Τελευταία ενημέρωση 10:29, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το ανεπανάληπτο επίτευμα της Εθνικής Ομάδας στην Πορτογαλία σαν σήμερα 4 Ιουλίου είναι πάντα επίκαιρο για να μας θυμίζει ότι όταν μια ομάδα είναι ενωμένη, έτσι πρέπει και ο λαός μιας χώρας, τα πάντα γίνονται !

Έχουν περάσει έντεκα χρόνια πλέον από εκείνη την υπέροχη βραδιά όταν με γκολ του Χαριστέα κερδίσαμε 1-0 την Πορτογαλία στον τελικό του Εuro κι ένας από τους ήρωες εκείνης της θρυλικής ομάδας έκανε σήμερα το πρωί αυτό που κάνει σταθερά τους τελευταίους μήνες. Τι κάνει; Ανοίγει ο ίδιος προσωπικά το κατάστημα ΠΡΟΠΟ στο Περιστέρι και να υποδέχεται τους πελάτες του με σεμνότητα και ταπεινότητα, στοιχεία που τον χαρακτήριζαν σε όλη του τη διαδρομή ως ποδοσφαιριστής.

Η άδεια του ΠΡΟΠΟ είναι στο όνομα της γυναίκας του και την απέκτησε βάσει της ρύθμισης που είχε κάνει τότε η Πολιτεία για τους διεθνείς παίκτες της Πορτογαλίας. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ιωαννίνων στη Κηπούπολη, ακριβώς στο σημείο που τελειώνει ο δρόμος. Ο διεθνής αυτός άσος τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει προσωπικά την επίβλεψη του καταστήματος και κάθε πρωί είναι εκεί πίσω από το γκισέ έτοιμος για να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες του καταστήματος που φυσικά χαίρονται όταν βλέπουν απέναντι τους έναν ήρωα της Πορτογαλίας.

Και όποιος δεν κατάλαβε ο ήρωας αυτός είναι ο σεμνός και ταπεινός Μιχάλης Καψής!

Ετικέτες

Το διοικητικό συμβούλιο του Αγίου Ιεροθέου εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και στην οικογένεια΄του για το θάνατο του πατέρα του Παναγιώτη!

 

Ετικέτες

 Το δ.σ. του Α.Ο. Περιστερίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Παναγιώτη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

Ετικέτες

Το αυριανό δημοψήφισμα «άγγιξε» τους οργανωμένους φιλάθλους του Ατρόμητου, τους Fentagin οι οποίοι με επίσημη ανακοίνωση τους λένε όχι σε κάθε παλιό και νέο μνημόνιο.

Ετικέτες

Mε πανηγυρικό τόνο ολοκληρώθηκε η σεζόν 2014-15 για τις Ακαδημίες του Ηφαίστου καθώς η τελετή λήξης συνδυάστηκε με φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι παλαίμαχοι του Ατρόμητου, ανάμεσα τους και παίκτες που έπαιξαν στον Ήφαιστο, με την ομάδα των ηθοποιών.

Το γήπεδο του Ηφαίστου πλημμύρισε από χαμογελαστά πρόσωπα αλλά και από παλιές δόξες του παρελθόντος που φόρεσαν τη φανέλα του Ατρόμητου. Μάλιστα στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι συμπαίκτες επί σειρά ετών Αντώνης Καραλής και Γιώργος Αυγουστίδης οι οποίοι παρέλαβαν την πλακέσα από τους Σταύρο Ηλιόπουλο και Καίσαρα Τσιριμιάγκο αντίστοιχα.

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας