Τελευταία ενημέρωση 15:52, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πραγματοποιήθηκε  χθες η κλήρωση των Playouts για τη σεζόν 2023/24, με τον Ατρόμητο να έχει τέσσερα ματς εντός και τρία εκτός.

Ετικέτες

Με γκολ που σημείωσε ο Βραχίμη στο 90ο λεπτό ο Ηρακλής έχασε άδικα στου Ζωγράφου από τον Αστέρα ! Ο 27χρονος υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της περιοχής μετά από απομάκρυνση και αφού στόπαρε με το στήθος έπιασε ένα δυνατό σουτ με το οποίο την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0!

Νωρίτερα είχε γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές για να προηγηθούν, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε εξ επαφής κεφαλιά του Καρακάση στο 35'. Οι κυανέρυθροι ενέτειναν την πίεσή τους στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, χάνοντας κι εκεί κάποιες ευκαιρίες για γκολ, όμως μεγάλη στιγμή είχαν και οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια σε προσπάθεια του Νίτα.

Διαιτητές: Φωτάκος, Αγγελάκης-Γεωργίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Μάκης Ραφαηλίδης): Λαχανάς, Αθανασάκος (78' Ζαφείρης), Στεργίου, Τούντας, Εξηντάρης, Καρακάσης (51' Μάντζαρης), Μπλιώνας (66' Δρακάς), Τσάκαλος, Βραχίμη, Τζίγκος (66' Ιωαννίδης), Καραμάνος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης, Χρυσοχόος (78' Θεοδωρακόπουλος), Νίκος (63' Π. Μήτρος), Ζαρκαλής (63' Χασιώτης), Πρίνος, Βασιλείου, Ζαφειράτος (88' Σάσσαλος), Ν. Μήτρος, Νίτας, Βαρδαραμάτος, Πουρίκι.

ΠΗΓΗ SOCCERLIVE.GR

Ετικέτες

Με τον Ολυμπιακό θα αναμετρηθεί το βράδυ της Δευτέρας (4/3, 20:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι  για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Οι «κυανοκίτρινοι» ξέρουν ότι η αποστολή τους είναι δύσκολη απέναντι στους «ερυθρόλευκους», αλλά με την βοήθεια του κόσμου θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.Πέρσι έχασαν το ματς σε ..νεκρό χρόνο από τον Γουόκαπ, γιατί να μην κάνει το ίδιο και με επιτυχία αυτή τη φορά;

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις ομάδες του υψηλότερου επιπέδου του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως είναι ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ για 40 λεπτά. Αυτό το γεγονός θα μας δώσει πολύ καλές πιθανότητες για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Βέβαια, για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να αποδώσουμε το καλύτερο που μπορούμε από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης» δήλωσε ο Ζερμέιν Λοβ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Και πρόσθεσε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί η παρουσία του μας δίνει ενέργεια και την κατάλληλη ώθηση για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα».

*** Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Ναζ Μήτρου - Λονγκ παραμένουν εκτός προπονήσεων και έτσι δεν θα παίξουν ούτε στην αναμέτρηση απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη,

Ετικέτες

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με το πάθος και τη δύναμη να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία, ΑΟ Περιστερίου και Χολαργός έμειναν στο 0-0.

ΠΗΓΗ STOPLEKTO.GR

Οι δύο ομάδες παραμένουν σε επισφαλή θέση, με τους γηπεδούχους να έχουν πλέον 31 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους 33.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Θεοδωρόπουλος (64′ Λαγός), Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Δημητρίου, Ζαφειράτος, Μιχάλης, Ριζβάνι (55′ Κεφάλας), Γεωργακόπουλος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τσαγκάρης Ζιάμπρας, Γαλνόπουλος, Βλασσόπουλος, Άνχελ, Μπαλαχτσής (60′ Ζαφείρης), Πατερίτσας, Μακρής (70′ Χαζής), Φωστέρης (86′ Τσιαντής), Λαχανάς (60′ Κομνηνός).

Ετικέτες

Aνεβαίνει συνεχώς

Ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ η Ανθούπολη επικράτησε με 2-1 εκτός ‘εδρας επί της Ελευθερούπολης και συνέχισε την ανοδική πορεία της.

ΠΗΓΗ STOPLEKTO.GR

Εφτασε έτσι τους 32 βαθμούς, με την Ελευθερούπολη να μένει στους 25. Στο 25′ ο Παντελαίος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Τζαμαλή στο 37′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 74′ ο Κυριαζής.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κολονέλος, Καρυπίδης, Παναγόπουλος (77′ Γεωργίου), Χαλκιαδάκης, Φλώρος (57′ Ψυλλάκης), Σωτηρίου, Γκιτάκος (81′ Παπακοσμάς), Λέκκας, Παντελαίος, Σερδενές, Μπονγκουέ (77′ Μεσάκου).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Μπαγετάκος, Διονάτος, Κακιώρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης (32′ λ.τ. Κυριαζής), Ντούρο (62′ Τσαγιάννης), Πάσσααρης, Τζαμαλής (82′ Μακρής), Λαϊνάς (82’ Ζαχαρίας), Πανούτσος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας