Τελευταία ενημέρωση 19:54, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βετεράνων (διαχρονικών) αθλητών που θα πραγματοποιεί στο Τορούν της Πολωνίας θα πάρει μέρος ο περιστεριώτης ακοντιστής Ηλίας Βασιλειάδης.

Ετικέτες

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ολοκλήρωσε την Β’ Φάση (23-25/2) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών Κ19 (γεννημένοι 2005 και μικρότεροι) η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου!

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στη Λαμία την Τετάρτη (28/2, 17:00).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Τρίτη (27/2), από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Οι μέρες και ωράριο πώλησης των εισιτηρίων:

Τρίτη (27/2): 17:00-20:00 (Θύρα 2 Διαχείριση Εισιτηρίων)
Τετάρτη (28/2): 11:00 έως την έναρξη του αγώνα στη Θύρα 2 (Διαχείριση Εισιτηρίων)

 

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία:

ΘΥΡΑ 2: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 40€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 4: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

Για τους φιλάθλους της Λαμίας θα υπάρχει διάθεση εισιτηρίων για τη θύρα 1 με τιμή πώλησης τα 15€.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Παράλληλα, θα πραγματοποιείται ταυτοποίηση των στοιχείων έξω από κάθε θύρα.

Ετικέτες

«Κόλλησε» στο  0-0 χθες ο Ήφαιστος Περιστερίου με τον Άρη Καλαμακίου για τον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι γηπεδούχοι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι λόγω της αναγκαιότητας που έχουν για την εξασφάλιση της παραμονής ομως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, παρατάχθηκαν χωρις τον προπονητή τους αφού συμμετέχει στη σχολή UEFA Α που βρίσκεται στη Δράμα με αποτέλεσμα να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό στην 4η θέση με 37 βαθμούς παραμένοντας παράλληλα για 4ο ματς αήττητοι.

Όσον αφορά τον αγώνα ο Ήφαιστος σκοραρε στο 16' με τον Σκούμα όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.  Στο 24' και στο 26' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής του αγώνα δεν υπέδειξε κάτι. 

Στο 28' ο Σκούμας είχε τη στιγμή να σκοραρει όμως δεν κατάφερε στο τετ α τετ να νικήσει τον Ζαγαρέλο. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 43' με τον Μιχαλακόπουλο που είδε το σουτ να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 44' ο Λάγγας είχε δοκάρι για τον Ήφαιστο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 51' όμως το φάουλ του Λάγγα σταμάτησε στο Ζαγαρέλο. Στο 59' οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή όμως ο Μιχαλακόπουλος πλάσαρε μόλις άουτ. Στο 68' ο Μπαλατσούρας είχε τη στιγμή του όμως ο Μπότος δήλωσε παρών. Στο 73' ο Κέσκος έκανε το σουτ για τον Ήφαιστο όμως ο Ζαγαρέλος πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση. 

1ο ημίχρονο

16 Ο Σκούμας κρεμάει τον Ζαγαρέλο στα όρια της μεγάλης περιοχής αλλά τον γκολ δεν θα μετρήσει ως οφσάιντ

21 Εκτελεσμένο κόρνερ του Τρακόση που βρήκε τον Αγοραστό με τον ίδιο να κάνει κεφαλιά και ο Ζαγαρέλος να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις που έγιναν 23ο λεπτό για χέρι και στο 24ο λεπτό για ανατροπή

26 Τεράστια ευκαιρία από τον Σκούμα! Ο ακραίος επιθετικός δέχτηκε την μεταβίβαση τουΤρακόση, βγήκε σε τετ α τετ και ο Ζαγαρέλος απέκρουσε με το πόδι

30 Συνεγαρσία των δύο και πάλι, αυτή τη φορά αντιστράφηκαν οι ρολόι. Ο Σκούμας με "τακουνάκι" έστρωσε για τον Τρακόση και ο τελευταίος από μακρινή απόσταση επιχείρησε να σουτάρει, βρήκε κόντρα η μπάλα και πέρασε πολύ δίπλα από τον κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων

43 Πρώτη φάση από τους φιλοξενούμενους από τον Μιχαλακόπουλο. Το πλασέ του πέρασε ξυστά από το "Γ" του Μπότου

Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Λάγγα να είναι αυτός να απειλήσει την εστία του Ζαγαρέλου στο 44ο λεπτό

2ο ημίχρονο

51 Εκτέλεση φάουλ του Λάγγα, μπλόκαρε ο Ζαγαρέλος

59 Τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ο Άρης Καλαμακίου! Ο Μπαλατσούρας έδωσε για τον Μιχαλακόπουλο και το σουτ του σέντερ φορ των φιλοξενούμενων πέρασε δίπλα από το "Γ" του Μπότου

68 Άλλη μια χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Δέτση να δίνει στο Μπαλατσούρα κοντά στη μικρή και ο Μπότος να δηλώνει παρών

74 Μεγάλη ευκαιρία από τον Κέσκο! Ο Μάριος επιχείρησε ένα όμορφο σουτ εκτός περιοχής και με τον Ζαγαρέλο να κάνει μια δύσκολη επέμβαση και να κρατά το μηδέν

Διαιτητές: Κ. Μπαϊρακτάρης, Ι. Μημίδης, Ν. Βλατάκης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Γονής, Βλάχος, Λιούκας, Αγοραστός, Πάζα, Σκούμας, Ράπτης (58 Σταυρόπουλος), Κολονέρος (69 ), Τρακόσης (58 Ρέτσος), Λάγγας (69 Κέσκος)

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας): Ζαγαρέλος, Κοτόπουλος, Ζουγλίδης (46 Προμπονάς), Κολλινιάτης, Κακούτης, Δημογιάννης, Κοκκινίδης (46 Μπαλατσούρας), Βασιλειάδης (80 Γκρεβτσίδης), Μιχαλακόπουλος, Ελευθεριάδης, Κώνστας (46 Δέτσης).

Ετικέτες

Μετά την ολοκλήρωση της  σημερινής αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, ο Σάσα Ίλιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του Ατρόμητου, ενώ τόνισε πως αυτός ο βαθμός θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova: «Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες που είχαμε, ήταν πολύ σημαντικός ο βαθμός της ισοπαλίας με τον Πανσερραϊκό. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε και δώσαμε μια μεγάλη μάχη.

Οι δύο ομάδες είχαν αμοιβαίες ευκαιρίες και το τελικό σκορ είναι δίκαιο. Έχουμε στη συνέχεια τα play out, οπότε κάθε βαθμός είναι σημαντικός.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε πως ο σημερινός βαθμός, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Η έδρα του Πανσερραϊκού είναι από τις δύσκολες έδρες, οπότε αποκτά μεγαλύτερη αξία η ισοπαλία που πήραμε».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας