Τελευταία ενημέρωση 07:48, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πάνω στην παλαίστρα εκεί που καθημερινά χύνουν κιλά από ιδρώτα, μοχθούν και παλεύουν για να «χτίσουν» γερό σώμα αλλά και μυαλό, τελέστηκε σήμερα το απόγευμα ο ετήσιος αγιασμός του τμήματος πάλης του Ηρακλή Περιστερίου.

Ετικέτες

Μέρα γιορτής η σημερινή για την γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου καθώς η αθλήτρια Χριστίνα Παπαδοπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της καρδιάς της Σπύρο Πρίφτη.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας Στέλλα Μουζάκη και Τάσος Τράγος, η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη και όλες οι παίκτριες εύχονται στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτο και με το καλό να δεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας τους. Κουμπάρα ήταν η επίσης παίκτρια της γυναικείας ομάδας Βιβή Ζουμπουλάκη.

 

Ετικέτες

Μέσα ρίχνει τριάρες, έξω ψάχνει τρόπο να περάσει πάνω από το «πούλμαν»!.

Σε δεύτερη συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ο Ατρόμητος Κ20 δεν μπόρεσε να σκοράρει με συνέπεια να μην πάρει τη νίκη αν και η διαφορά ποιότητας που τον χώριζε από τον αντίπαλο του ήταν πάλι πολύ μεγάλη. Πριν από δύο εβδομάδες είχε χάσει στον Πλατανιά, σήμερα το μεσημέρι «παραχώρησε» ισοπαλία στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0).

Γηπεδούχος βέβαια ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα (το ματς έγινε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Ανατολής) ο οποίος ουσιαστικά «απέσπασε» την ισοπαλία από τον Ατρόμητο και δεν την παραχώρησε καθώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε στήσει ένα… πούλμαν μπροστά από την εστία του με μοναδικό σκοπό να μην πετύχει γκολ. Και τα κατάφερε.

Το παιχνίδι ωστόσο ήταν ένας διαρκής μονόλογος του Ατρόμητου, ειδικά στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Κορακάκη έπαιξε πολύ ωραία μπάλα αλλά και τον αντίπαλο του σαν την γάτα με το ποντίκι. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες με κυριότερες εκείνες των Τσατσόπουλου, Κατράνης, Μπαστακού, Ρομάριο αλλά όταν η μπάλα δεν μπαίνει στο πλεχτό μοιραία και δεν κερδίζεις.

Τα σημάδια βελτίωσης στην απόδοση συγκριτικά με τον αγώνα στον Πλατανιά ήταν σαφή και προς το καλύτερο όμως σημασία έχει ότι καταγράφθηκε η δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών μακριά από την Αθήνα για μια ομάδα που σφύζει από ταλέντο και πρέπει τέτοια παιχνίδια να τα «καθαρίζει» εύκολα, όπως έκανε πέρσι με το ίδιο σχεδόν υλικό.

Ο Γιώργος Κορακάκης ξεκίνησε στο γήπεδο της Ανατολής με την ακόλουθη σύνθεση: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Στυρούγγησ, Μωραίτης, Κρουσέλ, Νάτσος, Λημνιός Ρομάριο, Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Νταβιώτης, Παυλής, Κομνηνός.

Ετικέτες

Το δρόμο στους άλλους συλλόγους για το πως πρέπει να αντιλαμβάνονται την πρόοδο του Περιστερίου σε αθλητικό επίπεδο, στηρίζοντας εν προκειμένω το μεγαλύτερο brand name της πόλης μας, δείχνει ο ΟΦΚΑ.

Ετικέτες

Φιλικό οι Νεάνιδες

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει αύριο η ομάδα Νεανίδων-Κορασίδων του Ατρόμητου. Αντίπαλος της θα είναι η ομάδα της Χρυσούπολης. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια της ομάδας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας