη Βέροια, πλην το πολύ μιας αλλαγής, έχει σίγουρα το προβάδισμα στις προτιμήσεις του Μιχάλη Γρηγορίου. Η ψυχολογία των παικτών είναι σε υψηλά επίπεδα και υπάρχει διάχυτηυ η πότση ότι ο Ατρόμητος θα είναι μετά τη Μπάγερν η πρώτη ομάδα που θα κόψει φέτος βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία της και ακολούθως η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Ετικέτες

 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε χθες εκτός έδρας το ανδρικό τμήμα της Άμιλλας για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου ΕΣΚΑ. Η ομάδα της πόλης μας θριάμβευση στην έδρα του Θρίαμβου με σκορ 70-56 έχοντας ηγέτη τον Τάτα που πέτυχε 19 πόντους.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας