Τελευταία ενημέρωση 18:31, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Εμφατική νίκη για το εφηβικό  της Άμιλλας  απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο την ομάδα του Ευνικού στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων.
Η εφηβική  ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με μεγάλη διαφορά στο σκόρ χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα. Τελικό σκορ 54-77. Το παιχνίδι ήταν για την  πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Αντίθετα το Παιδικό Τμήμα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ίδια ομάδα και έχασε με μια διαφορά που δεν αντικατροπτίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα.

 

Ετικέτες

Ο Σύλλογος Στίβου Ο.Φ.Κ.Α. Περιστερίου ανοίγει την νέα σεζόν 2015-2016 την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015! Απο τις 17:30-20:30 στο γήπεδο Ατρομήτου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές παλιών & νέων αθλητών για την φετινή περίοδο .

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία και ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη ΥΓΕΙΑ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Ετικέτες

Tην πρώτη ανεπίσημη επίσκεψη στην Ακαδημία του ΠΑΣ Οινοφύτων Βοιωτίας έκανε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από τον πρόεδρο Παναγιώτη Βελώνη και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο. Ο Αποστόλου που συνοδευόταν από τον Γενικό Αρχηγό της Κ20 Σίμο Συμεωνίδη έκανε ξενάγηση στους χώρους του γηπέδου κι εκείνο βέβαια που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το σήμα του δικτύου σχολών που δεσπόζει στην είσοδο των αποδυτηρίων του μαζί με το σήμα του ΠΑΣ Οινοφύτων και είναι η πρώτη ματιά που εισπράττει ο επισκέπτης.

Ταυτόχρονα είχε γνωριμία με τα παιδιά και τους προπονητές που έκαναν προπόνηση εκείνη την ώρα ενώ ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη του δ.σ. για την καλύτερη οργάνωση της ακαδημίας.

Από τους υπευθύνους του ΠΑΣ Οινοφύτων τονίστηκε ότι από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία με τον Ατρόμητο έχουν αυξηθεί σημαντικά οι νέες εγγραφές. Άνθρωποι ωραίοι, με κέφι για δουλειά, ενθουσιασμό και μεγάλο σεβασμό για τον Ατρόμητο συνθέτουν το συμβούλιο του ΠΑΣ Οινοφύτων που ιδρύθηκε μόλις πριν από δύο χρόνια και η Ακαδημία αριθμεί περίπου 100 παιδιά με διαρκώς αυξητική τάση.

Ετικέτες

Ένα πολύ γερό τεστ με μεγάλη ωφελιμότητα για το μέλλον έδωσε σήμερα ο Ατρόμητος Κ15 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Νταμάρι». Ένα μήνα πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο,  έβγαλε ενέργεια  και πλέον είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστούν οι παίκτες στα νέα δεδομένα.

Τελικό σκορ 1-1 έπειτα από μια πολύ δυνατή αναμέτρηση με φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 15’ με γκολ του Ανδριόπουλου που είχε προωθηθεί στην εστία των ερυθρόλευκων. Με αυτογκόλ σε μια άτυχη στιγμή που είχε πρωταγωνιστή τον Αθανασίου ήρθε η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος είχε ένα δοκάρι με τον Κολινιάτη, δύο πολύ καλές φάσεις με τον Βαγγέλη εκ των οποίων η μια τετ α τετ (13’ – 17’) και ένα καλό σουτ του Ξενοπανάγου στο 12’.

Ο Οφρυδόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση: Μανδάς, Πολίτης, Κουστουμπάρδης, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Δρόσος, Καστώρης, Σκαραμάγκος, Κολινιάτης, Βαγγέλης. Στην επανάληψη πέρασαν στον αγώνα και οι Σκλιάς, Κατσέρης, Φίλιας, Χατζής, Κ. Χαλιμούρδας, Δημητρίου, Μπουρντένης, Γ. Χαλιμούρδας, Κυριφίδης.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο νεαρός τεχνικός δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Είμαστε στο στάδιο του μονταρίσματος και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά στην Τουρκία στις αρχές του Οκτωβρίου μέσα από το οποίο θα βγάλουμε ολοκληρωμένα συμπεράσματα μαζί με τον συνεργάτη μου Βασίλη Γκούμα».

Τον αγώνα παρακολούθησε ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κωνσταντινίδης.

Ετικέτες

Την πρόκριση στη β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πήρε σήμερα η Άμιλλα επικρατώντας της πολύ αξιόμαχης  Λυκόβρυσης  που είχε τις δικές της ευκαιρίες με σκορ 3-0.

Στο 27' ο νεοαποκτηθείς  Τσάτσα ανατράπηκε από τον  Ραυτόπουλο σε μια δύσκολη φάση, οΔιαιτητής Σφακιανάκης κατελόγισε πέναλτι και ο Τσάτσα νίκησε τον σωστό Κέμπα για το 1-0.   Στο 72′ ο Κακαράκης πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 έπειτα από μπάσιμο στην περιοχή του Τσάτσα.Το τρίτο γκολ ήρθε για τους “κυανέρυθρους” στο 84′ ξανά με τον Τσάτσα που αξιοποίησε την εντυπωσιακή ενέργεια του Θανασάι.

Επόμενος αντίπαλος στο Κύπελλο για τον σύλλογο του Περιστερίου θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Άρης Πετρούπολης-Μελίσσια.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Τζάκος, Κουντουρέλης Α.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Παπαδούλης, Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δούμας (85′ Αλειφτήρας), Ψήλος, Κακαράκης (76′ Μέμη), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Λαμπράκος (58′ Δέγκλερης).

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Πάλιουρας, Κορδολαίμης, Ραυτόπουλος Π., Αγγελής (70′ λ.τρ. Κουνέλης), Μήτογλου, Σταματέλος, Σέμπογλου, Ραυτόπουλος Δ., Παπαθανάσης (37′ Καπλάνης), Τάγκας (67′ Αποστόλου).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας