Τελευταία ενημέρωση 13:07, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μια μηχανή παραγωγής έτοιμων καλαθιών διαθέτει φέτος στο δυναμικό του Γ.Σ.Περιστερίου. Για αυτό άλλωστε τον επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης και τον έφερε στο Περιστέρι. Ο λόγος για τον έμπειρο Αμερικανό Τζό Αλεξάντερ Ράγκλαντ (Joseph Alexander Ragland) ο οποίος τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι αναδείχθηκε κορυφαίος πασέρ του B.C.L. του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού θεσμού στο μπάσκετ. Μόνο τυχαία περίπτωση δεν είναι  αφού και διαχρονικά να τον «τσεκάρει» κανείς θα διαπιστώσει ότι είναι ο τρίτος καλύτερος πασέρ στην ιστορία. Μόνο επιτυχία για τον Γ.Σ.Π. να έχει αυτόν τον παίκτη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και να μας προσφέρει όμορφες μπασκετικές στιγμές  βάζοντας το όνομα του δίπλα σε άλλους σπουδαίους αθλητές που θα έχουμε να θυμόμαστε σε βάθος χρόνου. Ο Τζο Ράγκλαντ, έτσι όπως δεν τον ξέρετε, στο «Αθλητικό Περιστέρι» του Φεβρουαρίου.

--- Καταρχάς Τζο ποιος είναι ο βασικός λόγος που σε έφερε στα μέρη μας;

«Το περασμένο καλοκαίρι μίλησα με την ομάδα που παίζει στο B.C.L., μίλησα με τον κόουτς Σπανούλη που έχει κάνει μια τεράστια καριέρα, βάλαμε τα πράγματα κάτω, βάλαμε στόχους και συμφωνήσαμε να έρθω στο Περιστέρι».

--- Οκτώ μήνες μετά νιώθεις δικαιωμένος για την επιλογή σου;

«100% ναι. Είμαι σε μια ομάδα που έχω στόχους. Έχω πειθαρχία, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι πιο ελαφρύς από όλα τα προηγούμενα χρόνια, αυτό κάτι σημαίνει. Είμαι πολύ καλά, και μαθαίνω από τους καλύτερους».

---- Από την απόδοσή σου είσαι ευχαριστημένος;

« Ναι είμαι ευχαριστημένος. Θα μποούσαμε να ήμασταν καλύτερα, θα μπορούσα κι εγώ να ήμουν καλύτερος  να ανεβάσω το σκοράρισμα μου και τις ασίστ. Όπως ξέρετε είμαι πρώτος στο B.C.L. και σε πολλές κατηγορίες στην Ευρώπη, είνμαι ένα επίτευμα αλλά πάντα μπορεί ένας αθλητής να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο».

---- Του χρόνου θα είσαι εδώ;

«Προς το παρόν σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και η προσοχή μου είναι όλη εδώ. Αυτό μας το δείχνει ο προπονητής μας που θέλει να «είμαστε όλοι εδώ» και θα το σκεφθώ για τον επόμενο χρόνο όταν έρθει η κατάλληλη ώρα».

---- Πως είναι η  συνεργασία με τον κόουτς Σπανούλη;

«Συνεχίζω να μαθαίνω από έναν από τους καλύτερους. Είμαι 34 ετών και έχω ακόμη πολλά να μάθω. Ο κόουτς ήταν ένας από τους κορυφαίους που έπαιξαν και μάλιστα στη θέση μου. Είναι ένας θρύλος και ένας εξαιρετικός μέντορας. Είναι αστείο, γιατί, συνήθως στην καριέρα μου, ήμουν ο πιο έξυπνος στα αποδυτήρια. Τώρα είμαι πλάι σε έναν από τους εξυπνότερους, μου δίνει πολλές πληροφορίες και πολλή αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω».

---- Σκέφτεσαι τι θα κάνεις μετά το τέλος της καριέρας σου;

«Θα ήθελα πολύ να μείνω στο χώρο του μπάσκετ, είτε ως προπονητής είτε κάνοντας κάτι άλλο. Να σας πω ότι χθες για παράδειγμα έβλεπα βίντεο για να βελτιωθώ και να ανεβάσω περισσότερο τις γνώσεις μου».

---- Τι βαθμό από το 1 ως το 10 θα έβαζες για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και γιατί;

«Η ελληνική λίγκα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ τακτικό και σωματικά δύσκολο. Μου είναι δύσκολο να το βαθμολογήσω. Πρόσφατα έβλεπα ένα φίλο μου που είναι σε άλλο πρωτάθλημα πολύ πιο εύκολο από εδώ. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βάλεις 30 πόντους σε ένα παιχνίδι».

---- Τι ομάδα είσαι στο ΝΒΑ. Υποστηρίζεις τους Σέλτικς λόγω καταγωγής;

«Όχι αν και οι Σέλτικς είναι η ομάδα της περιοχής μου. Έγώ στήριξα τους Σίξερς γιατί είχαν τον Άλεν Αϊβερσον και τότε όποιος ήταν κοντός ήθελε να γίνει σαν και αυτόν. Ο Άλεν άλλαξε όλο το παιχνίδι και την κουλτούρα του μπάσκετ».

---- Πόσα χρόνια θέλεις να παίξεις ακόμη σε τόσο υψηλό επίπεδο;

«Όσο το σώμα μου αντέχει ακόμη θα παίξω»

---- Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις την καλύτερη στιγμή της πορείας σου στα παρκέ ποια είναι αυτή;

«Θα έλεγα ότι αγαπημένη μου στιγμή αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια, ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Χάποελ Χολόν στο Ισραήλ. Ξέρουμε ότι εκεί υπάρχει η Μακάμπι Τελ Αβίδ που κερδίζει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και όπως καταλαβαίνετε ήταν πολύ ιδιαίτερο αυτό που κατακτήσαμε όπως και η πολύ αγάπη που πήραμε από τους φιλάθλους της Χάποελ».

--- Ήταν μονόδρομος να παίξεις μπάσκετ έχοντας γεννηθεί στο στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, εκεί όπου «γεννήθηκε» και το ίδιο το μπάσκετ από τον Καναδό δόκτωρα Τζέιμς Νέισμιθ;

«100%  έπαξε ρόλο γιατί το μπάσκετ στην πόλη μου είναι πολύ σημαντικό και ξέρουμε όλοι ότι έχουμε την κουλτούρα μέσα μας. Με τον αδελφό μου αν και δεν είναι μπασκετμπολίστας διαφωνούμε συχνά γιατί έχει πολλές γνώσεις για το άθλημα. Αυτό σημαίνει ότι το έχουμε πολύ ψηλά».

---- Σε ποια ηλικία έπιασες στα χέρια σου την πορτοκαλί μπάλα;

Όλη μου τη ζωή με μια μπάλα στα χέρια είμαι. Από 2-3 ετών».

---- Τι σε ενοχλεί και τι σου αρέσει περισσότερο στην Αθήνα;

Αγαπώ τον καιρό, αγαπώ το φαγητό. Με ενοχλεί ο τρόπος που οδηγείτε, τον πρώτο καιρό είχα συνέχεια το πόδι μου στο φρένο γιατί όλο και κάποιος θα πεταγόταν από ένα στενό. Οι άνθρωποι εδώ οδηγούν λες και είναι σε μια πόλη 10 χιλιάδων κατοίκων και όχι 5 εκατομμυρίων που έχει η Αθήνα».

---- Γενικά το απολαμβάνεις που είσαι εδώ;

«Σαφώς στην τελική μου αρέσει πάρα πολύ, όποιος ζήσει εδώ θα το αγαπήσει, έτσι κι εγώ αν και το πρόγραμμα μου είναι δύσκολο μου αρέσει πολύ. Μου το είχαν πει άλλωστε ότι όποιος έρθει στην Αθήνα θα την λατρέψει και είχαν δίκιο».

---- Ποιο είναι το χόμπι σου εκτός γηπέδου;

«Γενικά μου αρέσουν τα πάντα γύρω από το μπάσκετ. Eπίσης μου αρέσει το γυμναστήριο, τα ψώνια αλλά και ο χώρος πυγμαχίας. Να παρακολουθώ αγώνες πυγμαχίας και όχι να παίζω».

----- Από την ελληνική κουζίνα ποια είναι τα αγαπημένα σου φαγητά;

«Πάρα πολύ μου αρέσουν τα φαγητά σας αλλά δεν ξέρω ονόματα. Έχετε υπέροχα ρεστοράν με εξαιρετικό φαγητό».

---- Μπουζούκια έχεις πάει; Ξέρεις ελληνικά τραγούδια;

«Όχι δεν έχω πάει. Δεν  βγαίνω πολύ τα βράδια, είμαι 34 ετών και κάθομαι λίγο πίσω. Ούτε ελληνικά τραγούδια ξέρω, ότι έξοδοι κάνω είναι με συμπαίκτες μου για φαγητό ή καφέ».

--- Η πρώτη ελληνική λέξη που έμαθες;

«Μ@λ@κ@ς (γελάει), την άκουσα από την πρώτη στιγμή και την ακούω πολλές φορές κάθε μέρα. Αλλά και το «γειά σας».

---- Ποιον από τους συμπαίκτες σου απολαμβάνεις να βλέπεις μέσα στο παρκέ και ποιον απολαμβάνεις να κάνει παρέα εκτός παρκέ;

«Δεν είναι κάποιος που ξεχωρίζω. Σαν πόιντ γκάρντ πρέπει να έχω καλή χημεία και συνεργασία με όλους τους συμπαίκτες μου και με τον καθένα ξεχωριστά, για να βάζουν καλάθια. Στόχος μου είναι να τους βοηθάω  για να γίνονται καλύτεροι αλλά κι εγώ να γίνομαι καλύτερος μέσα από αυτούς. Περνάμε χρόνο όλοι μαζί κι εκτός γηπέδου αλλά πιο πολύ εγώ είμαι με τον Τρέβορ Τόμσον γιατί έτσι υπάρχει μια καλή σύνδεση μεταξύ του «1» που είμαι εγώ και του «5» που είναι εκείνος.

---- Πως θέλεις να σε θυμούνται οι φίλοι του Περιστερίου όταν κάποια στιγμή φύγεις από την ομάδα;

«Σαν κάποιον που έφτιαχνε το παιχνίδι της ομάδας με υψηλό IQ, να με συνδυάσουν στη μνήμη τους με νίκες, αποτελέσματα και υψηλές θέσεις στη βαθμολογία».

---- Έχεις μια σημαντική διαδρομή στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ποιον τίτλο θα έβαζες στην καριέρα σου;

«Ακόμη δεν θέλω να βάλω τίτλο γιατί δεν έχω σταματήσει το μπάσκετ, έχω περάσει πάρα πολλά ελπίζω να περάσω και άλλα. Έχω την ευλογία να κάνω μια καριέρα 12 ετών σε υψηλό επίπεδο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι την στιγμή που αποχωρήσω».

---- Η πρόκριση στους «16» του BCL ακόμη και αν η ομάδα δεν προκριθεί στους «8» συνιστά επιτυχία;

«Οι «16» δεν είναι στόχος, αυτό είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε φέτος. Προσωπικά κάθε χρόνο θέλω να βρίσκομαι με την ομάδα μου στους «8» ή στους «4», το έχω ζήσει και θέλω να το ξαναζήσω, είναι ένα τρομερό συναίσθημα».

---- Και στην Ελλάδα  η 3η θέση είναι το ταβάνι;

«Πιστεύω ότι αυτή την στιγμή είναι δύσκολο για κάτι παραπάνω, έχουμε κάνει πέντε- έξι ήττες και οι ομάδες από πάνω μας είναι δύσκολο να κάνουν τόσες. Θέλω να τερματήσουμε τρίτοι στην κανονική διάρκεια και από εκεί και πέρα οι «θεοί του σπορ» έχουν τα σχέδια τους και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

--- Κλείνοντας τι θα ήθελες να πεις στους φίλους της ομάδας;

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη. Έπαθα την πλάκα μου που τους είδα στη Σμύρνη της Τουρκίας, το ίδιο και στο Λαύριο.Η ατμόσφαιρα τγο κλειστό μας είναι πάντα εξαιρετική, μου αρέσει να είναι γεμάτες οι κερκίδες, το αξίζει αυτή η ομάδα, χαιρόμαστε όταν το βλέπουμε και αποδίδουμε ακόμη καλύτερα παίρνοντας θετική ενέργεια από την κερκίδα. Εύχομαι λοιπόν να έχουμε πάντα γεμάτο το γήπεδο μας και πάντα να έχουμε αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα».

Ετικέτες

Ξεχωριστή θα έλεγα στιγμή. Ευχάριστη και συγκινητική ταυτόχρονα να βλέπεις το…παιδί σου να μεγαλώνει με την ίδια δίψα και θέληση όπως τον πρώτο καιρό που περπάτησε. Πενήντα λοιπόν τεύχη!. Το «Αθλητικό Περιστέρι» η εφημερίδα που ξεκίνησε το ταξίδι της με στόχο  να «αναβιώσει» το έντυπο της δεκαετίας του ’70 και του ’80 που κυκλοφορούσε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας με εκδότη τον Γιώργο Κατιντσάρο, συμπλήρωσε τα 50 τεύχη της.

Σε εποχές δύσκολες που η έντυπη έκδοση έχει χάσει την αίγλη της όπως τις περασμένες δεκαετίες και αυτό αποτυπώνεται από τις κυκλοφορίες των εφημερίδων πανελλαδικώς. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια έκδοση που θέλω να πιστεύω ότι προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό του Περιστερίου κάτι το διαφορετικό. Και ίσως να το έχει πετύχει ως ένα βαθμό. Γι’ αυτό και η καρτερία, τα μηνύματα και τα σχόλια  των αναγνωστών αποτελούν πηγή έμπνευσης για το επόμενο βήμα. Υγεία να έχουμε να προχωράμε και να συμπορευόμαστε. Για το καλό του αθλητισμού της πόλης μας, εδώ είμαστε για όλα τα σπορ, χωρίς διακρίσεις το «Αθλητικό Περιστέρι» αποτελεί βήμα για όλους τους συλλόγους, ο Ατρόμητος και ο Γ.Σ. Περιστερίου δικαίως έχουν τη μερίδα του λέοντος.

Ο Ατρόμητος τον τελευταίο καιρό «δεν μας τα λέει καλά», έχασε πλέον τα play offs και αυτό που πρέπει να κάνει είναι να προσέξει και να πάρει τους βαθμούς εκείνους που θα κάνουν πιο εύκολο το έργο του για τα play out. Κι εκεί  να δοθεί ευκαιρία σε νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής εν όψει της επόμενης περιόδου.

 Ο ΓΣΠ μας «τα λέει καλύτερα», η τρίτη θέση στη κανονική περίοδο λογικά θα έρθει, μακάρι να κάνει  την ανατροπή στο B.C.L. και να τον δούμε στους «8» της διοργάνωσης αν και το ξεκίνημα με τις τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια δεν αφήνει περιθώρια για πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Με βασικούς καλεσμένους,  τον Κάρολ Αντζιέλσκι τον Πολωνό επιθετικό του Ατρόμητου και τον Τζο Ράγκλαντ τον Αμερικανό πόιντ γκραντ του ΓΣΠ, το «Αθλητικό Περιστέρι» του Φεβρουαρίου είναι πλέον στο πιάτο σας. Καλή ανάγνωση να είστε όλοι και όλες καλά!

 

 

TALK OF THE TOWH

---- Φιλαράκια μου θα ξεκινήσω δίνοντας σας μια συμβουλή: Άμα θέλετε να ζητήσετε καμία εξυπηρέτηση να το κάνετε πριν τις εκλογές. Γιατί μετά τις εκλογές «μην τον είδατε τον Παναή» θα περιμένετε και θα σας βγει το λάδι. Και αντί να σας έχουν υποχρέωση θα σας κάνουν να νιώθετε ότι εσείς τους έχετε υποχρέωση; Πως με βλέπετε αγριεμένο;

---- Καθόλου αγριεμένος. Έχω «φιλοσοφήσει» κάποια πράγματα και θέλω απλά να σας τα μεταφέρω. Δεν αναφέρομαι σε προσωπικά βιώματα αλλά σε όσα ακούω δεξιά και αριστερά. Απλά πράγματα οι «πολιτικάντηδες» τα κάνουν δύσκολα, ενώ άμα τους το ζητούσατε πριν τις εκόγές θα σας το έφτιαχναν μέχρι να μετρήσεις μέχρι το δέκα. Θέλω να σας κόβει λιγουλάκι!.

---- Μεγάλος ντόρος δημιουργήθηκε πάντως τις προηγούμενες μέες με την εκλογές του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) καθώς ο Ανδρέας Παχατουρίδης, που κατείχε την αποδοχή όλων των Δήμων, έχασε μετά από 9 χρόνια στην προεδρία. Το θέμα μας είναι το παρασκήνιο που διαδραματίστηκε και οι «αλά Κομανέτσι» κινήσεις των άλλων δημάρχων προκειμένου να εκλέξουν νέο πρόεδρο του ΑΣΔΑ τον προερχόμενο από τη ΝΔ, Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα.

---- Έγιναν κάποιες συμπράξεις λοιπόν που σε κάνουν να αναρωτιέσαι τελικά αν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο κόμμα. Η Κουκουβίνου για παράδειγμα,  η νέα δήμαρχος του Ιλίου, προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ ενώ διέδιδε ότι ήταν με τον Παχατουρίδη, τελικά ψήφισε Τσίρμπα.

---- Παρασκήνιο υπάρχει και πάντα θα υπάρχει βέβαια αλλά το θέμα είναι  πως γίνονται οι διαδικασίες μιας εκλογικής μάχης. Η υποψηφιότητα Τσίρμπα από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης του έγινε με μυστική ψηφοφορία κάτι που δεν προβλέπεται σύμφωνα με το άρθρο 7, παρ. 10, της απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών με αριθμό 16852/06.04.2011  που αναφέρει ότι: «Αποφάσεις που λαμβάνονται με μυστική ψηφοφορία, όπου δεν το επιτάσσει ο νόμος, είναι άκυρες».

---- Λογική η αντίδραση και η διαμαρτυρία του Παχατουρίδη που ζήτησε αναβολή των εκλογών μέχρι το δημοτικό συμβούλιο των Αγίων Αναργύρων να διορθώσει το λάθος του αλλά οι περισσότεροι επέμεναν να γίνουν οι εκλογές με τις…ευλογίες των προερχόμενων από το ΚΚΕ που ψήφισαν «λευκό» βοηθώντας με την παρουσία τους στην επίτευξη απαρτίας.

---- Κάπου πήρε πάντως το μάτι μου ότι στις συγκεκριμένες εκλογές αναμείχθηκε η Νάντια Γιαννακοπούλου. Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ που κοίταξε το κόμμα μας αλλά η οποία έχει τα γραφεία της στο Περιστέρι, στηρίζει τον αγώνα της στην πόλη μας, πηγαίνοντας απέναντι στον Παχατουρίδη. Τα έχει αυτά η πολιτική από την άλλη υπήρχε λόγος να αναμειχθεί σε μια υπόθεση που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση; Ο καθένας κρίνεται σε βάθος χρόνου.

----- Ίσως ο δήμαρχος να προχωρήσει ή να έχει προχωρήσει τώρα που με διαβάζετε σε δικαστική προσφυγή. Για να γίνουν ξανά οι εκλογές στον ΑΣΔΑ και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένος. Σημασία έχει πια ότι ο Σύνδεσμος δεν είναι ενωμένος και έχει διασπαστεί. Άρα καθένας μπορεί να τραβήξει το δρόμο του από την στιγμή που δεν υπάρχει ομοφωνία.

----  Εγώ στη θέση του Παχατπυρίδη να σας την αλήθεια μου, θα δημιουργούσα μαζί με τον Δήμο Φυλής  που είναι μαζί του, ένα ξεχωριστό φορέα και μετά ελάτε να με βρείτε!. Στην πόρτα σας θα τα έχετε κάθε μέρα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε…..

--- Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στο Πάρκο Τρίτση ορίστηκε από τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά ο «περιστεριώτης» Σάκης Κατσούλης με αναπληρώτρια πρόεδρο την Αθανασία Παπασπύρου και μέλος τη Μαίρη Αγγελοπούλου. Το «Τρίτση» επισκέπτονται πολλοί συμπολίτες μας και στόχευση είναι να αποτελέσει ένα χώρο  άσκησης, ψυχαγωγίας, πολιτισμού και κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Ετικέτες

Στο 2-2 έμεινε ο Ατρόμητος  κόντρα στη Λαμία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος – Άγγελος Ράμφος.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 10’, με τον γκολκίπερ της Λαμίας, Χατζηεμμανουήλ, να πραγματοποιεί καίρια επέμβαση σουτ του Γιώργου Βρακά έξω από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 28’, με το πλασέ του Ρούμπεν που πρόλαβε την έξοδο του Μαρκετζάνι, ωστόσο, η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Σάσα Ίλιτς ήταν πολύ γρήγορη.

Στο 41’ έπειτα από σέντρα του Τζοβάρα, ο Ρομπάιγ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο τελείωμα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, σκορ που ήταν και η ιστορία του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Σάσα Ίλιτς προχώρησε σε επτά αλλαγές, ενώ στο 52’ πραγματοποίησε και την 8η αλλαγή του, περνώντας στο ματς τον Γιάννη Σάλτα αντί του Γκαμπριέλε Μαρκετζάνι.

Στο 67’ ο Χατζηεμμανουήλ πραγματοποίησε ακόμα μία εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Κούντε έξω από την περιοχή, αλλά τρία λεπτά αργότερα δεν υπήρχε απάντηση από την αντίπαλη άμυνα. Ο Βρακάς με σουτ έξω από την περιοχή είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Βαλένσια έστρωσε στον Αντζιέλσκι που από κοντά σημείωσε το 2-1.Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 82’ με το πλασέ του Λάκε.

 

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι (52’ Σάλτας), Κιβρακίδης (46’ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46’ Ντε Μποκ), Ασεβέδο, Πομόνης (46’ Αθανασίου), Γκονθάλεθ (46’ Κούντε), Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ (46’ Βαλένσια), Βέργος (46’ Αντζιέλσκι), Τζοβάρας (46’ Κούεν).

Ετικέτες

Στο Μαζαράκη και τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου προπονήθηκε από σήμερα (22/03) έως και την Κυριακή (24/03), η Εθνική μας ομάδα.

Η Ελλάδα θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι, κατόπιν σχετικής επιθυμίας του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, στο πλαίσιο της προετοιμασία των διεθνών ποδοσφαιριστών για τον τελικό της προσεχούς Τρίτης, στη Γεωργία με «έπαθλο» μια θέση στα τελικά του Euro 2024.

Η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στο Μαζαράκη σε συνδυασμό με το γυμναστήριο, αλλά και τα πιο ενδεδειγμένα μέσα αποκατάστασης με την πισίνα, τα σπα και το τζακούζι που διαθέτει το «σπίτι» του Ατρόμητου, προκρίνουν το προπονητικό  κέντρο ως την καλύτερη λύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ετικέτες

Παρότι έκανε μεγάλη προσπάθεια η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (13-11) από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του G1 της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη φάνηκε να αιφνιδιάζονται στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όπου αγωνίστηκαν χωρίς τον Πρέκα, με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 4-0 στο πρώτο 8λεπτο.

Στη συνέχεια προσπάθησαν, αλλά το επιμέρους 4-4 έστειλε τις δυο ομάδες στην ανάπαυλα με το σκορ να είναι 8-4 για τους «κυανέρυθρους».

Στο τρίτο 8λεπτο οι πολίστες του ΓΣΠ ήταν εξαιρετικοί και με επιμέρους σκορ 1-5, έφεραν τον αγώνα στα ίσια (9-9) στο τέλος του τρίτου 8λεπτου. Στην τελευταία περίοδο, ο Πανιώνιος έχοντας περισσότερη ενέργεια σημείωσε 4 γκολ και έφτασε στη νίκη έχοντας πρώτο σκόρερ τον Νίκολα Μοσκόφ με 6 τέρματα, ενώ από τον ΓΣ Περιστερίου ο Θανάσης Χρυσοσπάθης είχε 5 γκολ.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-0, 4-4, 1-5, 4-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 6, Μουρίκης 2, Γούνας 1, Σοφός, Καπετανάκης 2, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Κ., Χρυσοσπάθης 5, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 1, Τοράκης 1, Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης.

Λούδης: «Κρατάμε την αντίδραση, καθοριστική η απουσία του Πρέκα»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι, όπου κρατάμε την αντίδραση της ομάδας, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που δεν πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας ή τους βαθμούς, κρατάω την αντίδραση μετά από το κακό ξεκίνημα, όπου ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 4-0. Αντιδράσαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι κκαι θεωρώ στο τέλοςότι χάσαμε και από έλλειψη ενέργειας. Επίσης καθοριστική όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν και η απουσία του Πρέκα από το παιχνίδι».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας