Τελευταία ενημέρωση 19:00, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Κάλεσμα στα μέλη του να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα αγοράζοντας κάρτα διαρκείας απευθύνει ο σύνδεσμος Fentagin μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ομάδα του ποδοσφαίρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλούμαστε να στηρίξουμε όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα μας από τη δικιά μας θέση στο σημείο της Θύρας 7. Η τιμή έχει οριστεί στα 90 ευρώ και η διάθεση τους γίνεται Τετάρτη και Παρασκευή στα γραφεία του συνδέσμου από τις 19.30 μέχρι τις 21.30.

Καλούμε τα μέλη του συνδέσμου και όχι μόνο όλοι μαζί να ισχυροποιήσουμε το κομμάτι μας και να βγάλουμε όσο το δυνατόν πιο καλά και οπαδικά γούστα γίνεται».

 

Ετικέτες

Ένας καμβάς  εμπειρίας και νέου αίματος άρα ταλέντου είναι το προπονητικό επιτελείο που θα στελεχώσει από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 16 τις υποδομές του ΑΠΣ (Ερασιτέχνη) Ατρόμητου.

Έχοντας ολοκληρώσει μια χρονιά με πολλές επιτυχίες σε όλα σχεδόν τα τμήματα που κατέταξαν τον Ατρόμητο «στους πρώτους μεταξύ των πρώτων» η καινούργια περίοδος προμηνύεται ακόμη καλύτερη και πιο παραγωγική.

Καταρτισμένοι προπονητές, ιδανικοί για μικρές ηλικίες που συνδυάζουν και το ρόλο του παιδαγωγού συνθέτουν το παζλ του team των προπονητών που θα έχει ως επικεφαλής τον Σάκη Σάσσαλο. Ο παλαίμαχος άσος του Ατρόμητου θα έχει μέσα από τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή την εποπτεία όλων των τμημάτων και θα χαράσσει σε συνεργασία με όλους τους προπονητές τη φιλοσοφία και στρατηγική.

Από εκεί και πέρα το επιτελείο των προπονητών του ΑΠΣ Ατρόμητου θα αποτελούν οι εξής:

Σωτήρης Ρίζος

Βασίλης Καλτσής

Δημήτρης Χιώτης

Γιάννης Σταυρινός

Γιώργος Πατατανές

Τάσος Γκέρος

Γιάννης Πολίτης

Τάσος Μπαμπανιώτης

Γιάννης Σκαρπέλης

Τάκης Γιαταγανάκης

Κώστας Βαμβακούσης

Δημήτρης Μαυρίκος

Τόλης Λαύκας.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κατανεμηθούν οι θέσεις ανά ηλικιακή ομάδα κατόπιν συνεργασίας του Γενικού Αρχηγού και «ψυχή» της ακαδημίας Θανάση Κασπίρη με τον Σάκη Σάσσαλο και με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνη Πατατανέ.

Ετικέτες

3η μέρα στο Πήλιο

Με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) συνεχίστηκε σήμερα για 3η μέρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου στα Χάνια του Πηλίου.

Στην πρωινή προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στην απογευματινή προπόνηση ο Βασίλης Μπάρκας δεν ήρθε σε επαφή με τη μπάλα (στραμπούληγμα δακτύλου) αλλά αύριο θα προπονηθεί κανονικά.

Οι συνθήκες διεξαγωγής της προετοιμασίας είναι ιδανικές τόσο από πλευράς γηπεδικών συνθηκών όσο και εγκαταστάσεων.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί επίσης διπλή προπόνηση.

Ετικέτες

Ο Κώστας Γιαννούλης επέλεξε τελικά Αστέρα Τρίπολης από Ατρόμητο και για τα επόμενα τρία χρόνια θα γίνει πολίτης Αρκαδίας κλείνοντας όμως την πόρτα στα μούτρα στην ομάδα που τον επανέφερε στον ποδόσφαιρικό χάρτη.

Ετικέτες

Στις 3 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Αγίου Ιεροθέου εν όψει της νέας περιόδου.

Προπονητής ως γνωστός παραμένει ο Ισίδωρος Σταυριανός που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκηση για να συνεχίσει το έργο του ενώ έγιναν σημαντικές προσθήκες με την απόκτηση των Κρητικού, Καραπιπέρη, Χατζή, Καραμέρη ενώ συνεχίζει ο έμπειρος Κακλαμάνος αλλά και ο μέσος Γεωργίου.

Η διοίκηση βρίσκεται πάντως σε προχωρημένες συζητήσεις με 2-3 ποδοσφαιριστές αλλά η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας «πάγωσε» όπως είναι φυσιολογικό τις εξελίξεις.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας