Τελευταία ενημέρωση 10:49, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Νικηφόρο ντεμπούτο

Στο ντεμπούτο του Κ. Ιωάννου στον πάγκο, ο Φοίνικας  επανήλθε στις νίκες και, συγχρόνως, πλησίασε ξανά στην κορυφή του 1ου ομίλου στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Πηγή Soccerlive.gr

Η ομάδα των δυτικών προαστίων υπέταξε με 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, που βλέπει το έργο του για σωτηρία να δυσκολεύει αισθητά.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Αθανασάκης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και στο 31' ο Γιαταγανάκης ακολούθησε τη φάση μετά από δοκάρι σε σουτ του Λαγού και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 36' ο Μαρκαντωνάτος είχε σουτ στο δοκάρι, με τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει στο δεύτερο μέρος και τον Φοίνικα να φτάνει σε ένα τρίτο γκολ στο 89' με σουτ του Οκσίσογλου για το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Τριανταφύλλου-Μούζας

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Ιωάννου): Αλεξόπουλος, Χαλικιάς (68' Καραγεώργης), Νίτσογλου, Διονυσόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Οκσίσογλου, Ηροδότου (46' Ηλιόπουλος), Μαρκαντωνάτος (46' Καπελάκης), Λαγός, Αθανασάκης (68' Καλογρίδης)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Κατράνας, Νταλλής, Τριτσινιώτης (81' Ρώσσης), Δρακούλης, Μπιρτσάι, Μπαξεβάνης, Κυργοτάσης, Μαρούντας, Λαγανάς, Ρούσσος, Μιχαηλίδης.

Ετικέτες

Ήττα στο Ίλιον

Την ήττα στο Ίλιον από τον τοπικό ΑΟ με 4-1 γνώρισε ο Ιπποκράτης.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, καθώς πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 30ο λεπτό με σουτ του Λέμη (0-1), ωστόσο στο 44' ο Φούρλας ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ελεύθερου (1-1).

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς και πρόσθεσαν άλλο ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή τους. Στο 58' ο Κοντός με σουτ σημείωσε το 2-1, στο 66' ο Φούρλας με πλασέ μετά από πάσα του Λερούτσου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 75' ο Κοντός αξιοποίησε ασίστ του Λερούτσου και με πλασέ έγραψε το τελικό 4-1. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η ομάδα του Περιστερίου αγωνιζόταν από το 60' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λέμη με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Βάγγερ-Κόλλιας

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Γεωργαντάς, Κιτσώνης, Σπίρι Δαούτης (73' Τζώρτζης), Παπαδημητρίου (33' λ.τρ. Μαρκάκης), Μαργαρώνης (46' Λάχας), Ελεύθερος (73' Φωτίδης), Μάλλιος, Φούρλας, Λερούτσος, Μυλωνακάκης (46' Κοντός)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Καραγκούνης): Πολίτης, Λέμης, Πατέλης, Παλασκώνης (81' Ανδριώτης), Παπαϊωάννου, Τσιργιώτης, Τσόκου (46' Ντονικιάν), Μηδέλλιας (64' Χήρας), Χατζηπαναγιώτου (60' Νεστουράι), Παπαλάιος, Καντζιράκης (60' Ζευγουλάς).

 

Ετικέτες

Η ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ βρίσκει την ΑΕ Περιστερίου να ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση της επανόδου στη Β' Κατηγορία!

Πηγή Soccerlive.gr

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κατέλαβε τη 2η θέση, πίσω από την πρωταθλήτρια ΑΕ Μεταμόρφωσης, και θα υποδεχθεί τον Αριόνα σε ενενηντάλεπτο αγώνα «τελικό» για το δεύτερο εισιτήριο, έχοντας και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας, εκτός από εκείνο της έδρας.

Στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής η Ένωση υποδέχθηκε στο γήπεδο Ηφαίστου τον μαχητικό Θρίαμβο Αθηνών, του οποίου επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μητρόπουλος με σουτ στο 88ο λεπτό! Η λήξη της αναμέτρησης βρήκε ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και φιλάθλους στην εξέδρα να πανηγυρίζουν για τη νίκη και την κατάκτηση της 2ης θέσης, με το... πάρτι να μεταφέρεται στα «πορτοκαλί» αποδυτήρια!

Διαιτητές: Φωτάκος, Στεφανοπούλου-Μπαζακούλας

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σπύρος Νταλαγεώργος): Στρατηγαρέας, Δημάκης (70' Μητρόπουλος), Πρεβαζιάνος, Μπουσδούκος, Κυριακίδης (46' Αμανατίδης), Παυλίδης, Μαντζιώρης (92' Κατσούλας), Καλογήρου, Χρυσαφίδης (57' Βραχάτης), Στασινός, Σκόδρας (46' Νάστος)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημήτρης Παπουτσόγλου): Κοτζάρ, Βενετσάνος, Κωνσταντινίδης (57' Χιμολλάρι), Πατσανιάν (57' Πίτσικος), Πιλάτης, Νταούλης, Βάσος, Κονδύλης, Αηδόνης (46' Κορώνης), Ρότσκας, Καλαντζής.

Ετικέτες

Χρυσό βαθμό πήρε ο Ήφαιστος  στον Άλιμο μένοντας στο 1-1 με τους Τράχωνες.

Πηγή Soccerlive.gr

Ο βαθμός αυτός χαρακτηρίζεται κάλλιστα και ως 'χρυσάφι' αφού εξασφάλισε στους Περιστεριώτες την παραμονή στην κατηγορία μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Χρυσός σκόρερ για τους κόκκινους ο Σκούμας που στο 90+4' με σουτ έσωσε την παρτίδα για τον Ήφαιστο. Οι Τράχωνες είχαν προηγηθεί στο 86' με κεφαλιά του Λιοπύρη, ενώ στο 3' ειχαν δοκάρι σε σουτ του Προι. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν δυο φορές πέναλτι όμως ο Γκίκας υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 

Διαιτητης ήταν ο Γκίκας με βοηθούς τους Μητροφάνη Χ. Και Γαλάνη

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Ευαγγέλου, Μερετσόλιας, Μανωλας, Γιατράς, Νέστορας, Προι (64' Παπανδρέου), Πετράκης, Τριαντόπουλος (86' Ζώγας), Μουσάι (80' Στεφανής), Τσιουρής (86' Κλείτσικας), Καραμπάτσης (80' Λιοπούρης). 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Γιάννης Χλωρός) Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Μπούρσαλης, Αγοραστός, Γονής, Τρακόσης (55 Ραπτης), Κέσκος (46 Κολονέρος), Πάζα, Λάγγας (90+4 Σταυρόπουλος), Σκούμας. 

Ετικέτες

Έχασε στον Κολωνό

Η Άμιλλα γνώρισε μια ακόμη ήττα, στον Κολωνό αυτή τη φορά με 2-0. Κορυφαίος ο Σταυράτης που κέρδισε στο 22' το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σκεύης για το 1-0, ενώ στο 51' σημείωσετο 2-0 με σουτ. Οι  περιστεριώτες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Πρίντζιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83ο λεπτό.

Διαιτητές: Τζίβρας, Λουκούμης-Ρομπότης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Ροκανάς, Ρότσι, Μποντοζάκης (68' Κάτρης), Χριστοφόρου (46' Ράσα), Μιράκα (15' λ.τρ. Βεργιανάκης), Δαρζέντας, Σταυράτης, Τζωρτζάτος, Συριόπουλος (81' Τρικούλης), Σκεύης, Ίμπρο (81' Καραλάκος)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Κομπότης, Νίνης (68' Τσοχατζής), Σαχμπαζίδης (46' Ζησάκης), Γκούμας, Πρίντζιος, Κατσιούλας, Ράλλης (75' Κουτσοκώστας), Χόντζα, Δημητριάδης, Κλάδης, Γκόγκα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας