Τελευταία ενημέρωση 22:30, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τελειώνουν τα...κανονάκια για τον Άγιο Ιερόθεο που έχασε στη Χωράφα από το Παλαιό Φάληρο με 2-1 και κανείς δεν ξέρει πως θα σωθεί....Στο 40′ ο Καλιακούδας έκανε το 1-0, με τον Μαυρέλη στο 65′ να κάνει το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Αφράτης στο 80′, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μπριστογιάννη στο 85′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός):  Μυλωνάς, Μονεμβασίτης (83′ Φράγκος), Καλιακούδας, Φειδαίος, Σουλοβάρι, Κωνσταντουλάκης (60′ Τίγκας), Τουρτούλι, Μπριστογιάννης, Νησαριώτης (17′ λ.τρ. Στόινα), Τσαγκάρης (60′ Μάλλης), Θηβαίος (83′ Βασιλείου).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σούρδης): Καβακλής, Κολεύρης, Τσάμης, Μπένα, Αφράτης, Ποζίδης (63′ Βάιας), Αναστασόπουλος (81′ Χαραλαμπίδης), Παπαδήμας (46′ Ανδρέου), Μαυρέλης (72′ Μακρυγιάννης), Αγκόλι, Φεντόροβ (62′ Λιώνης).

Πηγή stoplekto.gr

Ετικέτες

Πήρε το περιστεριώτικο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής ο Φοίνικας και παραμένει για ακόμη μία εβδομάδα στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, έστω και σε ισοβαθμία με τον Χαραυγιακό.

Ετικέτες

Ο Ιπποκράτης ηττήθηκε από τον Τριφυλλιακό με 3-1 στο Περιστερι και συνεχίζει ναν είναι στο πρόβλημα. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό, όταν ο Ζευγουλάς εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα, μπήκε στη φάση και με «τσίμπημα» πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Κατσιγίνη για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα, σε ένα κομβικό σημείο, με τον Χάβο να αξιοποιεί προσπάθεια του Γεωργίου και με πλασέ να γράφει το 1-1. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 64ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πορφυρόπουλου για το 1-2, ενώ στο 80' ο Κατσαρός με δυνατό σουτ από θέση εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 60' οι νικητές είχαν και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Πορφυρόπουλου.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τσιάτσιος-Κούλης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Τσιριμιάγκος, Θεοχαρίδης (85' Παπαδόπουλος), Πατέλης (66' Σοφός), Παπαϊωάννου, Σοϊλές (46' Λέμης), Χατζίτζε, Τσόκου, Τσιργιώτης, Μηδέλλιας (75' Νεστουράι), Χήρας, Ζευγουλάς

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Κατσιγίνης, Ν. Μαλέλι (89' Μακρής), Τσιάτσιος, Ζάχαρης (75' Κατσαρός), Παρδάλης, Πανταζής, Χάβος, Χάνι (89' Σκορδίλης), Γεωργίου, Πορφυρόπουλος, Βιτζηλαίος (79' Λ. Μαλέλι).

Ετικέτες

Τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Καριώτη ανακοίνωσε η ΑΕ Περιστερίου.

Το δελτίο Τύπου

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Δημήτρη Καριώτη καθώς και να τον ευχαριστήσουμε για αυτά τα τρία όμορφα χρόνια που αποτέλεσε τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας που συνέβαλε στην αναβαθμιση της ομαδας και στην αξιοσημείωτη πορεία της.
Δημήτρη, οι παίκτες και οι συνεργάτες σου σε ευχαριστούν για την προσφορά σου στην ομάδα και σου εύχονται υγεία, επιτυχίες και καλη συνεχεια!!!

Ετικέτες

Μετά το τέλος του χθεσινού προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του Περιστερίου Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Σε κάποια σημεία δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Είναι διαφορετικό το επίπεδο των δύο ομάδων.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας