Τελευταία ενημέρωση 19:04, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την εντός έδρας ήττα από την Τερψιθέα γνώρισε ο Ηρακλής και θα  πρέπει να προσέξει πολύ για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Ετικέτες

Οι επιλογές για το στοιχημα σήμερα μπορεί να μην είναι αρκετές, όμως μπορούμε να βρούμε ευκαιρίες στο μεγάλο ματς της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Γεωργία. Σε αυτό το ματς θα δοθεί ένα ακόμα εισιτήριο για το Euro της Γερμανίας, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.

Ετικέτες

Στον έναν βαθμό από την κορυφή βρίσκεται, πλέον, η Κηπούπολη, που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ήττα των Λύκων Χαϊδαρίου από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

ΠΗΓΗ Soccerlive.gr

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη επικράτησε με 3-0 του Ιπποκράτη σε γειτονικό ντέρμπι για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε ο Νένδος στο 31ο λεπτό με σουτ από διαγώνια θέση (1-0). Στο 47' ο Ηλιόπουλος με σουτ μετά από πάσα του Νένδου έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά μετά (57') ο Πανίδης πέρασε και τον γκολκίπερ Πολίτη, δεχόμενος θαυμάσια κάθετη πάσα από τον Καλαμοτουσάκη και πλάσαρε για το 3-0. Στο 71' σημειώθηκαν δύο αποβολές με απευθείας κόκκινη κάρτα, μία για κάθε ομάδα. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Καχίτζε για αντιαθλητική συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλο, ενώ τον ακολούθησε και ο Μάζης για υβριστική φράση. Αποβλήθηκε, επίσης, ο Παούρης από τον πάγκο της Κηπούπολης.

Διαιτητές: Τζανόγλου, Τζίβρας-Λαρίσης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος (62' Φαρμάκης), Ζαρναβέλης (46' Αθανασόπουλος), Χαϊδάς (39' λ.τρ. Καλαμοτουσάκης), Σαββουλίδης, Κούτρης, Πανίδης, Καλέμης (84' Βογιατζής), Ηλιόπουλος (62' Τζαρέλλας), Νένδος, Μάζης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Λέμης, Πατέλης, Καχίτζε, Κομνηνάκης, Τσόκου (46' Χήρας), Παπαλαίος (62' Μηδέλλιας), Τσιργιώτης, Νεστουράι, Σοφός, Ντονικιάν.

Ετικέτες

Η Τερψιθέα φαίνεται ότι θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι της στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Λύγισαν από τον Άλιμο

Μεγάλη προσπάθεια έκανε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, που ηττήθηκε (16-10) από τον Άλιμο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας