Τελευταία ενημέρωση 12:09, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τα παραδοσιακά ντέρμπι της πόλης μας ανέκαθεν κρύβουν τη δική τους γοητεία. Και αρέσουν σε πολύ κόσμο, απόδειξη ότι Τρίτη μεσημέρι περίπου 500 άτομα πήγαν να δουν τον γηπεδούχο Ήφαιστο να είναι τυπικά φιλοξενούμενος και τον  φιλοξενούμενο Άγιο Ιερόθεο να είναι τυπικά γηπεδούχος. Και όλα αυτά στην σέντρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Αθηνών.

Στις κερκίδες γνωστοί χαιρετήθηκαν με γνωστούς. Σε αυτό το μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου όλοι γνωστοί είναι και δη στου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Παλιοί προπονητές και νυν προπονητές, παράγοντες και πρόεδροι σωματείων της πόλης, τοπικοί άρχοντες, γραφικές φυσιογνωμίες των γηπέδων συνέθεσαν το παζλ της κερκίδας.

Της κερκίδας που αρέσκεται να σχολιάζει τους ποδοσφαιριστές και το πιο ωραίο είναι παλιοί ποδοσφαιριστές να κάνουν σχόλια για τους νυν λες και εκείνοι στα νιάτα τους ήταν καλύτεροι. «Ρε αυτός πήγε στο εστιατόριο να φάει κοκκινιστό και μετά ήρθε να παίξει» ακούστηκε να λέει ένας παλαίμαχος και οι γύρω του καμιά δεκαριά έβαλαν τα γέλια. Όπως τα γέλια έβαλαν όταν ένας φίλαθλος σχολίασε μια μη απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου. «Ρε άμα έπαιζες τον Ολυμπιακό θα το είχες δώσει» και χαχαχα οι διπλανοί, μεταξύ μας δεν είχε και άδικο.

Ξεχωριστή νότα έδωσαν καμιά σαρανταριά παιδιά από την Ακαδημία προφανώς του Ηφαίστου που άναψαν βεγγαλικά και φώναζαν συνεχώς συνθήματα για την ομάδα τους.

Με αυτά και με αυτά ο Άγιος Ιερόθεος φανερά ανώτερος πήρε τη νίκη με σκορ 4-1. Άνετη νίκη αλλά δεν πρέπει να ξεγελαστεί γιατί η διαφορά του από τον Ήφαιστο που έχει διαφορετικούς στόχους είναι μη συγκρίσιμη. Είχε όμως παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Τον Καραμέρη που δέσποζε στο κέντρο, τον αρχηγό Καλλιπολίτη με το μεστό παιχνίδι του, τον Χατζηπαναγιώτη, τέλος πάντων ο «Άγιος» υπερτερούσε φανερά σε ποιότητα παικτών. Αλλά και ο τερματοφύλακας Ρουμπής που είναι πιτσιρικάς έκανε μια καταπληκτική απόκρουση σε βολίδα του Ζήκου αποτρέποντας το 1-1 και καπάκι ήρθε το δεύτερο γκολ με την εκπνοή του ημιχρόνου.

Να μην ξεχάσουμε και την «απουσία» του Κυριαζή από τη βασική ενδεκάδα. Ο Ισίδωρος Σταυριανός τον κράτησε στον πάγκο ηθελημένα και καλά έκανε γιατί εδώ που τα λέμε άμα ξεκινούσε και με όλα όσα είχαν προηγηθεί το καλοκαίρι, το κλίμα θα γινόταν άσχημο. Εντάξει μπήκε ως αλλαγή όλα είχαν κριθεί οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Από την άλλη πλευρά ο Ήφαιστος δεν μας έδειξε πολλά πράγματα, αρχή είναι έχει περιθώρια βελτίωσης. Ο νεαρός Ζήκος «το έχει», δεν είναι ο μόνος, ωστόσο η ομάδα του Τρανού χρειάζεται δουλειά. Λόγος να το βάλει κάτω σαφώς και δεν υπάρχει

Για την ιστορία ο Χατζηπαναγιώτης σημείωσε δυο γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν οι Καλλιπολίτης που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ αλλά και ο Μπιρμπίλι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στα τελευταία λεπτά ο Μάκρας.


ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Κρητικός, Μπιρμπίλι, Καραμέρης, Γεωργίου, Νιζάμης (69 Κυριαζής), Μπερτσιάς (67' Αβίντογλου)), Χατζηπαναγιώτης (59' Πανούσης). Καλλιπολίτης.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Ζωντος, Ζήκος, Σφίχτης (46' Παπαγιάννης), Μουρκάκης, Μακρής, Ρωμαϊδης (58' Γιαννούλας), Καλαιτζής (75'' Μπουλούκος), Τζαβάρας, Ζαφειράτος, Παπαευθυμίου, Ρόππας.

Ετικέτες

 Τις θαλασσινές και υπέροχες  γεύσεις της «Ψαροκασέλας» απόλαυσαν οι παίκτες του ΑΟ Περιστερίου λίγες ώρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η διοίκηση παρέθεσε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ένα από τα πιο αυθεντικά μεζεδοπωλεία του Περιστερίου και ανταλλάχτηκαν οι καθιερωμένες ευχές για τα νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασόπουλος ευχήθηκε στους παίκτες να έχουν υγεία πάνω από όλα και όσον αφορά την ομάδα ζήτησε να συνεχίσουν να δείχνουν την ίδια καλή συμπεριφορά που έχουν κατατάξει τον Όμιλο υψηλά στην συνείδηση των φιλάθλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΑΟ Περιστερίου θα υποδεχθεί αύριο (Τετάρτη)  στο γήπεδο Ηφαίστου την Ηλιούπολη σε ένα κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι (16.30).

Ετικέτες

Στα Ιωάννινα βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή τoy Aτρόμητου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο για να γευματίσουν και να ξεκουραστούν. Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω δεκαεννέα (19) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές.

Ετικέτες

Ο προπονητής των  Παίδων & Εφήβων της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. Βασίλης Καμάρης , μας μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να δεχτεί φέτος την πρόταση της Περιστεριώτικης ομάδας και να ενταχθεί στο προπονητικό Team του Γ.Σ.Π. :

 «Φέτος, και όντας στα πρόθυρα συμφωνίας με κάποια άλλη ομάδα, δέχθηκα την πρόταση του Γ.Σ.Π. για συνεργασία στην κατηγορία Παίδων & Εφήβων και τελικά την αποδέχθηκα. Αρχικά μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν αλλά και ο τρόπος που θέλουν να δουλέψω, ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε τις σωστές βάσεις για τη δημιουργία μιας «σχολής/εργαστηρίου» Υδατοσφαίρισης. Μίας σχολής που δεν θα περιορίζεται στα στενά όρια ενός δήμου αλλά θα έχει ακτίνα δράσης σε όλη την Δυτική Αθήνα με στόχο να προσφέρουμε ποιοτικό αθλητισμό!

 Επιπλέον, αφ’ ενός η παρουσία του Αρσένη Μαρούλη, ενός προπονητή με μακρόχρονη πορεία στο χώρο του water polo, ο οποίος έχει όρεξη για δουλειά και μεράκι και ενδιαφέρεται πραγματικά για την υλοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων και αφ’ ετέρου η παρουσία του Μπάμπη Κλεωνάκου στην κατηγορία των Μίνι Παίδων, καθιστά το ενδιαφέρον ουσιαστικό. Γνωριζόμαστε από παλαιότερα και έχουμε ταύτιση απόψεων τόσο στο τεχνικό όσο και στο σχεδιαστικό μέρος. Και είναι σημαντικό να νοιώθεις άνετα με τους συνεργάτες σου».

Ο Βασίλης Καμάρης συνέχισε λέγοντας τα εξής:«  Ο Σύλλογος και οι έφοροι παρουσιάζονται να έχουν έναν ξεχωριστό τρόπο να επικοινωνούν, αναφερόμενοι στις επιτυχίες και την πορεία του τμήματος, με το κοινό της πόλης. Πολλοί Περιστεριώτες δεν ήξεραν ότι υπάρχει η δυνατότητα να ασχοληθούν με το Water Polo στην πόλη τους! Μέσα από τον Γ.Σ.Π. αυτό άρχισε να αλλάζει και αποτελεί μία πραγματοποιήσιμη πρόκληση για όλους μας .

Τέλος, θεωρώ ως βασικότερο παράγοντα την ποιότητα που θέλουν και ζητούν να παρέχω αναφορικά με τις υπηρεσίες μου στους αθλητές μας. Γιατί δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε το πιο σημαντικό κομμάτι, που είναι το ανθρώπινο υλικό με το οποίο δουλεύει ένας προπονητής.  Οι αθλητές που έχω συναντήσει στο Περιστέρι είναι καλή πάστα παιδιών, πράγμα που θα βοηθήσει σημαντικά στο να καταφέρουμε πολύ σύντομα  να «δέσουμε» σαν ομάδα. Αυτό με χαροποιεί και συγχρόνως μου δίνει το κίνητρο να ανεβάσω σταδιακά τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

 Και κατέληξε: «Με ιντριγκάρει το πνεύμα συνεργασίας που επικρατεί και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι που θέτονται. Έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στις κατηγορίες Μίνι Παίδων και Εφήβων και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να χτίσουμε μια καλή ομάδα. Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π.! Πλέον το φωνάζει όλη η πόλη του Περιστερίου!»

Ετικέτες

ΤΟΥ Α. ΝΤΟΥΡΙΟΥ

 

Η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του είπαν σήμερα το στερνό αντίο στον Παύλο Πανουτσόπουλο, τον πρόεδρο του Ατρόμητου πριν από σαράντα χρόνια ακριβώς χρόνια με τη μεγάλη ομάδα της διετίας 1974-76.

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας έγινε τελικά η εξόδιος ακολουθία και όχι στον Άγιο Αντώνιο όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί του 79χρονου Παύλου Πανουτσόπουλου που πάλεψε σκληρά αλλά νικήθηκε από την επάρατο νόσο.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού, επιστήθιος φίλος του εκλιπόντα με τον οποίο έπαιζε μπιρίμπα στο Κεφαλάρι και διατηρούσε καθημερινά επαφή μαζί του ήταν σήμερα στο Περιστέρι για να μπει το αντίο στον Παύλο Πανουτσόπουλο που κατοικούσε στο Φάληρο αλλά επιθυμία του ήταν να ταφεί στη μητέρα γη.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον πρώην αντιδήμαρχο Θόδωρο Αρβανίτη μετέφεραν τα συλλυπητήρια της δημοτικής αρχής για την απώλεια του σπουδαίου παράγοντα. Τραγική φιγούρα, ο αδελφός του Πάνος Πανουτσόπουλος που δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μόλις το φέρετρο έφευγε από την εκκλησία και έπαιρνε το δρόμο για το νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου. Ο Πάνος Πανουτσόπουλος επί σειρά ετών διατηρούσε κατάστημα αθλητικών ειδών από τα πρώτα της πόλης του Περιστερίου, στην Παναγή Τσαλδάρη ακριβώς δίπλα από την Παλαιά Αγορά.

 Αλέκος Σκαρπέλης, Βαγγέλης Κότσαλος, Αντώνης Ντούριος είπαν αντίο στον Π. Πανουτσόπουλο

 

Το αντίο στον Παύλο Πανουτσόπουλο είπαν ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ατρόμητου Σταύρος Κωνσταντινίδης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κωνσταντινίδης. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής Βαγγέλης Κότσαλος, Αλέξης Σκαρπέλης, Νίκος Παντελίδης, Θόδωρος Μπεργελές. Βασίλης Τζαμτζής, Χρήστος Πάτσης.

Ακόμη, ο Νίκος Λογοθέτης ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου στη δεκαετία του ‘ 60, οι επίσης παλαίμαχοι Ανδροκλής Κωνσταντινίδης, Καίσαρας Τσιριμιάγκος , και ο Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, παλαίμαχος άσος Τόλης Αποστόλου.

Επίσης οι Άρης Κακαγής, Γιώργος Μπουφούνος, Κώστας Φιλιππάκος, Αντώνης Κοντογιώργος, Αλέκος Κολιτσόπουλος, Δημήτρης Ροδίτης, Βελισσάριος Στασινόπουλος, Κώστας Κοτανίδης, φίλαθλοι του Ατρόμητου.

Στεφάνι στη μνήμη του Παύλου Πανουτσόπουλου κατέθεσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας