Τελευταία ενημέρωση 01:17, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Mε διπλές προπονήσεις μέχρι να φύγουν στις 8 του μηνός για το Πήλιο θα συνεχίσουν οι παίκτες του Ατρόμητου.

Όπως αναφέρει σχετικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ: «Διπλή προπόνηση περιελάμβανε σήμερα η τρίτη μέρα προετοιμασίας της ομάδας μας για την περίοδο 2015-16.

Έλαβαν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι γευμάτισαν και δείπνησαν μετά το τέλος των δύο προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του αθλητικού μας κέντρου.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση».

Ετικέτες

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Λουτρακίου η τελετή λήξης του 1ου τουρνουά Δικτύων Σχολών Ατρόμητου που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του  Τάκη Μιχαλέτου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Έλαβαν μέρος οι εξής ομάδες: Champions Academy Kύπρου, Ακαδημία Σερπάνος, Ελλάς Βέλου, Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Μυκόνου, ΑΟ Κουβαράς, ΑΟ Τσιλιβή, Δύναμη Ασπροπύργου, ΠΑΣ Νάξου, ΑΟ Λουτρακίου, Πέλοψ Κιάτου.

Το τουρνουά διεξήχθη στα γήπεδα Λουτρακίου, Αγίων Θεοδώρων, Ισθμίων και αποτέλεσε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Οι αποστολές των ομάδων από την επαρχία και την Κύπρο κατέλυσαν σε πολυτελή ξενοδοχεία του Λουτρακίου και των Ισθμίων.

Οι αποστολές των 12 ομάδων που πήραν μέρος παρέλασαν ντυμένες ομοιόμορφα ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή τους σε ένα τουρνουά που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Η τελετή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του διοργανωτή και Υπεύθυνου Δικτύου Σχολών Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου που ευχαρίστησε τις ομάδες, τα παιδιά αλλά και όσους συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του τουρνουά.

Aπό την οικογένεια του Ατρόμητου ήταν εκεί όλοι οι προπονητές των υποδομών: Δημήτρης Χιώτης, Σάκης Σάσσαλος, Βασίλης Καλτσής, Άρης Σαρακηνός, Σωτήρης Ρίζος, ακόμη ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Βαγγέλης Μπεκρής, ο προπονητής της Κ20 Γιώργος Κορακάκης, που είδε τα περισσότερα παιχνίδια, ο Γενικός Αρχηγός του ΑΠΣ Ατρόμητος Θανάσης Καπσίρης και ο Γενικός Αρχηγός της Κ20 Σίμος Συμεωνίδης.

 Στην πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης η χήρα του αείμνηστου Τάκη Μιχαλέτου, Βιργινία (συνοδευόταν από τον αδελφό του εκλιπόντος Μπάμπη) που παρέλαβε την αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό.

Για την συμβολή τους στην επιτυχία του 1ου τουρνουά Soccer Schools Ατρόμητου τιμήθηκαν:

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λουτρακίου κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Προϊστάμενος Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου κ.Παναγιώτης Αργύρης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κορίνθου, το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε στον διαιτητή Σούπερ Λίγκας Γιώργο Δασκαλόπουλο ο οποίος σφύριξε τους δύο μεγάλους τελικούς του τουνουά. Του την παρέδωσε ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του Ατρόμητου Αντώνης Καραλής.

Tην τελετή λήξης τίμησε και ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος κ. Αντώνης Πατατανές.

 

Αναμνηστική φανέλα του Ατρόμητου δόθηκε στον ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Σερπάνος, Αποστόλη Τερτίγκα ο οποίος ήταν ο άτυχος του τουρνουά καθώς έσπασε σε ένα παιχνίδι το χέρι του.

Όλες οι ομάδες πήραν μετάλλια σε ανάμνηση της συμετοχής τους στο τουρνουά. Στις τέσσερις ηλιακές κατηγορίες δόθηκαν τα εξής κύπελλα:

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Βραβείο Fair Play ΑΟ Μυκόνου

Κυπελλούχος: Champions Academy Κύπρου

1η Θέση: Αθλούπολη, 2η θέση: Ευκλείδης Μεγάρων, θέση: Ακαδημία Σερπάνος.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Βραβείο Fair Play: Champions Academy Κύπρου

Κυπελλούχος Ακαδημία Σερπάνος

1η θέση: Αθλούπολη Κορίνθου, 2η θέση: Champions Academy Κύπρου, 3η θέση: Ελλάς Βέλου.

ΠΑΙΔΕΣ

Βραβείο Fair Play: ΑΟ Μυκόνου

Κυπελλούχος ΠΑΣ Νάξου

1η θέση: ΑΟ Λουτρακίου, 2η θέση: Champions Academy Κύπρου, 3η θέση: ΑΟ Τσιλιβή.

 

ΕΦΗΒΟΙ

1η θέση: ΑΟ Μυκόνου, 2η θέση: Πέλοπας Κιάτου, 3η θέση: ΑΟ Λουτρακίου.

Η Ιωάννα Μπαντράνη (εδώ με τον Δημήτρη Δημητρίου της Champions Academy) μαζί με Σοφία Γεωργιάδου και τη Μαρία Μίχα αποτέλεσαν τη γραμματεία του τουρνουά που επιμελήθηκε ο εξπρέρ Γιώργος Φίλος,

Ετικέτες

Πολύ κρίμα και απίστευτη γκαντεμιά για τον Θανάση Καραγκούνη που δεν θα μπορεί να πιστέψει το άγριο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα!

Όπως αναφέρει το έγκυρο ολλανδικό σάιτ, «voetbalinternational.nl», ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Τσβόλε έπαθε νέα ζημιά, αντίστοιχη με αυτή που είχε υποστεί τον περασμένο Νοέμβριο!

Τότε είχε τραυματιστεί στο γόνατο, σε προπόνηση και είχε αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, την ώρα που ανάρρωνε κι ενώ ήλπιζε πως θα επιστρέψει δριμύτερος, ο 23χρονος πρώην άσος του Ατρόμητου, χτύπησε εκ νέου και σύμφωνα με το δημοσίευμα του... 'λαχε παρόμοιος τραυματισμός.

Όπως υπολογίζουν στην χώρα, λοιπόν, ενδεχομένως να μην μπορέσει να αγωνιστεί καν την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού back to back τέτοιου είδους πρόβλημα δεν τον ξεπερνάς κι εύκολα. Τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά... Πόσω μάλλον όταν «διψάς» για μπάλα, σε αυτή την ηλικία κι ενώ είχες περάσει τόσους μήνες σαν θηρίο στο κλουβί, περιμένοντας την επιστροφή...

Κάποιος πρέπει να το μάτιασε αυτό το παιδί που άνοιξε τα φτερά του για την Ευρώπη και δύο απανωτοί τραυματισμοί του στερούν να πετάξει...

Ετικέτες

Για 3η μέρα συνεχίστηκε σήμερα το 1ο τουρνουά του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου.

Τα αποτελέσματα της ημέρας είναι τα εξής:

ΕΦΗΒΙΚΟ

Μικρός τελικός

Κουβαράς – Λουτράκι                1-5

ΠΑΙΔΙΚΟ

ChampionsAOMυκόνου          2-0

ΠΑΣ Νάξου – Πέλοπας Κιάτου   5-0

ΑΟ Λουτρακίου – ΑΟ Τσιλιβή     4-2

Τελικός Κυπέλλου/FairPlay

ΑΟ Τσιλιβή – Μύκονος               1-2

Αο Τσιλιβή – ΠΑΣ Νάξου           0-4

ΑΟ Μυκόνου – ΠΑΣ Νάξου       0-0

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

Champions 1 – Eλλάς Βέλου            2-1

Champions 1 – Aθλούπολις             0-2

ΑΟ Λουτρακίου – Δύναμη Ασπ.       0-2

ΑΟ Λουτρακίου – Σερπάνος 2         1-4

Μύκονος – Σερπάνος 1                   5-2

Μύκονος – Champions 2                 0-1

TZOYNIOΡ

Champions 1 – Eλλάς Βέλου            1-1

Ευκλείδης Μεγ. – Πέλοπας Κιάτου   4-0

ΑΟ Μυκόνου – ΑΟ Λουτρακίου        3-3

Σερπάνος – Αθλούπολη                   1-1

Μικρός τελικός

Πέλοπας Κιάτου – Σερπάνος          1-2

Τελικός Κυπέλλου

Champions – AO Λουτρακίου       2-2 (πεν. 6-5)

Τελικός Fair Play

Eλλάς Βέλου – ΑΟ Μυκόνου         4-5

Ετικέτες

Διήμερο σεμινάριο προπονητικής ποδοσφαίρου με θέμα «σύγχρονες εφαρμογές προπόνησης φυσικής κατάστασης στην  περίοδο προετοιμασίας και στην αγωνιστική περίοδο πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Εισηγητής του σεμιναρίου που θεωρείται από τα κορυφαία στην Ελλάδα είναι ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας που έχει δουλέψει στον Ατρόμητο ως συνεργάτης του Μπάγεβιτς και μεταξύ των άλλων  εισηγητών θα είναι και ο νυν γυμναστής του Ατρόμητου Σωτήρης Ρούσσης.

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας