Τελευταία ενημέρωση 07:20, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με δύο συνεχόμενες παρουσίες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ολοκλήρωσε τη θητεία του στην ομάδα Κ15 του Ατρόμητου ο Σωτήρης Θεοδώρου.

Ετικέτες

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α2 κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Basketaki είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος των Wardogs της περιστεριώτικης ατσάλινης ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Ετικέτες

Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται ακόμη και για τους καλύτερους!. Ο Βαγγέλης Νάστος ήταν ο καλύτερος!.

Ετικέτες

Μέχρι την Τουρκία έχει φθάσει η χάρη του υγιούς Αστέρα Τρίπολης!. Η ομάδα της Αρκαδίας μπορεί να έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου τα δύο τελευταία χρόνια από αγωνιστικής πλευράς και της αξίζουν συγχαρητήρια για το γεγονός αυτό ωστόσο η επικείμενη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ έχει κινητοποιήσει τον τουρκικό τύπο που κάνει λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Η εφημερίδα Milliyet, γράφει  ότι η UEFA δεν έδειξε καθόλου ανοχή στην Φενέρμπαχτσε και την συμμετοχή της στα στημένα ματς τιμωρώντας την με τριετή αποκλεισμό από την Ευρώπη, την ώρα που άλλες ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης λόγω της εμπλοκής του προέδρου του, Γιώργου Μποροβήλου, και του εκ των ιδιοκτητών των Αρκάδων, Δημήτρη Μπάκου στο «Coriopolis» συμμετέχει κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

«Με τη Φενέρμπαχτσε υπήρξε μηδενική ανοχή, καθώς την απέβαλαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ σε πιο σοβαρές περιπτώσεις όπως του Αστέρα, δεν υπήρξε κανείς ενδοιασμός να τον αφήσουν να παίξει στους ομίλους του Europa League», ενώ γίνεται αναφορά και στον Πορτογάλο πιθεωρητή της επιτροπής ελέγχου και ηθικής της UEFA, Μιγκέλ Λίταρντ Φερνάντεθ Παλάσιος ο οποίος ενέκρινε την συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο οποίος βασίστηκε σε στοιχεία που προσκόμισε ο integrity officer της ΕΠΟ, Δημήτρης Δαβάκης. 

Δεν ξέρουμε το κατά πόσο ο Αστέρας Τρίπολης έχει θεραπευτεί τα τελευταία χρόνια και να παρουσιάζεται ως υγιής, ξέρουμε όμως ότι έχει νοσήσει και απόδειξη η εκκρεμοδικία με τους Μποροβήλο και Μπάκο. Ρωτήστε άμα θέλετε και τους ανθρώπους του Ηρακλή για τον υγιή Αστέρα Τρίπολης και πως πριν μερικά χρόνια πήρε τη θέση του στη Σούπερ Λίγκα ενώ είχε υποβιβαστεί μαθηματικά στη Β' Εθνική. Αυτοί θα σας πουν για τον υγιή Αστέρα Τρίπολης.

Εμείς εδώ στο Περιστέρι από την άλλη πλευρά έχουμε το...χάρισμα να δικάζουμε και να καταδικάζουμε ανθρώπους της ομάδας της πόλης μας πριν η υπόθεση Πίντο οδηγηθεί στον Ανακριτή. Και τι δεν ειπώθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φίλους ή «φίλους» του Ατρόμητου που πίστευαν τα όσα είχε καταθέσει ο Φύσσας. Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι μας. Αθώοι όλοι με τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή και Εισαγγελέα. Λερώθηκε όμως το όνομα του Ατρόμητου από την κατάθεση ενός ψευδομάρτυρα όπως αποδείχθηκε. Αντίθετα ο υγιής Αστέρας που έχει εκκρεμότητες από την υπόθεση «Coriopolis» μπορεί να παίξει κανονικά στο Γιουρόπα Λιγκ, την ώρα που η ΟΥΕΦΑ είχε πράξει για τη Φενέρμπατχσέ ακριβώς το αντίθετο. Kαι για μην «κατηγορηθούμε», δεν είμαστε με τους Τούρκους.

Κι επειδή τέλος πάντων μιλάμε περί υγείας του υγιούς Αστέρα, ωραίο παιχνίδι έγινε εκείνη την ημέρα. Ολυμπιακός - Αστέρας 7-2. Σκορ γεμάτο υγεία!

 
Ετικέτες

Τη πολύ μεγάλη σημασία που δίνει στις υποδομές σηματοδοτεί η απόφαση της διοίκησης του Ατρόμητου να στείλει την ομάδα της Κ20 στο Ελατοχώρι Πιερίας για να κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας χρονιάς.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας