Τελευταία ενημέρωση 08:15, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε  ότι δίνεται νέα παράταση μέχρι τις 20 Ιουλίου για να αποκτήσουν οι φίλαθλοι με την αγορά κάρτας διαρκείας, ΔΩΡΕΑΝ το παιδικό διαρκείας, αλλά και για να λάβουν μέρος στην ΚΛΗΡΩΣΗ για 5 διπλά εισιτήρια με όλα τα έξοδα πληρωμένα για το πρώτο μας ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΕ η κλήρωση των Τελικών φάσεων των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου που πραγματοποιεί πια τρομερή δουλειά θα πάρει μέρος και στις δύο κατηγορίες, οι δε Άντρες μέσα στη Χωράφα μπορούν και έχουν την άνοδο. Το ίδιο και οι γυναίκες αν και η αποστολή τους είναι πιο δύσκολη καθώς ανεβαίνουν δύο ομάδες, σε αντίθεση με τους άνδρες που ανεβαίνουν τέσσερις.

Β’ ΑΝΔΡΩΝ (24-26 Ιουλίου, Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου)

1.Ποσειδών Ιλισίων, 2.Ηρακλής, 3.ΓΣ Περιστερίου, 4. ΝΟ Λάρισας, 5. ΑΣ Απόλλο, 6. Απόλλων Σμύρνης

Οι αγωνιστικές:

1η 1-6, 3-4, 2-5

2η 6-4, 5-3, 1-2

3η 4-5, 2-6, 3-1

4η 6-5, 1-4, 2-3

5η 5-1, 4-2, 3-6

Στην Α2 Ανδρών ανέρχονται οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (31 Ιουλίου – 2 Αυγούστου, Αθήνα)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΣ Απόλλο, ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ, ΟΕΑΝΑ Βόλου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός, ΓΣ Περιστερίου

Οι αγωνιστικές:

1η 1-3, 2-4

2η 1-4, 2-3

3η 2-1, 3-4

Οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης, ανέρχονται στην Α2 Γυναικών.

Ετικέτες

Εμείς τον Αλαφούζο δεν τον πάμε!. Να εξηγούμαστε. Όταν όμως σε μια συνέντευξη –ποταμό για όλους και για όλα αποφεύγει να πει οτιδήποτε για τον Ατρόμητο έχοντας προφανώς τη φωλιά του λερωμένη και αντ’ αυτού εξαπολύει μύδρους για τον Αστέρα Τρίπολης που έχει ενδυθεί με το μανδύα της εξυγίανσης αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Ο πρόεδρος του Παναθηναικού μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θύρας 13 είπε τα εξής για την ομάδα της Αρκαδίας: «Έμαθα πρόσφατα ότι η ΕΠΟ δεν είχε στείλει τίποτα για την εμπλοκή του Αστέρα Τρίπολης. Αυτοί είναι ένα στάδιο πριν από τη δίκη. Ο Αστέρας θα έπρεπε να είχε υποβιβαστεί. Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα είναι προκλητικά. Στο ποδόσφαιρο η ένδειξη αρκεί για να τιμωρηθείς. Εάν στην Ελλάδα λειτουργούσαν αυτά, η σύνθεση στο ποδόσφαιρο θα ήταν διαφορετική».

Ετικέτες

Τι το καλύτερο να παίρνεις παπούτσι από τον τόπο σου. Ο Ήφαιστος έκανε την κίνηση ματ και πήρε στο δυναμικό του δύο ταλέντα από τον Γαλαξία που ξεχώρισαν πέρσι στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας. Πρόκειται για τον Νίκο Τσάγρη και τον Γιώργο Κανδυλιώτη οι οποίοι υπέγραψαν δελτία, ο δεύτερος παραχωρήθηκε με υποσχετική για 1+ 1 χρόνο.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Μπουρνιάς αποτελεί παρελθόν από τον Ήφαιστο έπειτα από συνάντηση με τον πρόεδρο Άρη Δημοθεοδώρου. Αιτία του διαζυγίου ήταν το οικονομικό.

 

Ετικέτες

Ικανοποίηση επικρατεί στον Γαλαξία για το γεγονός ότι δύο παίκτες της ομάδας πήραν προαγωγή δύο κατηγοριών και από τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην Α' Κατηγορία με τη φανέλα μάλιστα μιας άλλης περιστεριώτικης ομάδας του Ηφαίστου.

Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Γαλαξία λοιπόν: «έκλεισε και τυπικά η μεταγραφή των ποδοσφαιριστων Νίκου Τσάγρη και Γιώργου Κονδυλιώτη. Ο δεύτερος παραχωρήθηκε με υποσχετική 1+1. Η διοίκηση του Γαλαξία ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές μας για την προσφορά τους, και τους εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία στην καινούργια τους ομάδα.Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του Ηφαίστου και τον και τον τεχνικό διευθυντή Θεόδωρο Τρανό, για την συμπεριφορά και τον σεβασμό που έδειξαν στην ομάδα μας κατά τις συζητήσεις που κάναμε, για την μετακίνηση των ποδοσφαιριστών μας».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας