Τελευταία ενημέρωση 08:03, 29 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Tην άνοδο στην Γ΄ Κατηγορία ΕΣΚΑ πανηγυρίζει ο Αστέρας Περιστερίου μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και ως πρώτη επιλαχούσα ομάδα.

Ετικέτες

 Ένα γεμάτο γήπεδο θέλει και χρειάζεται την Κυριακή ο Ατρόμητος για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να κατακτήσει τουλάχιστον την τρίτη θέση στα πλέι οφς και η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ στις θύρες 2, 4 και 7 ευρώ καθώς και το κλασικό 5ευρώ στη Θύρα 5 προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση του κόσμου. Ήδη το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι πολύ μεγάλο για το τελευταίο ματς της χρονιάς που ίσως μέσα από αυτό να έρθει κάτι αναπάντεχο αλλά και πολύ μεγάλο για τον Ατρόμητο.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ανακοίνωσε ότι αύριο Παρασκευή η πώληση από το γραφείο της διαχείρισης (θύρα 2) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/.

Ετικέτες

Mε είκοσι μέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Γιώργος Σπανός για όσα έγραψε σε βάρος του ο διαιτητής Ζαχαριάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στο Περιστέρι. Δηλαδή δεν θα έχει δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟ.

Ετικέτες

Ούτε και στη Δεύτερη Γενική συνέλευση που έγινε την Πέμπτη υπήρχε απαρτία και κατόπιν αυτού η οριστική Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 08/06/15 και ώρα 20.00

Είναι σίγουρο ότι θα είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου διότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει οπωσδήποτε να εκλεγεί Διοικητικό συμβούλιο έτσι όλα τα θέματα να δρομολογηθούν κατά την διάρκεια της πρώτης συνέλευσης.

Το Δ.Σ. έκανε πλήρη αναφορά για τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, παρουσίασε πρόγραμμα βιωσιμότητας του συλλόγου και καλής παρουσίας στο χώρο αλλά οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη για να υλοποιηθεί . Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι οι καιροί των λίγων παραγόντων που στηρίζουν την ομάδα πάρα-πολλά χρόνια έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Με την συμμετοχή πολλών και με αγάπη προς το σύλλογο όλα θα είναι πιο εύκολα . Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει όλοι να παραστούν στη Γενική συνέλευση να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του συλλόγου έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει.

Άλλωστε ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κάνει συνέχεια περήφανη την γειτονιά του , και την πόλη του για το αθλητικό και πολιτιστικό έργο που παράγει : A’ κατηγορία –Δ ‘ -Εθνική – Γ΄ Εθνική- Κύπελλα ήθους- Ακαδημίες.

 

 

Ετικέτες

Η ΓΣΠάρα ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας της  με τον  Σάκη Γεωργοπαπαδάκο για έναν ακόμη χρόνο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας