Τελευταία ενημέρωση 09:05, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Αναβλήθηκε τελικά ο αγώνας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πλατανιά για τον Ατρόμητο Κ15 ο οποίος θα πρέπει να περιμένει μια ακόμη εβδομάδα για να μπει κι επίσημα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την σεζόν 2015-16.

Η κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει εισιτήρια, έτσι ο Ατρόμητος Κ15 του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα ξεκινήσει από την 2η αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας. Την 3η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και στην 4η αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Ετικέτες

Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο η ΓΣΠάρα επέστρεψε στο «σπίτι» της. Οι εργασίες για την τοποθέτηση νέου παρκέ ολοκληρώθηκαν μέσα σε χρόνο ρεκόρ και ήδη η επιστροφή της ομάδας είναι γεγονός τόσο για τις προπονήσεις όσο και για επίσημους αγώνες.

Την αρχή έκανε μάλιστα χθες η Εφηβική Ομάδα που πάτησε στο νέο παρκέ του ιστορικού «Ανδρέα Παπανδρέου». Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε ασφαλώς τους φιλάθλους του συλλόγου που θα δουν πάλι την αγαπημένη τους ομάδα να παίζει στη φυσική της έδρα για το πρωτάθλημα της Α2.

Ετικέτες

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες ο Τόλης Αποστόλου για να επισκεφθεί την Ακαδημία Champions The Soccer Akademy στη Λεμεσό που είναι μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου. Ο υπεύθυνος του δικτύου βρέθηκε στις υπέροχες εγκαταστάσεις της σχολής και παρακολούθησε τις προπονήσεις.

Επιπλέον είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον επικεφαλής της σχολής Δημήτρη Δημητρίου και τους συνεργάτες του για τη λειτουργία της αλλά και την πρόοδο των παιδιών ένα χρόνο μετά την ένταξη τους στο δίκτυο σχολών Ατρόμητου.

Από την εν λόγω ακαδημία, ο Ατρόμητος ενέταξε στο δυναμικό της Κ15 τον ταλαντούχο Αρσένη Δημητρίου. 

 
Τε
Ετικέτες

Το διοικητικό συμβούλιο του Ηρακλή Περιστερίου απευθύνει ένα μεγάλο  ευχαριστώ στους επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές που μέσα από την δική τους ανταπόκριση βοήθησαν το έργο μας ώστε να μαζευτούν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα 13 κιλά από πλαστικά καπάκια τα οποία ζυγίστηκαν και παραδόθηκαν μέσο γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ στο Ειδικό Σχολείο Ιλίου  ώστε να βοηθήσουμε να αγοραστούν αμαξίδια για την ενίσχυση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Το διοικητικό συμβούλιο  ευχαριστεί επίσης θερμά τις επιχειρήσεις πουπρόβαλαν την αφίσα του συλλόγου και στήριξαν  την προώθηση του φιλανθρωπικού σκοπού της ομάδας.

1.ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΗΣΗ

2. ΣΙΔΗΡΙΚΑ ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΙΑΡΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

3. ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

4. SMILE ΤΥΡΟΠΙΤΟΓΕΥΣΕΙΣ

5. ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ Π. ΓΡΗΓΟΡΗΣ & ΥΙΟΣ

6.ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΥΙΟΙ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΧΑΪΔΑ ΟΕ

Τα πιο πολλά μπράβο ανήκουν όμως στη διοίκηση του Ηρακλή και σε όσους βοήθησαν για την επίτευξη αυτού του πραγματικά ιερού στόχου.

Ετικέτες

Μετά αρκετά χρόνια απουσίας επέστρεψε κοντά στον Άγιο Ιερόθεο αναλαμβάνοντας ένα διαφορετικό πόστο. Ο λόγος για τον Θοδωρή Τσουτσάνη ο οποίος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη των πολαιμάχων του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας. Ο Τσουτσάνης έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής και θεωρείται ποδοσφαιρικό «παιδί» του Παναγιώτη Λαμπράκου. Έγινε μέλος της διοίκησης φιλάθλων στον Ατρόμητο το 1987 και αργότερα πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον αγαπημένο «Άγιο» από το πόστο του Γενικού Αρχηγού αλλά και ως πρόεδρος στο τμήμα μπάσκετ. Η επιστροφή του χαροποίησε όλα τα στελέχη του «Αγίου» καθώς ο Τσουτσάνης ξεχωρίζει για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας